turushanovgu Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 katılmak isteyen arkadaşlar isim bildirebilir
cagan Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 1)cagan(Çağan Dağistan) 2)0nur(F.Onur Müderrisoğlu)
uataman Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Uğur ataman Maaile geliyoruz toplam 2,5 kişiyiz :)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 YKP (Yakup Emre Ekşi) nerden?
Bora Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 13) bora dileri (istanbul) Maaile geliyoruz toplam 2,5 kişiyiz :)
ongun Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Ongun Tunalı - İstanbul Teşekkürler Turushan Hocam
ozgur seker Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 ben de eğer bi aksilik çıkmazsa ve yer sıkıntısı olmazsa gelicem bu sene gelmeyi çok istiyorum. özgür şeker - bursa
Champ Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Merhaba Turushan,Forum Buluşmasını organize etmek gerçekten kolay iş değil ama çok zevkli.Geçen Buluşmanın ev sahibi olarak bizden şimdilik 4 kişiyi yazabilirsin.Ayrıca elimizden gelen bişi olursa yardım etmeyede hazırız. 1-Orhan ALTAY 2-Alparslan GÜLER 3-Kadir ŞAHİN 4-Serap DOĞAN Kolay Gelsin diliyorum.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Bu spora katkısı olan aktif üyeler kendilerini hemen belli ediyorlar. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. ktm
Guest YKP Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 nerden? Sakarya dan ama aslen Rizeliyim hiç görmemiştim memleketi bu vesileyle olucak bu arada eşlerimizide alabiliyormuyuz? yoksa herkez bekar mı gelsin?
Ersun Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Sakarya dan ama aslen Rizeliyim hiç görmemiştim memleketi bu vesileyle olucak bu arada eşlerimizide alabiliyormuyuz? yoksa herkez bekar mı gelsin? Yer problemini hallettikten sonra neden olmasın?Ailesi ile gitmek isteyenler için gayet güzel bir tatil olur..Karadeniz in güzellikleri malum...
cagan Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Yer problemini hallettikten sonra neden olmasın?Ailesi ile gitmek isteyenler için gayet güzel bir tatil olur..Karadeniz in güzellikleri malum... Ersun abi sen de geliyorsun değil mi? :gulumse:
Ersun Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Ersun abi sen de geliyorsun değil mi? :gulumse: Merhaba Çağan kardeşim,biraz beklemek istiyorum,bi görelim bakalım katılımcıları..Malum,derece hayal olduğuna göre, bari en uzaktan katılma rekorunu kimseye kaptırmayalım..
erenarik Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 ersun hocam uygun olursa zaman mekan maddi durum vs..Belki bursadan beraber yola çıkarız .. Sevgiler
turushanovgu Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 güzel yorumlarınız için herkese çok teşekkürler, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım, isteyenler elbette eşli gelebilir, eşli gelecekler için öğretmenevi ya da otel rezervasyonu yaptırız, bekarlara yurt, pansiyon, otel vb.. yerler ayarlayacağım, konaklama ücretlerini makul duruma getirebilirsem herkes için iyi olur, ilerde kişi başına yaklaşık maliyet hesabını yapıp sizlere bildiririm, bazı yerlerle sponsor görüşmeleri düşünüyorum, salonda yemek ve dereceye giren takım ve ferdi ilk 3 için madalya ve ekipman ödülerini sponsorlara karşılatmayı düşünüyorum, sponsor bulamazsam şimdiden kusura bakmayın yardım konusunda şimdilik bir talebim yok, olursa sizlerden rica ederim
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Bende katılabilirim.Bir aksilik çıkmazsa tabi.Tarih belirlemeye başlasak fena olmayacak.Ben ailecek geleceğim.Eşim öğretmen olduğu için Turushan senden bize öğretmenevini ayarlamanı isteyeceğim.Hani zahmet olmazsa.İstersen.Yok uğraşmam dersen.Bak sıkılma açık açık söyleyebilirsin bana.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Bende katılabilirim.Bir aksilik çıkmazsa tabi.Tarih belirlemeye başlasak fena olmayacak.Ben ailecek geleceğim.Eşim öğretmen olduğu için Turushan senden bize öğretmenevini ayarlamanı isteyeceğim.Hani zahmet olmazsa.İstersen.Yok uğraşmam dersen.Bak sıkılma açık açık söyleyebilirsin bana. katılırsanız çok sevinirim, tarih temmuz ortası diye fikir atmıştım kimseden itiraz çıkmadı, bu tarih herkese uyuyor anlaşılan, kalacak yer sorun değil, size tarih yaklaşırken öğretmenevinden rezervasyon yaptıracağım, 1 ay öncesine kadar rezerve edilmiyor, bizde darılmaca , gücenmece, zahmet falan olmaz, kafanız rahat olsun
Guest zekeriya ay Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 tmm o zaman, mesele kalmadı, tişörtleri de kafama göre hazırlatırım , kırmızı veya lacivert O yaka penye, slm kandilleri ve ramazan ayınıda dikkate alırsanız memnun olurum
ararat1973 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2010 slm kandilleri ve ramazan ayınıda dikkate alırsanız memnun olurum Gökhan Y. fındık toplayacak, bunuda gözönünde bulunduralım
Guest zekeriya ay Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2010 Gökhan Y. fındık toplayacak, bunuda gözönünde bulunduralım ararat : fındık bekler ama ama o geceler ertelenmez.sen hiç imam oldunmu . :))))
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2010 ararat : fındık bekler ama ama o geceler ertelenmez.sen hiç imam oldunmu . :)))) İmam olmadan halinizi kimse anlamaz...
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Kontrol ettim 11 - 25 temmuz arası kandil yok.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 ararat : fındık bekler ama ama o geceler ertelenmez.sen hiç imam oldunmu . :)))) Senin sözünü baz alarak Gökhan hocama espiri yapmıştım. Ama ' sen hiç imam oldunmu' espirisi çok güzeldi
kanka Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 tmm o zaman, mesele kalmadı, tişörtleri de kafama göre hazırlatırım , kırmızı veya lacivert O yaka penye, : selam .... bende rizeyi görmedim tarih uygun olursa gelmek isterim .. tişörtler V yaka olsunmu O yazın çok sıkıyo abi ya ama renk güzel tutdum :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap