Jump to content
Masatenisi.org Forum

Salondayım , Bekliyorum


Recommended Posts

Mustafa Bey, sizin söyledikleriniz de bir fikir tabi sonuçta her fikre saygı göstermek lazım. Eğer 2. el malzeme satanlar dışında foruma giren yok diye düşünüyorsanız, ben aynı fikirde değilim. Ayrıca Hakan ile dostane bir şekilde bu konu hakkında görüşlerimizi belirterek sonuca ulaşacak kadar uygar olduğumuzu düşünüyorum. Yoksa ben bu konuyu Hakan ile paylaşmaz direkt olarak moderatörlere de iletebilirdim. Hakan bu forumu sadece "salonda beklediğini" belirtmek için kullanıyor, biraz da diğer konulara da ilgi gösterse daha iyi olmaz mı? Sadece malzeme satmak için foruma girenlerle Hakan aynı kategoriye girmiyor mu?

 

Kıskanmak ve köstek olmak sözcüklerini ise epey garipsedim doğrusu. Herhalde buna siz de inanmazsınız değil mi? Ben zaten baştan "eğer ben haksızsam şimdiden özür dilerim" demişken sizin olaya böyle yaklaşmanız doğru olmamış. Bırakın Hakan kendisi yanıt versin, ya da vermesin. Eleştirilerimiz yapıcı olsun, yıkıcı olmasın lütfen.

 

Yıkıcı eleştiriler sonucunda geçmişte bu forum çok değerli üyelerini küstürmüş ve kaybetmiş, bir çoğunu ise yeni başlıklar açmaktan soğutmuş, sadece girip okuyup çıkan haline getirmiş. Biz Bursa ve Bandırma'da buluşma gerçekleştirdikten sonra bunu bir haber olarak yazdık sadece, tekrar ne zaman buluşuruz diye 150 tane mesaj atmadık. Malesef bana yanıt verirken pek adil olamamışsınız Mustafa Bey. Fikirlerinizi tekrar gözden geçirmenizi dilerim. Saygılarımla...

fikirlerimi gözden geçirecek bir yazı yazmadım. kibarca masatenisi oynayanları kıskandığınızı yazdım. yoksa bu tarz yazılar sizi neden rahatsız etsin. ayrıca değişik bölgelerde sizin yaptığıınız gibi organizasyonlardan mutluluk duyduğumu daha önceki yazılarımda okumuşsunuzdur. belki sizin içinde yazmış olabilirim. ayrıca bu üyelerin çoğu genç insanlar sizin de yazdığınız gibi eleştirilere küsüp formu terkedebiliyorlar.

bence yinede bu tarz buluşmaları destekleyelim. biraz önce gördüm başka bir bölgeden ( büyük çekmece) yine buna benzer bir çağrı yapılmış. ne kadar güzel o bölgedekilerde orada buluşurlar.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • İleti 260
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Ben bu konuda ciddi bir rahatsızlık duymadım diyebilirim. Ama bu durum, yapılanın doğru olduğu anlamına gelmez. Tanju Bey'in yazdıkları doğru bence. Partner aramak ve antreman için haberleşmek çok farklı şeyler. Salondayım, bekliyorum başlığına yazmak yerine Ümraniye (ya da hangi semtse) başlıklı bir konu açılarak, genel anlamda haftanın hangi gün ve saatleri orda olunduğu yazılabilir. Altına da bir e-mail, MSN, cep numarası yazılabilir. Forumda arama yapma seçeneği var. İsteyen herkes ordan istediği şehri/semti arayabilir.

 

İlk tanışmada zaten kimse sizi böyle bir şeyle itham etmeyecektir. Bunun arkasından, tanıştığınız kişilerle özel mesaj, MSN, e-mail yoluyla zaten randevulaşabilirsiniz. Nitekim bu kişiler foruma bakmak için yeterli şartları sağlayabiliyorsa, mail okumaları için de bir engel yok demektir. (Hatta bir mail grubu bile kurabilirsiniz) Tanışmadığınız kişiler de o başlığı bulup sizinle iletişime geçecektir.

 

Sizleri kırmama gayreti içerisinde ve tamamen forumun düzeni adına yazılmış bir düşünceyi, "kıskanmak", "köstek olmak" gibi ifadelerle eleştirmek de bana hiç şık gelmedi.

 

Ben de düşüncelerimi söylemiş olmak istedim sadece.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 4 weeks later...

Arkadaşlar,bu konu yüzünden forumda tartışmalar başladı. Ben bir öneride bulunmak istiyorum.

 

Bu konunun ismini Haldun Alağaş'tan haberler (veya sizin belirleyeceğiniz herhangi bir isim) olarak değiştirelim. Konuda yaptığınız etkinlikleri, turnuvaları, maç sonuçlarını vs anlatın.

 

Buluşma randevulaşmaları için bu konu kullanılmasın (kısa mesaj, msn, e-mail, sms, tel, yahoogroups, vs kullanılabilir). Şu anda bu konuda 150 ye yakın mesaj var çoğunun da buluşma tarihi geçtiği için hükmü kalmamış. Forumun şişmemesi açısından gereksiz ve hükmü kalmamış yazıların silinmesi gerekiyor. Bunları da temizleyelim ve konu etkinlikleri, buluşmaları anlatan bir konu haline gelsin. Böylece konu daha çok üyeye hitap edecek ve ilgisini çekecek duruma gelecektir. Yani konu buluşma öncesini değil, buluşmayı anlatsın.

 

Benim yönetici olarak görevim forumun düzenli bir şekilde işlemesini sağlamak. Hakan bey haberleşme için kullanılmasın önerime belki alınacak ama bir de şu şekilde düşünün;

 

Forumda yüzlerce aktif üye var ve herkes bir şekilde bir yerlerde oynuyor. Tüm bu üyeler aynı şekilde birer konu başlatıp bu konuları randevulaşmak için kullanırsa forumun hali ne olur? Hiç bir üyeye bir şey de diyemezsiniz, emsali var diyecek. Olaya geniş açıdan bakarsanız bana hak vereceksiniz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ertan beyin yazısına cevap:

 

Konu başlığını nasıl uygun görüyorsanız değiştirebilirsiniz ( gerçi bunu herkes ezberlemişti )

 

Konuda geçen yazılara daha dikkatli bakarsanız randevu tarihlerini ben zaten belli bir süre sonra siliyorum. Sadece son 2-3 tane oluyordu genelde ( o da sürekliliğimizi göstermek amacıyla, şimdi bunu bire indirdim ). Yani bahsedildiği gibi yazıların çoğu randevu tarihinden ibaret değil ( aralarda 2-3 tane kalmıştı, onları da sildim )

 

Kimin nerede ne zaman oynadığını aslında ben de görmek isterdim ( öncesinden ). Neden bu yadırganıyor, pek anlamadım. Alttarafı en fazla 3-5 mesaj oluyor randevu tarihi ile ilgili.

 

İlk mesajıma bakarsanız, ben bunu en başta zaten belirtmiştim : Tarihi geçmiş ve önemsiz mesajları lütfen silin diye !!! ( arkadaşlar buna uyarsa mesaj sayısı azalır kısmen )

 

Benim görüşlerim böyle.

 

Saygılar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 3 weeks later...

Hakan dostum ups de yoktun turnuvada bizleri unutma ara sıra uğra biz gelemiyoruz senin oralara bari sen uğrada antrenman yapabilelim seninle bu arada fotoları anca açabildim tşkler.) harikalar (özellikle benim olduğum fotolar tabiki.))) )emeğine teşekkürler İlker'e ve diğer gençlere selam görüşmek üzere

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 weeks later...
Guest Hüseyin Adalar

Uzunca bir aradan sonra merhaba,

 

Ugramayali Alagas renklenmis, bol bol yeni oyuncu gelmis.

insallah tekrar ve duzenli sekilde gelmeye calisacagim.

yalniz 6-7 aydir eline raket almayan biri olarak ayak uydurmakta zorlanacagim su goturmez.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Güzel Servis Örneği

 

26.Mayıs.2008

 

Yer: Haldun Alagaş

 

Hüseyin ADALAR (sırtı dönük arkadaş) ve Özgür

 

Video : http://www.flashdersi.com/flash/images/hadalar.mp4

Not : 3 Mb , zip'lenmiş MP4 dosyasıdır

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

İyi akşamlar Hakan bey. Güzel Servis örneği videonu seyrettim. Servisleri çok güzel, gördüğünüz gibi hiç karşılayamadım :)

Bu akşam güzel geçti. Senden en sonunda bir set alabildim:) Bide bir bayan arkadaşla oynadım ismini bilmiyorum. Oda çok güzel geçti,

ve uzatmalar sonucu 3-2 kaybettim :)

Hafta sonu Haldun Alagaşta toplanıp oynayalım.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Foruma hoşgeldin Özgür.

 

Evet, akşam çok iyiydi.

3-2 yenildiğin Aysun'du.

O zaman Pazar günü buluşalım Haldun A.'da.

Saat 10'da açılıyor salon. En geç 12 gibi orada olursak iyi olur. Haberinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

arkadaşlar selamlar

 

evet dün akşam güzel maçlar oldu elinize sağlık.

bu arada ben haftasonu yokum malesef yani pazar günü bahsettiniz turnuvaya gelme şansım olmayacak

ve haftaya biraz daha sıkı antremana girmeyi düşünüyorum nasılmı?

hergün oynamaya çalışacağım malum istanbul maceram sona erecek bir hafta sonra...

artık ankarada da bu kadar yakınlıkta bir yer bulmam çok zor olacak ama umarım sizin gibi değerli arkadaşlarlada orada tanışıp oynama fırsatı bulurum......

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 1 month later...

ya hakan abi ulaşım sorunu olmasa hergün gelirdim bide salon daha erken açılsa dahada iyi olurdu salon 19.da çılıyor ben fatihten gelirsem 19.da orda olurum ya akşam nasıl olacak çıkışta onu düşünüyom .bilmiyorum nasıl olacak gelmeyi çok isterdim şahsen neyse abi bugün gelmeye çalıiacam inşallah orda olurum bugün bi aksilik olmasa

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ya hakan abi ulaşım sorunu olmasa .....

 

Merhaba, salon gün boyunca açık aslında. Fakat iş çıkışı arkadaşlar 19:00 öncesi pek gelmiyor. Eğer müsait olduğunda haber verirsen ben 18:00'e de yetişirim. O zaman fazla geç saate kalmazsın. Sana daha yakın yerler var ayrıca ( UPS salonu gibi). Orada da çok iyi arkadaşlar var

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ups.un havasını hergün tadıyorum ordaki arkadaşlarla haftanın üç günü ordayız bide haldun alagaşın havası nasıl diye merak etmiştim inşallah en kısa zamanda gelmeye çalışacam bide oarası hergün açık demi

 

Merhaba, eğer UPS'e gidiyorsan bizim burasını büyük bir ihtimalle beğenmezsin. Masalar ve zemin o kadar iyi değil. Bize yakın olması ve ücreti ( masa saati 3 YTL, kalabalık olduğumuz için bölünüyor, bazen de ödemeye bile gerek kalmıyor ) burayı tercih ediyoruz.

Yine de bekleriz tabiiki. Hergün açık, fakat yaz döneminde haftaiçi akşam 18' e kadar yaz spor okulu sebebiyle kapalı.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 months later...
s.a foruma yeni katıldım bende oynamak isterim cok ii deilim ama idare eder evim salona yakın sayılır tam olarak kac gbi orda oluyosunuz?

 

Merhaba,

 

http://www.tt-rating.com 'da saatlerimizi açıklıyorum. Raketiniz varsa ilk fırsatta gelip oynayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 months later...
hakanbey merhaba haldun alagaş spor salonu bayramlarda açık olacakmı bilgi v ere bilirmisiniz hangi günlerde mecidiye köyden gelsem hangi otobüse bin ecem saygılar

Mecidiyeköy'den gitmek için 522'yi kullanabilirsin.Haldun alağaşın çok yakınından geçiyor.

Salon 12 aralık cuma günü açılıyormuş.Buluşma saatleri burada duyuruluyor:http://www.tt-rating.com/

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 14 Misafir (Tam liste)

    • Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..