Jump to content
Masatenisi.org Forum

5.forum Buluşması


Recommended Posts

Öncelikle Tufan bey 2007 den sonra 2008 yılı buluşmasını da üslenmek istemenizi çok takdir ettim.

 

Eylül ayındaki buluşmamız her nekadar katılım sayısı açısından hayal kırıklığı ile sonuçlanmış olsa dahi organizasyon oldukça zevkliydi.

 

Umarım bu yıl ki buluşmamız da katılımcı sayısı çok daha fazla olur.

 

İçimden bir ses bu yılki buluşmayı Bursa-Bandırma konsorsiyumunun gerçekleştireceğini söylüyor. Malum geçtiğimiz aylarda bölgesel anlamda güzel bir buluşma gerçekleştirmişlerdi. Zaten organizasyon konusunda tecrübede kazandılar artık :lol:

Ben de bu sayede, uzun zaman sonra oraları da tekrar görmüş olurum :gulumse:

 

Benim zaman tercihim Kps sınavına ve benim 2nci jr. ın doğumuna :))) (Ağustos sonu yada Eylül başı inşaallah :gulumse: ) denk gelmesinde ne zaman olursa olsun.

 

Aslında buluşma zamanını anketle mi belirlesek acaba :huh:

 

 

merhaba arkadaşlar,

 

işlerimin yoğunluğu yüzünden biraz geç bir cevap oldu kusura bakmayın.

 

bursa-bandırma buluşmasını tanju abi ile birlikte planlayan forum üyesi benim. forum buluşmasını yapma işi için bizi layık görmenize de ayrıca teşekkür ederim.

 

bursada kurumlar süper ligi ve 1. ligi olmak üzere ligler var ve bunlar 2 salonda yapılıyor. bu salonların kullanımı da hak verirsiniz ki sınırlı oluyor. masa tenisi derneği kurulması için de çalışmaların sürdüğünü biliyorum. eğer bu dernek kurulursa seve seve ev sahipliği yapabiliriz. şu an için biraz daha zamana ihtiyaç olduğu da gerçek. umarım 2009 daki forum buluşmaya masa tenisi derneğimizde ev sahipliği yaparız.

 

bandırma ev sahipliği yaparsa ben ve diğer bursalı arkadaşlarım hem katılır hem de erken ulaşıp salonun hazırlanmasında falan tanju abilere yardım edebiliriz. tabi tanju abilerin de yeni salon yapılmakta. sanırım bu sene onlar da aflarını isteyebilir. eğer bandırma ev sahipliği yaparsa çok güzel bir buluşma olacağına da eminim. tanju abi, zarif abi ve diğerleri gerçekten misafirperver insanlar.

 

ankara yada diğer illerde olursa da o tarihlerde 1-2 aylık baba olacağımdan katılamayacağım. umarım güzel bir buluşma olur

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • İleti 403
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

s.a arkadaşlar ben siteye bikac dakika önce uye oldum forumun bu başlıgını gördum ve gercekten cok heycanlandım yaklasık 2 sene önce masa tenisini bırakmıstım ama tekrardan başlama hevesimde vardı her nerede olursa olsun benden gelirim inş. böyle bir organizasyona ön ayak olan ve olacak butun arkadaşlara teşekkürler

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ağustos ayında (ay kesin ama ay içinde ne zaman olacağı henüz kesin değil) Rize-Ardeşen'de olacağım. Diyeceğim o ki, Ardeşen' de olduğum döneme denk gelirse ve buluşma Rize veya civarında yapılacak olursa, seve seve katılırım. Bilginize.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar forum buluşmasına yeni bir boyut geliyor.

Fikir olarak aynı şehirden katılacak en az 3 üyemiz bir takım oluştursun.Mesela masatenisi.org Rize takımı veya Bursa takımı yada İstanbul takımı vs...3 ve katı çıkaran şehirdeki üyelerimizde A ve B takımı olabilir.Çıkaramayan üyelerimizi başka takımlara alırız önemli olan beraberlik.

 

Ben Ankara Masatenisi İl Tertip Komitesi Yönetimindeyim ve İl Temsimcimiz Sn. Kenan ASİL ile forum buluşmamızı konuştum.

Masatenisine gönülden hizmet vermeyi prensip edinmiş elinden geldiğince bize imkan sunmaya çalışacak olan Kenan bey bizim için her türlü imkanını açmayı ve hepinizle beraber olmak istediğini,bize destek olmayı kabul etti :alkis: . Desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.Nasıl yani derseniz;

 

Kenan beyin vereceği imkanlar;

 

1- Ankaradaki bütün masatenisi maçlarının yapıldığı Altındağ Spor Salonunda maçlarımız olacak.Salon bize tahsis edilecek.

2- Maçlarda tüm resmi maçlarda olduğu gibi İl Tertip komitemize bağlı Hakemler görev alacak.

3- Spor Salonuna gelen sporcularımıza her türlü imkan sunulacak.

4- Maçlar liglerde oynanan sisteme göre oynanacak.

 

Benim vermeye çalışacağım imkanlar(çok uğraşılması gereken,kolay olmayan ama büyük ihtimalle elde edeceğim imkanlar);

 

1- Sponsor bulmak

2- Ankara dışından gelecek üyelerimize kalacak yer imkanı sağlamak.

3- Kalacak yerlerinden salona ulaşım imkanı sağlamak.

4- Birlik ve beraberliğimiz için akşam yemeği ve eğlence organizasyonu.

5- Organizasyonumuzun gazetede çıkacak haberleri.

 

Arkadaşlar eminimki bunları okurken güldünüz.Ama gerçekten yarın itibari ile bu organizasyonun çalışmalarına başlıyacağım.Hiç kolay olmayacağını biliyorum.Gerçekten çok büyük bir organizasyon olacak.

Ancak ben bu organizasyona kalkışırken sizden isteğim var.Bana tamam Ankara olsun bu organizasyon olsun ama ben şu zaman gelirim o zaman olsun demeyin.

Bu organizasyonu yapmak için büyük fedekarlık ve sizlerle beraber olmak için çaba göstereceğim ve tarih vereceğim,Sizde ne olursa olsun bu tarihte geleceksiniz.Kenan beyin bana vereceği tarihde yani.

 

Sizden tek istediğim bu organizasyonda berabar olmak.Hafta sonu olacağından forumda gerçekten bir aile olduğumuzu,birlik beraberliğimizi , foruma ve sitemize gerçekten değer verdiğinizi gösterecekseniz bu organizasyonu yapmama katılımlarınızla destek verebilirsiniz.

 

Federasyon başkanımız Sn.Oktay ÇİMEN ve Federasyon Sekreterimiz ve aynı zamanda forum üyemiz Sn. Hakan BEBEK'tende yardım ve önerilerini benimle paylaşmalarını ve katkılarını bekliyorum.

 

Sponsor bulmam için katılımında çok olması gerekli.Gelecek arkadaşlara gereken imkanı sağlamak için benim vereceğim tarih ne olursa olsun katılacağını belirtecek olan masatenisci arkadaşlara imkan sağlayacağım için bana katılımlarını mutlaka belirtmelerini istiyorum.

 

Sizinde forumda yorum yaparken herkesi tanımak ve nasıl oynadığını görmek istediğinizi biliyorum.Birbirimizle tanışınca yorumlarımızda daha bilinçli oluyor.Buna inanın.Hepimiz için yararlı olacak bu buluşmaya herkesin katılımını bekliyorum.

İki eli dardada olsa vereceğim tarihte ben bu site ve forumun gerçek üyesiyim ,katılacağım diyecek sporcularımız bana en kısa sürede bulunduğu şehir takımı veya takım oluşturamıyorsa bunu belirtmesini istiyorum.

 

Katılıma göre organizasyona devam veya bir daha yapılmamak üzere tamam diyeceğim.

 

Saygı ve Sevgilerimle... :bye:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Selamlar Tufan abicim.Ben Kasım'da askerlik görevimi yapmaya gidiyorum.Eğer kasıma kadar olursa sen ne zaman istersen gelirim.Sen bu fedakarlığı yaparsın da biz gemez miyiz ?

 

İnanıyorum ki forum üyelerinin çoğu bu organizasyona evet diyecekler.

Tarihi açıkllamanı sabırsızlıkla bekliyorum.

Byee....

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Selamlar Tufan abicim.Ben Kasım'da askerlik görevimi yapmaya gidiyorum.Eğer kasıma kadar olursa sen ne zaman istersen gelirim.Sen bu fedakarlığı yaparsın da biz gemez miyiz ?

 

İnanıyorum ki forum üyelerinin çoğu bu organizasyona evet diyecekler.

Tarihi açıkllamanı sabırsızlıkla bekliyorum.

Byee....

 

Çok teşekkür ediyorum.İşte bu destekler beni daha çok bişeyler yapmaya itiyor.Şimdi Kenan beyle görüştüm.Büyük bir ihtimalle Temmuzda bir tarih verecek.Senide görmek isterim.Kendine iyi bak.Hem gelince askerlikle ilgili birkaç tiyoda veririm sana :lol: ...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bende tarih uygun olursa Ankara'ya yada belirlenecek başka bir yere seve seve gelirim ama gelenlerin hangi şehirden ve ne imkanlarla geleceğini bildirmelerinde fayda var. (kalacak yerleri var mı? Kaç gün için gelecekler? vs.. vs..)

Çünkü eğer Ankara'da karar kılınacaksa yine Tufan Hocamıza çok iş düşeceği için erken bilgi vermekte fayda var.

Öncelikle tarih seçeneği belirlenmeli, daha sonra yer belirlenmeli ve katılacakların arkadaşların nereden katılacağı ve hangi tarihlerde Ankara'da olup geri dönecekleri tespit edilmeli.

Birde takım maçı sorun olur mu acaba? Resmi hakemlerin olduğu ve işin resmiyete döndüğü bir turnuva katılımcıları uzak tutar mı diye düşünüyorum. Çünkü sitemizde kayıtlı ve buluşmaya gelmek isteyecek olan amatör oyuncu çok ama maç yapmak zorundayız diye gerilebilirler. Amaç eğlenmek olacaktır mesela ama onlarla bunu paylaşmak lazım..

Bence bu durumu bu gerginlikten kurtarmak için takımları seviyelerine göre gelecek arkadaşlardan kura usulüyle oluşturalım. Yani turnuva günü herkesin seviyesi az çok biliniyorsa katılacak kişi sayısına göre seri başları belirlenip kademe kademe alta inmek turnuvayı daha ilginç ve zevkli hale getirecek ayrıca herkesi biraz daha yakınlaştıracaktır. Amaç tanışmak ve eğlenmekse bu şekilde uygulayalım. Yoksa herkes hırsla bir takım kurmaya çalışır. Ben bundan uzak duralım derim. Amaç zaten tanışmaksa böyle daha iyi tanışılır kanaatindeyim.

Fikir benim fikrim tabii.. Sizin kararlarınıza da saygılıyım...

 

NOT:Birde buluşma tarihi çok geç zamana atılmasın ki; İstanbul'daki FB Veteran Turnuvası gibi tatil dönüşü güneş kremimle gelmeyeyim. Geçen sefer raketi adam gibi tutup seyirciye bile oynayamadık Tufan Abiyle.. Allahtan birinci geldide rankım arttı. :P:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Tufan abi ben varım bu işte. yaz okulum olsa da buluşma hafta sonu olacağı için gelirim. yaz okulu olmazsa zaten temmuzda ankarada olurum.yani büyük bir aksilik çıkmazsa her şartta her zamanda gelirim.izmirden çok kişi var formda olan. bu takım işi nasıl olur bilemiyorum.izmirliler inşallah bi organizasyon yapar.saygılarımla. teşekkürler bu işe gönülden uğraştığınız için. buluşmayı dört gözle bekleyeceğim

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

tufan bey bu turnuvaya katılım şartları varmı varsa nelerdir. eğer bana ve takım arkadaşıma uyarsa bizde uşaktan katılmak için uğraşırız. çünkü biz özel sektörde çalıştığımız için belli olmuyor. ama maç tarihi ve yeri maçlara yakın bir zaman da açıklanmazsa kendimizi ayarlarız. yukarıda yazılanlara göre ankarada olması daha güzel olur. iyi günler dilerim...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ben de katılmayı çok istiyorum ama yaz programımı şimdiden çizemiyorum (elde olmayan nedenlerden dolayı)

 

Temmuz ve Ağustos olursa gelme ihtimalim olur, Haziran tamamen dolu.

 

Ankara'da kalacak yerim var. Bu durumda buluşmadan ne kadar zaman önce netleştirmemiz gerekiyor katılıp katılamayacağımızı?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

tufan bey bu turnuvaya katılım şartları varmı varsa nelerdir. eğer bana ve takım arkadaşıma uyarsa bizde uşaktan katılmak için uğraşırız. çünkü biz özel sektörde çalıştığımız için belli olmuyor. ama maç tarihi ve yeri maçlara yakın bir zaman da açıklanmazsa kendimizi ayarlarız. yukarıda yazılanlara göre ankarada olması daha güzel olur. iyi günler dilerim...

 

Selam katılım için bir şart yok.Yazımda belirttiğim maddeler için uğraşacağım.Katılım için duruma göre bazı haberlerim olabilir.Buluşma tarihi önceden belli olacak.Sıkışmazsınız yani.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

tufan abi öncelikle almış olduğun sorumlulukdan dolayı herkes gibi bende teşekkür ederim elbette ankaradada olduğumdan bende hangi gün olursa olsun katılacağım bi yardımımda olabilirse elimden geleni yapmaya çalışırım

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bu arada Bursadan en az iki takım gelir gibi geliyo.Biri hazır bile........ :B:

 

bir aksilik olmazsa ben de gelmeyi düşünürüm işten izinimi ayarlayıp. 2 günlüğüne değişiklik olur hem.

 

kayınbiraderimin de ankarada asker olması evden kaçmamı kolaylaşırır.

 

bursadan bence de en az 2 takım olabilir gibime geliyor

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bir aksilik olmazsa ben de gelmeyi düşünürüm işten izinimi ayarlayıp. 2 günlüğüne değişiklik olur hem.

 

kayınbiraderimin de ankarada asker olması evden kaçmamı kolaylaşırır.

 

bursadan bence de en az 2 takım olabilir gibime geliyor

 

abi gelirsen buna en çok sevinenler arasında olurum.... hem beraber oynama şansımız da olur. inşallah iş bi sorun çıkarmaz... görüşmek dileğiyle

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Guest Erdem Kemiksiz

tufan abi merhaba, benim için de tarih farketmez. işimden dolayı eğitim veya toplantı denk gelmediği sürece kesin katılırım.

samsun için bir takım kurup gelebiliriz diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Tufan merhaba,

 

Forum buluşması ile ilgili olarak gösterdiğin gayret, emek, çaba ve özveriler için şimdiden teşekkür ediyorum. Bu camianın senin gibi bu spora hiç bir karşılık beklemeden katkı yapacak insanlara çok ihtiyacı var diye düşünüyorum. Helal olsun sana. Selamlar, :alkis::alkis::alkis:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Tufan merhaba,

Forum buluşması ile ilgili olarak gösterdiğin gayret, emek, çaba ve özveriler için şimdiden teşekkür ediyorum. Bu camianın senin gibi bu spora hiç bir karşılık beklemeden katkı yapacak insanlara çok ihtiyacı var diye düşünüyorum. Helal olsun sana. Selamlar, :alkis::alkis::alkis:

:thup:
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 23 Misafir (Tam liste)

    • Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..