OğuzOrçun-TableTenis Oluşturma zamanı: 10 saat önce Oluşturma zamanı: 10 saat önce DİREK RAKET ÖNERİLERİNE BAKACAKSANIZ SON 2 PARAGAFA BAKIN Öncelikle kendinizi tanımalısınız yani turşunuzu , bu sporu hobi amaçlımı oynadığınız , atak , defans veya çok yönlü bi oyun tercih edeceğiniz çok mühimdir Tutuşunuz shakehand ise normal düz raket alabilirsiniz ANCAK ben penhold tutacak diyorsanız penhold tutuşuna göre tasarlanmış raketlere yönelmelisiniz. Düz normal bi raketlere penhold tutuşu yapabilirsiniz ancak bu sizin elinizin çok ağrımasına sebebiyet verecek ki zaten bu tutuşa göre yapılan raketler bu durumun yaşanmamasını ve rahat bi tutuşu sağlar Oyun stiliniz atak ise hıza yönelik raket almalısınız. Oyun stiliniz defans ise spin'e yönelik raket almalısınız. Oyun stiliniz çok yönlü veya daha belirlemediyseniz kontrole yönelik raket almalısınız. Tabiki bi rakette bu derecelerin hepsi var ancak şunu unutmayın sizin oyun stilinizi raket değil siz belirliyosunuz Raket önerilerim eğer bu oyunu hobi amaçlı oynuyorsanız USR serisine bi göz gezdirmenizi öneririm başlangıç raketi olarak iyi bir tercihtir ve uygun fiyatlı ama dersenizki bana daha ucuzunu bul size kendi başlangıç raketim olan Hattrick Mt 200 isimli raketi önermekteyim Bu oyunu ciddi oynuyorsanız bi diğer yayınlıyacağım kombo raketlerle alakalı olan gönderiyi bekleyiniz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap