Guest Sevim Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 maç saatlerimiz belli midir cmt pazar günleri için?
takefiree Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Aklıma buluşma için şöle bi fikir geldi.Herkesin forumdaki nick leri kağıda yazılsın ve şampiyonlarda ki numaralar gibi sırtlarına asılsın,böylece insanları daha rahat tanırız.Bilmiyorum nasıl bi fikir iyi fikir :) sirt yada goguse ..kendi reklamimiz da olur 2 tur gecemeyen nikini degistirir ama :))))))
lobianco Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Bir de dizüstü bilgisayarı olanlar getirebilirse güzel olur, en azından video arşivi paylaşma imkanı olur, bende öyle geniş bir arşiv yok ama yine de olanları harici diskle getirmeyi düşünüyorum. Nick fikri de güzel, ama ben kamufle olsam hiç fena olmazdı :)
Burak86 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Bir de dizüstü bilgisayarı olanlar getirebilirse güzel olur, en azından video arşivi paylaşma imkanı olur, bende öyle geniş bir arşiv yok ama yine de olanları harici diskle getirmeyi düşünüyorum. Nick fikri de güzel, ama ben kamufle olsam hiç fena olmazdı :) Bence hiç öle düşünmeye gerek yok.Hepimiz oraya tanışmak kaynaşmak amaçlı geliyoruz.Çokda neşeli geçer umarım :
lobianco Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Bence hiç öle düşünmeye gerek yok.Hepimiz oraya tanışmak kaynaşmak amaçlı geliyoruz.Çokda neşeli geçer umarım : Teşekkürler, bunu bilmek gerçekten güzel. Ama yine de çok yalnız kalmamayı umuyorum, benim kadar acemiler olur inşallah. Orda radarları çalıştırıp birşeyler öğrenmeye bakacam artık.
Burak86 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Merak etme kimse yanlız kalmaz orda :
ssahin Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Sayın Tufan Bey sponsorluk olayını İzair ve pegasustaki yetkililere bildirdim şimdi cevap bekliyorum. Ancak çok fazla ümitli değilim umarım iyi haberler verebilirim. Olumlu cevap alırsam yetkili kişyle sizi görüştürürüm sizlerde ona göre neler yapıp yapamayacağınızı konuşursunuz.
takefiree Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 bir aksilik cikabilir diye gelip gelemeyecegimi bildirmedim.1 hafta icinde karar veririm. mersinden yanima 1 kisi bulabilirsem iyi olur. gelebilirsem 60 Gb harddisk kameram,laptopim,250 GB tasinabilir harddisk ve fotograf makinem var.hemen hemen butun turnuva maclarini kaydedebilecek kadar hafiza var
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Teşekkürler, bunu bilmek gerçekten güzel. Ama yine de çok yalnız kalmamayı umuyorum, benim kadar acemiler olur inşallah. Orda radarları çalıştırıp birşeyler öğrenmeye bakacam artık. Korkmana gerek yok senden çok daha acemi biri olacak orada; açıklıyorum ismini BEN :
lobianco Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Korkmana gerek yok senden çok daha acemi biri olacak orada; açıklıyorum ismini BEN : Beni görünce dersin ki "aaa bu gerçekten acemiymiş!" Tek umudum Ankara'da buluşmaya kadar olan 10 günümü iyi değerlendirme imkanım olması (ki bu Ankaralı üyelere bağlı).
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Beni görünce dersin ki "aaa bu gerçekten acemiymiş!" Tek umudum Ankara'da buluşmaya kadar olan 10 günümü iyi değerlendirme imkanım olması (ki bu Ankaralı üyelere bağlı). ben ankaradayım abi gel acemiler birlikte çalışalım ama çalışacak yerimiz yok. biz etimesgut ta aile yaşam merkezinde oynuyoruz ama girmek için üye olmak gerekiyor gelirken iki fotograf, sağlık raporu ve kimlik fotokopisi getir 10 gün iyice çalışalım. :
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 ben ankaradayım abi gel acemiler birlikte çalışalım ama çalışacak yerimiz yok. biz etimesgut ta aile yaşam merkezinde oynuyoruz ama girmek için üye olmak gerekiyor gelirken iki fotograf, sağlık raporu ve kimlik fotokopisi getir 10 gün iyice çalışalım. : ayağım şu an sakat durumda iyileşince bende geleyim bi oraya hep beraber çalışırız...aslında gaziyede girebiliriz bi şekilde
Melekber Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2008 Bu kadar gerilime gerek yok.Amaç birarada olmak,kişinin kendisiyle dalga geçerek oynaması,eğlenmesi...Belki bu bir başlangıç olur,seneye ilk üçlere oynarsınız...Önemli olan bu anınızı kaydedecek, yaşatacak bir hafıza kaydınız olsun... :gulumse: Ben kendimi mi teselli ediyorum acaba?
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2008 Amacımız rezil olmamak, oynayışımı bi görşeniz sizde anlarsınız. : Zaten benim amacım o kadar ustanın arasında 1-2 teknik öğrenmek ve ustaların hepsiyle tanışıp, biraz azar yemek olacak. :
Guray Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2008 sanmıyorum öyle süper lig düzeyinde oynayan tonla oyuncu olacağını. forumda öyle süper lig oyuncuları değil , ekipman konusunda ustalar çok :
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2008 Ekipman yardımıda alıcam onun için azar işiticem :
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2008 Butterflysports arkadaşımız yanında 3 milli sporcu getiriyormuş listeye eklenmelerini rica ediyorum. Hakan, Doğan, Cuma. Teşekkür ederim
Fahri Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2008 Melek Hanım; Ankara'dan Fahri Sarılar'ı 5-6 Temmuz için eklermisiniz? Selamlar
turushanovgu Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2008 Butterflysports arkadaşımız yanında 3 milli sporcu getiriyormuş listeye eklenmelerini rica ediyorum. Hakan, Doğan, Cuma. Teşekkür ederim arkadaşları tanıyamadım, hangi kategoride milliler, genç, yıldız ve minik milleri pek tanımıyoruz, sonuçta yine de farketmez tabi, çok kaliteli maçlar olur.
Guest ButterflySport Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2008 arkadaşları tanıyamadım, hangi kategoride milliler, genç, yıldız ve minik milleri pek tanımıyoruz, sonuçta yine de farketmez tabi, çok kaliteli maçlar olur. Hakan abim 7 yıl milli idi. Sonra bazı sebeplerden ötürü bıraktı. Doğan kardeşim benimle yaşıt gençlerde, Cuma da aynı...
Canberk Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2008 buluşmaya bende kesin katlılıyorum eklerseniz sevinirim CanberK
Bora Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2008 beni de listeye eklerseniz sevinirim. yarışmaya istanbul dan katılacağım. =)
lobianco Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2008 Özellikle dışardan gelecekler için, toplu taşıma araçlarıyla salona ulaşım hakkında biraz bilgi verebilecek olan var mı? Ben posta adresine baktım: Örnek Mah.Faif Suat Cad.No:3 Türktelekom yolu. Altındağ Bir de bu stiga'nın sitesindeki gibi bi forum sıralaması oluşturma imkanı olacak mı?
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2008 ulaşım için ulusta ulus çarşınının önünde durak var 303 olması lazım otobüs numarasının son durakta ineceksiniz kaybolmazsınız yani... bu arada 3 arkadaşın ismini yazdırmak istiyorum.... yakup çoşkun mustafa şimşek salih cengiz benim o gün sınavım var saatler belli değil inş sabah olursa öğleden sonra gelebilirim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap