Saadettin Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Tarih olarak 5-6 Temmuz düşünülmüş ama bilmiyorum benden başka ilk 6 aylık raporlamalarını, bilançolarını yada denetimlerle uğraşan başka arkadaşlar var mı? Öğrenciler için işler belki daha kolay olacaktır ama Haziran sonu itibariyle ilk altı ayı devirenlerin Temmuz başı sıkışma sebebidir. Şimdiden hatırlatayım dedim. Mesela şu durumda ben kesin gelirim diyemiyorum...
Cako67 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 tufan abi bu fikrine bayıldım. takım olayı çok güzel olmuş eğer aksilik olmazsa biz zonguldaktan 2 takım geliyoruz. tarih tam olarak netleşsin ona göre tekrar haberleşiriz ama bu organizasyona katılmadan olmaz mutlaka ordayım görüşmek üzere
Matematik Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 bir de dışardan gelip takım kuramayacak kişiler diğer takımlara monte edilince adaptasyon sorunu yaşayabilir, bence ferdi müsabaka şeklinde olsa, katılım sayısına göre gruplara bölünüp lig usulu yapmak güzel olmazmıydı? ben de böyle düşünüyorum.ayrıca lobianconun dediği gibi, oyunu diğer oyuncular yanında hafif kalabilecek arkadaşlar(benim gibi) diğer takım arkadaşlarının hoşuna gitmeyebilir. herşeye rağmen önemli olan yeterli katılımla beraber maç yapmış olmak. şimdiden dört gözle bekliyorum buluşmayı. teşekkürler tufan abi. :gulumse:
turushanovgu Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 tufan beyin önderliğinde takım veya ferdi olması yönünde anket açalım, çoğunluk ne derse, yönetimde kabul ederse onu uygulayalım.
Guest Hüseyin TOPAÇ Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Tufan abi yine bir abilik yapıp olayı bitirdin helal olsun.emeklerin için şimdiden teşekkürler.Allah mahçup etmesin. abi ben daha önceki turnuvaya eşiminin doğum olayından dolayı katılamamıştım,bizim ufaklık şimdi 5 ayı bitirdi. artık önümüzde herhangi bir engel kalmadı.bizde Manisadan 1 takım olarak geliyoruz.bu sefer kesin olarak bizi notlarına alabilirsin.Tarih iyi olmuş birde ferdi oynamak isteyen arkadaşlara bende katılıyorum.Ama öncelikle herkes Ankaraya bir adım atsın zaten yorgunluktan bitinceye kadar masa tenisi oynarız ister ferdi ister takım halinde farketmez. Şimdiden emeklerin için çok çok teşekkürler tufan abi görüşmek üzere...
Guest Murti Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2008 TUFAN ABI OLMADI SIMDI BEN TAAA CIN DEN GELCEM ... AYIN 14 UNE BILET ALDIM 14 UNU GEC EN ERKEN 15 INDE ORDAYIM AYIN 5-6 ABI BEN NAPIYIM SIMDI? AYIP OLDU ABI YAW
Guest ButterflySport Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 5-6 Temmuzu iple çekeceğiz anlaşılan :) gelirim mutlaka, gelirken bikaç arkadaşımı daha getirebilirim bir sakıncası yoksa :)
Melekber Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 5.nci Forum Buluşması Üye Katılım Listesi ; 1.Büyükdoğu 2.Myilik2002 3.Prosatanus 4.Erdem Kemiksiz 5.Guray 6.Matematik 7.İce stream 8.Kemal Balim 9.Gokhan Egemen 10.xxMaD 11.CrazySpin 12.Burak Yalin 13.TsuBaSa 14.Saadettin 15.Lobianco 16.Gokhan Bayraktar 17.Ertan Patır 18.Omer3461 19.Erenarik 20.Eroll 21.Hasan Yılmaz 22.Melekber Karadeniz 23.Huseyin Topaç 24.ButterflySport 25.Kaisersoze 26.ttmeto 27.Hıcın 28.kartopu 29.Eko72 30.Erol Erdoğan (hakem+sporcu) 31.Murat Doğan 32.Özgür Barış Karaca 33.Şeref Gönüllü 34.Havva Çetinkaya 35.Hatice Zengin 36.sky life641 37.Sergent 38.adem onursal 39.Toranomon 40.Hakkı Bağcı 41.p.pardus 42.Güven Özbayrak 43.Burak86 44.Fatih Çakır 45.kastasgokhan 46.Emre Kaygusuz 47.Tufan Yalçın 48.Ongun Tunalı 49.mircan 50.Abdullah Karaca 51.Şeref Ülkü 52.Atilla Eyiceli 53.kontrast 54.Champ 55.cangrbz 56.Sevim Girgin 57.Hakan 58.Doğan 59.Cuma 60.Fahri Sarılar 61.Looper 62.Yakup Coşkun 63.Mustafa Şimşek 64.Salih Cengiz 65.Mehmet Şahin 66.Alpaslan Tan 67.Bilal San 68.Adem Onuralp 69.Mustafa Altunok 70.Furkan Altunok 71.Takefiree 72.Taner Özdurdu 73.Mustafa Teke 74.Mertcan Özdeş 75.Emre Ballı 76.Ali Eray Deniz 77.iosum-Leyla- 78.Talha Sarılar 79.Kudret Menteş 80.Abdullah Tümer 81.Bayram Karakaya 82.Tayfun Sel 83.Kaan Sel 84.ACA 85.Fırat Atalay 86.Güneş Türk 87.Şahin Güner 88.Muhammet Koç 89.Hamit Koç 92.Egemen Can 91.odtuttt 92.Erkan Kızıltaş 93.Ahmet Fehmi Eriş 94.İbrahim Aydın 95.Nuri Akın 96.Özkan Akın 97.Recep Mutlu 98.Ensari Acar 99.Semih Bitim 100.Mehmet Deniz Kürün 101.Serdar Kaya
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 sn. tanju cansever de eminim katılacaktır
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 sn. tanju cansever de eminim katılacaktır Turushancım, ben bir kere katıldım. Hem de 8 saatlik mesafeden. Bu sefer de katılmayanlar katılsın diyorum. Çok istememe rağmen gelemem. Bi de Ankara'da çok iyi oyuncular var, misafir falan dinlemiyorlar geleni geçeni yeniyorlar:) O Temmuz sıcağında oraya kadar gidip önüme gelene yenilmek istemem doğrusu.. :
buyukdogu Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2008 2007 buluşmasına 30-35 kişi beklerken 19 kişiydik.İkinci gün ise sadece 8 kişi kalmıştık. Umarım tekrarı olmaz. Ayrıca Melek hanım teveccüh göstermişler ve zatımı üye katılım listesinde ilk sıraya yazmışlar. Birden şımarıverdim kendimi öyle ilk sıralarda falan görmeye hiç alışık değilimde Bir de madem bu kadar fazla kişi (inşallah) olacağız. Tufan beyinde onayıyla tabi güzel bir açılış merasimi ayarlasak derim, ne biliyim açılış konuşması, herkesin kendini tanıtması faslı, kokteyl gibi ne dersiniz, masrafı da katılımcılar arasında karşılansa tabi bu benim düşüncem. Çok mu resmi yada gereksiz mi olur yoksa Sizin düşünceniz ?
buyukdogu Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2008 "Bir de katılım ücretlerini önceden yatırmak,organizasyon için faydalı olmaz mı? Oturduğum yerden(elma piş,ağzıma düş misali)herşeyin olmasını beklemek..." Tufan bey de uygun görürse organizasyonun fazla maliyet getirmeyecek şekilde aperatiflik yiyecek (kuru pasta v., su, top, solüsyon v.b. tedarikçiliğini üstlensek :gulumse: , Aslında ben bu yılki buluşmanın Ankara dışında olabilme ihtimaline karşı (yol-yemek v.b. harcamalar için) bir bütçe ayırmıştım. Madem yine Ankara da buluşacağız o halde ayırdığım bu meblağı da pekala organizasyona yardım olarak kullanmak isterim. Şahsen su yada top için sponsor olabilirim. Atarım şahanımın bagajına su kolilerini iyi de olur : Hiç olmazsa az da olsa faydamız olsun.
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Geno,Arno ve Çağdaş Üste zannederim bahsettiğin genç yetenekler.Çağdaş çok nadir olsada selam falan gönderiyor.Ben hepsine bi mesaj atayım bakalım ne alemdeler . Öhöm öhöm Genç yeteneklerden birini İstanbul yuttu, yedi, bitirdi : Katılmak çok isterdim ama size uzaklardan enerjimi yollamayı planlayabiliyorum sadece. Bu yaz Los Angeles'tayım. Yine mükemmel bir organizasyon gözüküyor. Katılmayı düşünmemek elde değil ama malesef Her ne kadar görünmesem de buralardayım, takip ediyorum. Belki mayıs gibi mini buluşma İstanbul yaparız? Di mi Saadettin abi
Guest Murti Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 O halde yazabilir miyim ? 5.nci Forum Buluşması Üye Katılım Listesi (şimdilik); 1.Büyükdoğu 2.AliGuller 3.turushanovgu 4.Myilik2002 5.sdolar57 (?) 6.Prosatanus (?) 7.Cannibal1313 8.Canberk (?) 9.Erdem Kemiksiz 10.Guray (?) 11.Matematik 12.İce stream 13.Kemal Balim 14.Gokhan Egemen 15.Murti (?) 16.xxMaD 17.Togay (?) 18.CrazySpin 19BurakYalin 20.TsuBaSa 21.Saadettin 22.Tursarx 23.Lobianco 24.Gokhan Bayraktar 25.Ertan 26.Omer3461 27.Erenarik 28.Eroll 29.Guray 30.HakanKırık 31.Cako67 32.Melekber 33.Huseyin Topaç 34.ButterflySport Tabi bununla sınırlı kalmayacağını düşünüyorum.Özellikle Ankaradaki masatenisiciler ve de BAYANLAR... (?)=Katılımı belirsiz yanimda bir "?" var benim en sson sinavim 14 unde bitiyor aksam yola ciksam 15 inde istanbul ikindiye ankaradayim.. tarih sizce 8,9 gun sonra yapsak???
Guest Erdem Kemiksiz Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 2007 buluşmasına 30-35 kişi beklerken 19 kişiydik.İkinci gün ise sadece 8 kişi kalmıştık. Umarım tekrarı olmaz. Ayrıca Melek hanım teveccüh göstermişler ve zatımı üye katılım listesinde ilk sıraya yazmışlar. Birden şımarıverdim kendimi öyle ilk sıralarda falan görmeye hiç alışık değilimde Bir de madem bu kadar fazla kişi (inşallah) olacağız. Tufan beyinde onayıyla tabi güzel bir açılış merasimi ayarlasak derim, ne biliyim açılış konuşması, herkesin kendini tanıtması faslı, kokteyl gibi ne dersiniz, masrafı da katılımcılar arasında karşılansa tabi bu benim düşüncem. Çok mu resmi yada gereksiz mi olur yoksa Sizin düşünceniz ? ben 2.forum buluşmasına katılım. açılış konuşması-kokteyl vs.gibi resmi şeyler yoktu ama kısa sürede kaynaştık herkesle. 5-6 temmuzda da aynısı olur diye düşünüyorum. zaten birbirimizi az-çok tanıyoruz yazılarımızdan. yine de her türlü organizasyona varım ben.
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Abi bende varım ankaradayım gelebilirim.
Hıcın Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Listeye beni de ekleyebilirsiniz, buluşma hazır Ankara'da olacak iken kaçırmak istemem. Saygılar.
Guest prosatanus Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 bir aksilik olmazsa Bursa'dan ekip olarak biz de gelmeyi planlıyoruz..
Pardus Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2008 Sizlerle tanışmak çok güzel olacak
Saadettin Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 ...Belki mayıs gibi mini buluşma İstanbul yaparız? Di mi Saadettin abi...Yusuf müsait olduğunda ararsan bir araya geliriz ve seni yolcu etmeden biraz daha oynarız...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Arkadaşlar merhaba.Buluşmamıza katılım baya fazla olacak.Bu çok güzel.Şimdi son haberler : Ankara dışından gelecek ve kalacak yeri olmayan arkadaşlara misafirhanelerde yer ayırtacağım.Biraz daha zaman geçsin kalmak isteyen arkadaşlar bana isimlerini bildirsinler.Gerekli yerlerle görüştüm. Misafirhanede kalacak arkadaşlara salona geliş gidiş için servis yapılacak . Cumartesi akşamı eğlence yemeği için yer ayarlayacağım.Buluşmadan 10-15 gün önce katılacak arkadaşlar bildirirlerse kişi sayısı vermem kolaylaşacak. Ayrıca katılım için bir ücret alınmayacak.Zaten misafirhane ve eğlence için harcamalarınız olacak.Ben uygun fiyatları araştıracağım.Geçen buluşmalarımızda sertifika vermiştim.Açılış konuşması elbette yapılabilir.Ama sertifika için söz vermeyim.Genede uğraşacağım. Yazılarımdan anlayacağınız gibi benim için önemli olan yukarıda yazmış olduğunuz katılım listesinin dahada artması ve kesin katılacak arkadaşların misafirhane ve yemek katılımı için isim listelerini vermeleri olacak.Bana en büyük yardımınız bu şekilde olacaktır.Yeni gelişmeler olduğunda bilgi vereceğim.
Hıcın Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Katılım bireysel mi olacak yoksa takım halinde mi olacak. Takım olacaksa benim gibi bireysel katılacaklar ne yapacak. Teşekkürler.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Arkadaşlar.İl temsilcimiz Kenan beyle görüştüm.Maçları hem takım hemde ferdi olarak yapacağız . Ayrıca belirtmek istediğim birşeyde hiçkimse ben iyi oynayamıyorum,zayıf kalırım gibi düşüncelere kapılmasını istemiyorum.Amacımız zaten birlikte olup tanışmak birbirimizle fikir alışverişi yapmak ve yardımcı olmak. Bu nedenle eğer iyi oyuncular daha çok katılım yaparsa yeni başlayan veya oyununu geliştirmekte olan arkadaşlarla daha çok oynamaları, doğruları veya yanlışları üzerinde fikirlerini belirtmeleride herkese yarar sağlayacaktır.
Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Listeye beni ekleyebilirsiniz. Umarım o tarihte bir aksilik olmazsa katılırım.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2008 Listeye beni ekleyebilirsiniz.Umarım o tarihte bir aksilik olmazsa katılırım. Arkadaşlar aranızda bana yardımcı olmak isteyen varmı? Düzenli foruma giren, katılımcı listesini takip edip hergün yeni katılan kişileri ekleyip bana değiştikçe kişisel mesajla listeyi güncelleyerek gönderecek bir arkadaşa ihtiyacım var.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap