kemalbalim Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 aynen gül dökelim yollarına hem banada yakın akşam eve gelsem bile uyar yani 1
ozgur seker Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 her takımdan 2 oyuncu ferdilere katılabilir diyor. Bu bizim için problem olacak gibi hadi hayırlısı
Bora Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 her takımdan 2 oyuncu ferdilere katılabilir diyor. Bu bizim için problem olacak gibi hadi hayırlısı takımınızda geçen sene 16'ya girmiş biri varsa kontenjan 3'e çıkar. iki kişi varsa 4.. bu arada turnuva koçfest sponsorluğunda yapıldığı ve 3-4 mayısta süleyman demirel üni. (ısparta) gripin konseri olduğu için yer değişikliği yapılmış olsa gerek..
Fuat16 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 ulen memlekette evimizde kalacaktık ne güzel tüh :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Abi bu nedir ya, 11 gün kala yer mi değiştirilirmiş...vallahi anlamadım.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 ne güzel herşeyi ayarlamıştım, muhabbet bağına girme amaçlı geliyordum izlemeye; Isparta'da nereden çıktı şimdi :/ neyse biraderlerim,bir başka turnuvada görüşmek üzere o vakit
kemalbalim Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 arkadaşlar benim duyduğum kadarıyla turnuva 1 mayısa denk geldiği için olay falan olmasın güvenik amaçlı bir yer değişkliği olmuş. bu ara harunum sen gel ya takılırız işte ne güzel valla olmadı bak şimdi hem melih hocayıda çağıırırdık on numara olurdu yani :)
Bora Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 arkadaşlar benim duyduğum kadarıyla turnuva 1 mayısa denk geldiği için olay falan olmasın güvenik amaçlı bir yer değişkliği olmuş. bu çok mantıklı bir açıklama.. bravo kemal.
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Bu arada gruplar kaçar takımdan oluşuyor? Gruptan kaç takım çıkıyor çıkan takımlar eleme usulu ile mi finallere gidiyor? Ya da direk eleme usulü ile mi turnuva yapılıyor? :)
kemalbalim Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 bu çok mantıklı bir açıklama.. bravo kemal. bu çok mantıklı bir açıklama.. bravo kemal. kanki ben öle duydum işte sağlam bir kaynaktan :)
kemalbalim Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 gruplar 3'erli oluşturuluyor ilk 2 takım çıktıktan sonra ilk turda elenirsen bitiyo işin :) elenmez bir tur geçen yılan sistemine geçmiş oluyosun yani 1 maç daha yapma şansın oluyor diye biliyorum ama tabi senide yanlış bilgilendirmek istemem bu sadece benim bilgim
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 grupların 3 erli olması haricinde mantıklı bir sistem gibi görünüyor teşekkürler bilgi için..
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 kanki ben öle duydum işte sağlam bir kaynaktan :) kaynak: http://www.univspor.org.tr/ :))
haruncoskun Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 arkadaşlar benim duyduğum kadarıyla turnuva 1 mayısa denk geldiği için olay falan olmasın güvenik amaçlı bir yer değişkliği olmuş. bu ara harunum sen gel ya takılırız işte ne güzel valla olmadı bak şimdi hem melih hocayıda çağıırırdık on numara olurdu yani :) kardeşim he deyince gelinecek bir yer değil ki Isparta :) Ankara için uçak bileti,kalacak yer ve türevi herşeyi ayarlamıştım, patladı.. Artık önümüzdeki maçlarda görüşebilmeyi umut etmekten başka yapabilecek birşeyim yok ;)
kemalbalim Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 kaynak: http://www.univspor.org.tr/ :)) teşekkürler :)
kemalbalim Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 kardeşim he deyince gelinecek bir yer değil ki Isparta :) Ankara için uçak bileti,kalacak yer ve türevi herşeyi ayarlamıştım, patladı.. Artık önümüzdeki maçlarda görüşebilmeyi umut etmekten başka yapabilecek birşeyim yok ;) harunum sende haklısın ama fırsatın olursa gel bak yinede takılalım
cashır Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 değişikliğin bu kadar kısa süre kala yapılması hiç hoş olmamış ıspartaya alındığına gore evsahipliği yapmak bize düşer bı sıkıntınız olursa elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım
ogrenci54 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 yer değişikliği bu kadar az vakit kala çok kötü olmuş... Acaba turnuva tarihinin 1 mayısa geldiğini ve 1 mayısda ankarada olabilecek güvenlik sıkıntıları yeni mi ortaya çıktı ? ciddi bir faaliyet takvimi düzensizliği olduğu kesin.... 1
ozgur seker Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2012 gruplar 3'erli oluşturuluyor ilk 2 takım çıktıktan sonra ilk turda elenirsen bitiyo işin :) elenmez bir tur geçen yılan sistemine geçmiş oluyosun yani 1 maç daha yapma şansın oluyor diye biliyorum ama tabi senide yanlış bilgilendirmek istemem bu sadece benim bilgim Yılan sistemi tam olarak nasıl oluyor?
kemalbalim Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2012 yılan sistemi galip geldiğin sürece tur atlamaya devam ediyosun fakat yenildiğin zaman elenmiyosun hemen. sıralama maçı yapmaya hak kazanıyorsun böyle devam eden bir düngü
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2012 Ben ilk 8 e kalinca bu sisteme geciliyor diye biliyorum sonrasi siralama belirlemek icin yapilan maclar yani...
ozgur seker Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2012 ilk 16 ya girince olsa da şansımız artsa
kemalbalim Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2012 yok gruptan çıkıyorsun sonra tek maç aldığın zaman yılan sistemine girmiş oluyosun
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2012 ankara dışında oldu diye sevinmiştim fakat okulun parası yokmuş olan parasını da vermesi için 15 gün beklememiz gerekiyormuş. Ayrıca lisans için belgelerin başkan ın imzalamasını bekliyoruz 1 hafta 10 gün falan oldu Kısacası hacettepe üniversitesinin bu sene (de) gelememesi muhtemel. Bir de bu belgeleri gençlik spor a götürürsek kaç gün sonra lisansı verirler bize?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2012 ankara dışında oldu diye sevinmiştim fakat okulun parası yokmuş olan parasını da vermesi için 15 gün beklememiz gerekiyormuş. Ayrıca lisans için belgelerin başkan ın imzalamasını bekliyoruz 1 hafta 10 gün falan oldu Kısacası hacettepe üniversitesinin bu sene (de) gelememesi muhtemel. Bir de bu belgeleri gençlik spor a götürürsek kaç gün sonra lisansı verirler bize? dostum gençlik spor çabuk yapıyo işi , iş okullarda....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap