Kaisersoze Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2011 Arkadaşlar , gelecek kişi sayısı belli olmadan fiyat için pazarlık yapılamaz. Yaklaşık fiyatlar verilebilir onun da bir anlamı olmaz. O yüzden kalacak yer konusunda acele etmeyelim.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2011 Mümkün olduğunca erken haber vermeniz kalacak yer ayarlamaları için faydalı olur. Onun haricinde maç günü bile atlayıp gelebilirsiniz . Başımızın üstünde yeriniz var. hocam burada yazmışsınız ondan dolayı söyledim erken haber vermeniz faydalı olur diye bende fiyatları bilelimki ona göre kalacağımız yeri belirleyelim dedim.... saygılarımla....
alparslanguler Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2011 hocam burada yazmışsınız ondan dolayı söyledim erken haber vermeniz faydalı olur diye bende fiyatları bilelimki ona göre kalacağımız yeri belirleyelim dedim.... saygılarımla.... cihan belediyenin imkanları genismis havada sıcak parkların birindeki banklarda sabahlarız serin serin dert etme bu kadar kardes;)
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2011 yani bize her yer paris diyorsun abi :))
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2011 turtta kalacam kesin çunku yurtlar hotellerden daha guzel konforlu
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2011 hersene yurtta kalıyorum gayette memnunum bu seferde oyle olacak yaz oldundan dolayı yurtta kimse kalmıyor bizde rahat rahat konaklarız orda süper olur tabi yurt varsa yakınlarda
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2011 mustafa türkyılmaz +2 (erzurum) uğur +2 (erzurum) murat +2 (erzurum) fatih +2 (erzurum)
alparslanguler Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2011 mustafa türkyılmaz +2 (erzurum) uğur +2 (erzurum) murat +2 (erzurum) fatih +2 (erzurum) cihan hayırdır kendi takımını mı olusturuyosun yoksa gözüne kestirdiklerini mi kaydediyosunn;) senden korkulur valla...gelde biraz çalıştır beni antreman yapayım;)
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2011 cihan hayırdır kendi takımını mı olusturuyosun yoksa gözüne kestirdiklerini mi kaydediyosunn;) senden korkulur valla...gelde biraz çalıştır beni antreman yapayım;) yok abicim bunlar erzurum grubu çok değerli arkadaşlar.Forum buluşmasından söz ettim gelelim dediler o zaman eğer büt sınavlarına denk gelmezlerse kesin gelecekler... bu arada ben anticilerle oynamıyorum abicim söylemiştim sana:)
ekrem Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2011 Recep akdeniz derken? polis memuru degilsini degil mi? Recep Akdeniz şuan K.Maraş'da görev yapıyor. (trafik polisi)
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2011 abi sonsa rusça anlamı guneş demek
alparslanguler Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2011 yok abicim bunlar erzurum grubu çok değerli arkadaşlar.Forum buluşmasından söz ettim gelelim dediler o zaman eğer büt sınavlarına denk gelmezlerse kesin gelecekler... bu arada ben anticilerle oynamıyorum abicim söylemiştim sana:) tamam söz anti taraffıyla vurmayacam:)
ekrem Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2011 Recep abiyle eski takim arkadasiyiz, ankara emniyette kuruluslar ligindeydik adim ozan gorurseniz cok selam soyleyin :) Ozan bey mrb.Recep beye selamınızı ilettim, çok şaşırdı. Kendisininde size selamı var.selamlar,
ozgur seker Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2011 farklı mekanların konaklama ücretleri ne zaman belli olur? ona göre +2,+3,+1 yapcam
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2011 Az kaldı ama malatya ekibi daha isim yazdırmadı.Diş bilediğim Alparslan abi.. İdolüm Orhan Hocam :) isimlerinizi göremiyorum :):)
Burak86 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2011 Araba ayarlayabilirsek bizde Ankara tayfası olarak gelmeyi düşünüyoruz
Champ Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2011 Az kaldı ama malatya ekibi daha isim yazdırmadı.Diş bilediğim Alparslan abi.. İdolüm Orhan Hocam :) isimlerinizi göremiyorum :):) Cihancım gerek organizasyon gerekse konaklama ve yemek faaliyeti ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmış değil.Ayrıca net olarak geleceklerin listesinin tam olarak belirlenmesi lazım.Şimdiye kadar Forum Buluşması Turnuvası kaçırmış değiliz Ancak Serkan bey'in ayrıntılar ile ilgili bilgileri açması lazım.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2011 gidişat iyi değil, herşey son güne kalacağa benzer, pahalı konaklama pahalı organizasyon olursa katılım da düşecektir, anı tişörtleri yaptırlmayacak mı? baskı ne olacak??
ararat1973 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2011 gidişat iyi değil, herşey son güne kalacağa benzer, pahalı konaklama pahalı organizasyon olursa katılım da düşecektir, anı tişörtleri yaptırlmayacak mı? baskı ne olacak?? Turushan hocam sen tişörttesin, ben forum buluşmasının gerçekleşeceğinden bile şüphe duymaya başladım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap