Tahsin1 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 selim abi nerelerdein yahu mesajlarını okuyoruz kendin yoksun nezaman gorecez seni artık tarih bellimi gorecegimiz tarıh saat nerde bi yazsan
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 abdullahcım olacak gibi gecen senedende daha keyifli olcak bu sefer dahada değşik insanlar gelecek
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 masalar cuma günü kurulur mu? bizler gibi erken gelecekler de olacaktır,
Guest ktm Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2011 selim abi nerelerdein yahu mesajlarını okuyoruz kendin yoksun nezaman gorecez seni artık tarih bellimi gorecegimiz tarıh saat nerde bi yazsan Benim TV nin sesi var görüntüsü yok... şuan Arap radyosu durumlarında.. Antenimi bir sağa bir sola devamlı çevirip duruyorum, sesimi yakaladım da.... bir türlü görüntümü yakalıyamadım... ktm
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 ups ilk başladıgım donemlerde gordum şimdi yoksunda acaba avrupanın hangi ulkesindesin ama espirilerinden anlaşıldıgı gibi goremiyecez sizi bizde uydu takarız cabuk gormek için
ongun Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 ...Arap radyosu... Çok yaşayınız.
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 mutlu hocayla konuştum. Erken gelecekler için masa kurabilirmiyiz dedim . O da eğer perşembe-cuma resmi bi program yada belirlenmiş takımların antremanları olmazsa masaları salona kurarız dedi. Eğer kuramazsak bile , salonun hemen dışında giriş kısmında , 5-6 masa sığacak şekilde boş bir yer mevcut. Onlar zaten haftanın belirli günlerinde oraya masa kurup kendileri oynuyorlar gittim gördüm. Zemin beton ancak masalar iyi , ilk gün antrenmanı isteyenler için durum bunlardır.
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Tabi bu arada , gelme durumları lütfen kesinleşsin. +1 ler +2 ler , bunlar son kararlarını bildirsinler ki düzenlemeleri ona göre yapalım. 2-3 gün sonra listeyi güncelleyeceğim.
Abdullah355 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Abdullah Yerebakan +3 yurtkur listesine ekler misiniz Serkan hocam.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 biz perşembe günü geç saatlerde gelebiliriz, yurtkur tek mi? adres verebilirmisin?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 ya neden yurtkur ya. otelde kalacak yokmu. benden başka olmayacak galiba...
haruncoskun Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 beraber kalırız Tufan abi (o:
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2011 hocam bizde (5 veya 10 kişi arası ağrı erzurum ekibi) otelde kalacağız galiba onu ayarlamaya çalışıyoruz birisi 2 birisi 3 birisi tek gün kalacak onun ayarlamasını yapalım büyük ihtimalle otelde kalacağız...
ongun Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2011 Ongun Tunalı - İstanbul +3 Cumartesi gecesi - Otel
ekrem Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2011 mutlu hocaya sormak lazım ama mutlu hoca da buraya uye değil... tufan hocam? Mutlu hoca bugün KAHRAMANMARAŞ'A geliyor.
alparslanguler Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 hocam bizde (5 veya 10 kişi arası ağrı erzurum ekibi) otelde kalacağız galiba onu ayarlamaya çalışıyoruz birisi 2 birisi 3 birisi tek gün kalacak onun ayarlamasını yapalım büyük ihtimalle otelde kalacağız... vay vay vaay iste masatenisi gönüllüsü die buna derim ...kendisini birak beraberinde 10 kisi getiriyo..alkıssss
alparslanguler Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 malatya ekibi: (cihan'ı saymıyorum;) orhan altay,alparslan güler,murat tuna,ibrahim komutan(soyadını unuttum:) ve efsane kadir şahin:) +3
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 vay vay vaay iste masatenisi gönüllüsü die buna derim ...kendisini birak beraberinde 10 kisi getiriyo..alkıssss alparslan abi üzgünüm ama ben gelmeyebiliriim sana anlatırım ama belli değil gelip gelemeyeceğim ama merak etme erdem hoca garanti geliyor onu yenerssin bol bol :)
alparslanguler Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2011 alparslan abi üzgünüm ama ben gelmeyebiliriim sana anlatırım ama belli değil gelip gelemeyeceğim ama merak etme erdem hoca garanti geliyor onu yenerssin bol bol :) neyse sen bi carsambaya gel ifadeni alayım malatyada sonra ayrıntısına gireriz olayın..hem bakarsın burdan zorla götürüs seni atarız arabaya;)
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2011 arkadaşlar abiler yahu şu spor salonun resmi bari yayınlansınnnn nerde merkezde koydemi yerin krokisini foruma atın gorelim
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2011 liste tazelensin zamanı geldi
Abdullah355 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2011 Tahsin abime katılıyorum birde saygı değer büyüklerim geçen sene buluşmaya özel t-shirt yapılmıştı sanırım yanlışım varsa düzeltin bu senede öğle bir şey yapılacak mı?
Guest nssonsa Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2011 Madem herkes ekip kuruyor, bende ekibimi kurdum. Amasya ekibi olarak, Nuh Sedat SONSA (+3), Cemal ODUNCU (+3), Öncel YAPRAK (+3), Murat GÖKÇE (+3) Kendi yerimizi kendimiz ayarlayacağız....
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 salonun yeri burası zannedersem : http://maps.google.com/maps?q=4+Eyl%C3%BCl+Kapal%C4%B1+Spor+Salonu,+Sivas,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&ie=UTF8&ll=39.747528,37.017&spn=0.002739,0.005659&sll=39.747409,37.018089&sspn=0.002739,0.005659&t=h&z=18&iwloc=A
ongun Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2011 salonun yeri burası zannedersem : http://maps.google.c...=h&z=18&iwloc=A Haritada yanlış noktayı işaretlemişler. Salon, Stadyumun yanında. N.Fazıl Kısakürek Caddesi de orada zaten. Stadyumun karşısında, Barbaros Bulvarı üzerinde Tren Garı var. Barbaros Bulvarı, Turgut Özal Caddesi üzerinden Kayseri-Sivas Yolu'na bağlanıyor. Turgut Özal Caddesi üzerinde, Erzurum-Erzincan Otoyolu ile kesiştiği noktada Otogar bulunmakta. Otogar'ın yanında da Şemsi Sivasi Öğrenci Yurdu gözüküyor. Söz konusu yurt burası mıdır bilemiyorum. Sivas Kalesi'nin olduğu bölgeye bakarsak, Atatürk Bulvarını görüyoruz. Atatürk Bulvarı'nın Arap Şeyh Caddesi ile kesiştiği köşeye bir iki apartman uzakta Yavuz Otel bulunmakta. Sivas'a gitmeden haritayı açıp biraz enlem boylam çalışmakta büyük fayda görüyorum.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap