Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Arkadaslar tarih degismis 1 hafta ileriye atmislar tarihi; 30 nisan 03 mayis, zamanlama biraz kotu olmus... sinavlara calismak icin daha az zaman olacak...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Yer hakkında bi bilgisi olan var mı ? hangi üniversite falan ? Özellikle Ankara da bulunan arkadaşlardan (Aslında maksat laf dönsün konu üste çıksın da )
ysonmez Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Kesin olmamakla birlikte İlhan Hoca'nın verdiği bilgiye göre turnuva Gazi Üniversitesi'nde oynanacak.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2012 kendi bütçemle gelmeye çalışacağım acaba uygun konaklama imkanı olan turnuvanın yapıldığı yere yakın nereler var ?
Eroll Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 Maçlar Gazi üniversitesinde. En son duyum bu.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Abi o iş Gazi'ye bırakıldıysa bu sene turnuvayı unutun bence Salon mu varmış nerde oynanacakmış şaşırdım doğrusu ama gerçekten Gazi'de olursa organizasyon sıkıntılı olur ben söyleyim.
Burak86 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Abi o iş Gazi'ye bırakıldıysa bu sene turnuvayı unutun bence Salon mu varmış nerde oynanacakmış şaşırdım doğrusu ama gerçekten Gazi'de olursa organizasyon sıkıntılı olur ben söyleyim. Sen ilk önce gidip bir Oktay hocayla konuş da biz maçlara katılmakta sıkıntı çekmeyelim.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Burak hocam uygun fiyatta konaklama imkanı varmı turnuvanın yapılacağı yere yakın ?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Sen ilk önce gidip bir Oktay hocayla konuş da biz maçlara katılmakta sıkıntı çekmeyelim. tamamdır abi.
Burak86 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Burak hocam uygun fiyatta konaklama imkanı varmı turnuvanın yapılacağı yere yakın ? Turnuvanın nerede yapılacağını bende bilmiyorum o yüzden en yakın yer hakkında bir fikrim yok.
umur Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2012 umarım bir kyk yurdu vardır oralarda
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2012 okulların kapalı spor salonlarına atarlar 8-10 masa yaparlar turnuvayı herhangi bir okul olabilir.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2012 Oğuz maçlar bizde , Gazi'de yapılacak
Fuat16 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2012 şampiyona gazi üniversitesinde olacakmış arkadaşlar herkese başarılar ..
ogrenci54 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2012 GAZİ ÜNİVERSİTESİ BESYO YANI GAZİ SPOR MERKEZİ KAPALI HENTBOL SALONU maçlar bu salondaymış... bildiğim kadarıyla oraya yakın bir yerde kyk yurdu var. katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler ve başarılar. mix maçları eğlenceli olabilirdi. bazı veteranlarda oluyor ve çok da zevkli oluyor geçen günlerde bolu da düzenlenen turnuvada olmuştu izlemesi de çok zevkliydi. en azından farklı bir atmosfer olabilir.
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2012 Oğuz maçlar bizde , Gazi'de yapılacak bizim katılmama olasılığımız çok yüksek :) desteklemeye gelebilirim :)
ozgur seker Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2012 bizim katılmama olasılığımız çok yüksek :) desteklemeye gelebilirim :) takım olarak olmasa da bireysel olarak katılamıyor musunuz? Bi de salon rektörlükten devam edince biraz daha ileride Gazi Spor Merkezi gibi bi yer var orada mı?
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2012 Her üniversiteden 2 oyuncu katılabiliyor. ilk 16 da olanlar kontenjanı doldurmadan direk katılıyor.
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2012 takım olarak olmasa da bireysel olarak katılamıyor musunuz? Bi de salon rektörlükten devam edince biraz daha ileride Gazi Spor Merkezi gibi bi yer var orada mı? Bizim bölümde aynı zamanda benim sınıfımda Reza diye iranlı bir arkadaşım var. Masatenisi oynadığını yeni öğrendim. Bugün sıhhıyede biraz antrenman yaptık, uzun süre hacettepede kimle oynayayım diye ortalarda dolaşıyordum aradığımı buldum :) turnuvaya katılmayı düşünüyoruz ama sadece düşünüyoruz yani Bireysel turnuva için lisansı kendim mi çıkaracağım napacağım özgür? Bir de takım olarak katılmak için ne yapsak ki biz :)
ozgur seker Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2012 Bizim bölümde aynı zamanda benim sınıfımda Reza diye iranlı bir arkadaşım var. Masatenisi oynadığını yeni öğrendim. Bugün sıhhıyede biraz antrenman yaptık, uzun süre hacettepede kimle oynayayım diye ortalarda dolaşıyordum aradığımı buldum :) turnuvaya katılmayı düşünüyoruz ama sadece düşünüyoruz yani Bireysel turnuva için lisansı kendim mi çıkaracağım napacağım özgür? Bir de takım olarak katılmak için ne yapsak ki biz :) Gençlik Spor veya Sağlık Spor Müdürlüğü gibi bir yer varsa oraya gidin söyleyin, lisans için de orası ile konuşun onlar çıkarmazsa siz çıkarın. Benim de bir arkadaş vardı Hacettepe Tıp'ta katılmayı düşünüyor ama kararsız.
umur Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2012 biz batman üniversitesi olarak geliyoruz herkesle tanışmak isterim.cihan beyler gelecek misiniz acaba
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 ARKADAŞLAR FORUMUMUZ ÜYELERİNDEN DUYGU KOÇ İLE GÖRÜŞTÜM , SANIRIM ÜNİVERSİTELER ARASI MASA TENİSİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TARİHİ AYNI KALMAK KAYDIYLA ISPARTA'DA OLACAK....ÜNİVERSİTELER SPOR FEDERASYONU'NUN İNTERNET SİTESİNDE BUGÜN TURNUVAMIZLA İLGİLİ BİR DOSYA EKLENMİŞ , umarım gerçek değildir , 12 gün öncesinden tarih değiştirmek gibi birşey ayıptır bence. Link te burada : http://www.univspor.org.tr/images/stories/2012faaliyetler/aciklamalar/mtenis.pdf
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Abi çok güzel olmuş bence :) En azından şehir dışına çıkarız azıcık. Ayrıca biz daha lisans işlerini halledemedik ama katılacak takımlar arasında görünüyoruz :)
kemalbalim Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 arkadaşlar yer değişikliği olmuş 1-4 mayıs ısparta
Bora Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 ısparta iyi olmuş.. farklı yerler görelim azıcık. gül alalım sevdiklerimize :P 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap