Enduro Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 ahmet hocam ,yaz dönemi iş yoğunluğundan dolayı zaman sıkıntım olduğu için istediğim organizazyonu aslında yapamadım, elimden geldiğince birşeyler yaptım umarım onda da mahçup olmamışımdır :) benim gönlüm iç anadolu veya marmaradan yana ama son kararı yönetim verir, rize istenirse seve seve birşeyler yapmaya çalışırım Benim açımdan Rize'deki forum buluşması süper geçti, bu vesile ile tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. 1
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Çağan'a %100 katılıyorum Bursa yada Kocaeli harika olur.
aaozkan Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Bir Bursalı olarak inşallah bursa olur. Ersun hoca bayağıdır girmiyor heralde hocamızın önderliğinde vetaran derneğimizinde katkılarıyla inşallah bursa olur bizde diğer arkadaşlarla tanışmış kaynaşmış oluruz. fatih engin kardeşimin dediği gibi salonumuz yazın serin oluyor çok güzel olur inşallah
ozgur seker Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 içimden Bursa olsun diye kıvranıyorum ama demokratik bir sonuç çıksın diye insanları da etkilemek istemiyorum.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Önemli olan şey birinin çıkıp ben üstleniyorum demesi.. Daha önce yapılmamış bir yerde yapılması taraftarıyım ama merkezi bir yerde olması da gerçekten önemli bir kriter.. Ankara'da tekrar yapılabilir örneğin.. Şunu da ekleyeyim,büyük bir zevkle tıpkı "2 yıl önce olduğu" gibi fevkalade bir Rize buluşması için gönüllü olarabilirim..
enerji05 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Eğer eşitlik söz konusu olacaksa bu sefer de Marmara bölgesinde yapılması gerekir. Ege, İç Anadolu, Doğu Karadeniz bölgeleri sırasını savdı.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Rize iyidi güzeldi kabul (tabi yüksek nemini nasıl olduda unuttunuz o da ayrı mesele, rizede en güze olan şey, Turushan hocamın emeğiydi, bir de o güzelim çay) ama artık başka yerleri tanıyalım. Ben oyumu Eskişehir yada Bursadan yana kullanırım.
Bora Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 tufan abi şöyle bir ankara havası patlatsa ne güzel olur aslında :P 3 yıl geçse de ankara buluşmasının tadı hala damağımda.. turnuva resmen lig havasındaydı. akşam yemeğinde de çok samimi bir ortamda yiyip içip eğlenmiştik. bursa fikrini hala destekliyorum yanlış anlaşılmasın. bursa vmtd de bu işi götürür.. eskişehir de olur, yeterki bir gönüllümüz olsun.. mehmet seçkiner (Secici) abimizin konu hakkındaki fikirlerini merak ediyorum.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Bursadan bu işe talip olan varmı acep?
ararat1973 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Turushan hocam forum buluşmasını aklımıza şimdiden soktunda iyimi ettin
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 olsun hocam, yerimizi yurdumuzu şimdiden bilmekte fayda var :))))
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 İstanbul veya İzmit olursa aşırı yüklenme sebebiyle boş masa bulmak zorlaşır.
Enduro Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Önemli olan şey birinin çıkıp ben üstleniyorum demesi.. Daha önce yapılmamış bir yerde yapılması taraftarıyım ama merkezi bir yerde olması da gerçekten önemli bir kriter.. Ankara'da tekrar yapılabilir örneğin.. Şunu da ekleyeyim,büyük bir zevkle tıpkı "2 yıl önce olduğu" gibi fevkalade bir Rize buluşması için gönüllü olarabilirim.. Sen çok yaşa Harun. Buluşma sonrası için bir Zil Kale gezisi de ayarlarsın değil mi? Sonrasında devam edip Ayder, Kaçkarlar hatta "Asya Yolları, Himalayalar ve Ötesi" yapalım. 1
haruncoskun Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Bir enduro da bana ayarlarsak şayet neden olmasın Ahmet abi (o:
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Arkadaşlar şimdiden bir şehir her türlü bu organizasyonu üslendiğini ve temmuz ayı için çok güzel bir organizasyon yapmak istediklerini bana söylediler. Benim fikrim bu şehrin çok uygun olduğu daha önce yapılan yerlerdende farklı olduğu için organizasyonu buraya vermekte. Çünkü şimdiden il müdürlüğü ve bir çok yer dahil görüştüklerini ve destek aldıklarını belirttiler. Birkaç görüşme yapacağım bugün akşama kadar. Akşam iyice netleştirince organizasyonu üslenecek bu şehri ve arkadaşımızı size açıklayacağım...
Guest ktm Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Arkadaşlar şimdiden bir şehir her türlü bu organizasyonu üslendiğini ve temmuz ayı için çok güzel bir organizasyon yapmak istediklerini bana söylediler. Benim fikrim bu şehrin çok uygun olduğu daha önce yapılan yerlerdende farklı olduğu için organizasyonu buraya vermekte. Çünkü şimdiden il müdürlüğü ve bir çok yer dahil görüştüklerini ve destek aldıklarını belirttiler. Birkaç görüşme yapacağım bugün akşama kadar. Akşam iyice netleştirince organizasyonu üslenecek bu şehri ve arkadaşımızı size açıklayacağım... Bende sayın Hocamın neden bu sıralar sesi çıkmıyor diye düşünüyordum... Sesiz ve derinden İş bitiriyormuş demek ki... ktm 1
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Arkadaşlar şimdiden bir şehir her türlü bu organizasyonu üslendiğini ve temmuz ayı için çok güzel bir organizasyon yapmak istediklerini bana söylediler. Benim fikrim bu şehrin çok uygun olduğu daha önce yapılan yerlerdende farklı olduğu için organizasyonu buraya vermekte. Çünkü şimdiden il müdürlüğü ve bir çok yer dahil görüştüklerini ve destek aldıklarını belirttiler. Birkaç görüşme yapacağım bugün akşama kadar. Akşam iyice netleştirince organizasyonu üslenecek bu şehri ve arkadaşımızı size açıklayacağım... sabırsızlıkla bekliyorum...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Evet şehir İzmit-Kocaeli. Melih arkadaşımızı Sivas'tanda hepiniz hatırlayacaksınız. Oradada ev sahipliği yapmış ve bizi gerçekten çok güzel ağırlamıştı. Şimdi genel isteklere bakıncada bana çok uygun geldi ve her türlü organizasyonun üstesinden Melih hocam gelecektir benim güvenim tam. Bu arada İstanbul tayfası hep diğer şehirlere gelmediğinden bu bizim içinde bir deneyim olacaktır. tabii İstanbul'daki bazı arkadaşlar hariç. Aya bile gelirler ama %90 vefasız bence. Eğer büyük çoğunlukta benimle aynı fikirde ise ben bu sene Melih kardeşime organizasyonu vermeyi istiyorum. Başka şehirlerdende bu şekilde iddialı şekilde organizasyonu üslenecek arkadaşlar varsa değerlendiririz. Değerli yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyor hepinize teşekkür ediyorum :)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 benim için uygundur Tufan hocam, tarih erken netleşirse ulaşım için tedbir almış oluruz
Cako67 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 bende gelirim bu sefer uygun tarih olursa
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Tufan'cığım, Bana da uyar. İlgi alakana şimdiden teşekkürler
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Fazla merkezi olur İzmit bence. Duyan gelecek. Sadece ferdi turnuva yapmaya vakit kalır herhalde.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 İyiymiş 200 kişi. Kaç masa vardı o zaman? Forum üyeliği şartı olmalı , artı buluşmaya 1 ay kala üye olanlar (veya 2 hafta) kabul edilmesin.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 İyiymiş 200 kişi. Kaç masa vardı o zaman? Forum üyeliği şartı olmalı , artı buluşmaya 1 ay kala üye olanlar (veya 2 hafta) kabul edilmesin. Kesinlikle katılıyorum.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap