Guest burak agut Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2010 Hocam ne kadara satacaksınız Butterfly tişörtleri ?? Öğrenciye indirim yokmu :)
ozgur seker Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2010 li ning t-shirt leri ne kadar elinizde hangi modelleri var?????????????
Champ Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2010 Hocam ne kadara satacaksınız Butterfly tişörtleri ?? Öğrenciye indirim yokmu :) Forum Buluşmasında fiyatların ne kadar uygun olduğunu göreceksiniz arkadaşlar :)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2010 tişört resimleri kısa zaman sonra foruma eklenecek, bu şekilde beden değerlendirmesini daha iyi yapabilirsiniz yine tufan hoca isteyen arkadaşlar için eşofman takımı yaptırmayı düşünüyor, alt kırmızı üst beyaz olacak, bunun da resmi eklenecek, eşofman düşünen arkadaşlar haber verirse sevinirim
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Arkadaşlar resimleri ekliyorum. Ayrıca eşofman içinde anlaştım. Çok güzel ve milli takım için tasarlandı. Bizede verecekler ve fiyatı baskı dahil 65 tl. Bu arada tişörtler benim hoşuma gitti ve resimleri sizler için sabahın 7 sinde çekip aktardım. Biraz uykulu görünebilirim bu nedenle tişörtlere daha çok odaklanın. Benim hakkımda yorum yapanın vay haline tavsiye etmem. Kötü olur bak. Bu arada siparişler ne kadar çok olursa o kadar iyi. Az miktarda sipariş olursa zaten iptal olacak. Siparişlerinizi en son Temmuzun ilk haftası bitirmiş olmanız gerekiyor. İlginiz için teşekkürler... NOT: Resimleri parça parça ekliyorum...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 teknik bir durumdan dolayı resimler eklenemedi, tufan hoca akşam resimleri koyacak
ongun Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 teknik bir durumdan dolayı resimler eklenemedi, tufan hoca akşam resimleri koyacak AAAAaaaaa.... İSTERİZ!! İSTERİZ!! TUFAN HOCA BURAYA, (göbek) HAVAYA!!
Saadettin Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Teknik olarak sorun, Tufan Hocanın tişörtleri giyerek resim çektirmeye çalışmış olması olabilir mi? Bende birkez denemiştim kadraj almamıştı..
Guest burak agut Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Forum Buluşmasında fiyatların ne kadar uygun olduğunu göreceksiniz arkadaşlar :) Hocam fiyatları şimdiden belirtseniz ona göre para getireceğiz de
KursaD Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Forum Buluşmasında fiyatların ne kadar uygun olduğunu göreceksiniz arkadaşlar :) Bende almak ıstıyorum Orhan hocam =] Tabı bana uygun beden bulabılırsem =P
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Bu eşofman... Başka resim ekleyemiyorum. Sorun devam ediyor. Olmazsa facebook'ta yayınlarım. Oradan bakabilirsiniz artık. Yada buraya ekleyebilirsiniz...
ysonmez Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 eşofmanı çok beğendim ama alt üst beraber mi almamız gerekiyor ayrı ayrı alma olasılığımız yok mu acep
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Ayrı ayrı derken hangisi acep...
ysonmez Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 üst sadece bir de ankarada elden almamız mümkün mü acep :D
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Ankara'da olunca elden almak mümkün tabi ama bi soralım bakalım sadece üst verebilecekmiyiz acep...
ysonmez Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Elden alabilmem çok güzel çünkü herkesten önce tşörtümü alıp hava aticiiiiim bide üstüne eşofamnımı çekince güzel olmamı acep
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2010 Bunlar yakalı tişört...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2010 Bunlarda sıfır yaka. Baskıların ön yüzündeki logoda hata var. baskı ters yapılmış ve çizim yapan kişi raketi top gibi yapmış. Bu düzeltilecek. Arka baskı bence çok başarılı. Arkadaşlar Turushan size gerekli bilgileri zaten verdi. Bir an önce siparişlerinizi vermenizi ve baskıları son haftalara bırakmamanızı önemle rica ediyorum...
Ersun Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2010 Bunlarda sıfır yaka. Baskıların ön yüzündeki logoda hata var. baskı ters yapılmış ve çizim yapan kişi raketi top gibi yapmış. Bu düzeltilecek. Arka baskı bence çok başarılı. Arkadaşlar Turushan size gerekli bilgileri zaten verdi. Bir an önce siparişlerinizi vermenizi ve baskıları son haftalara bırakmamanızı önemle rica ediyorum... Sevgili Tufan Hocam,emeğinize sağlık güzel olmuş..Şu rize nin r si de büyük ® olsa diyorum, hani güzel Türkçemiz açısından..
Bora Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2010 Tufan abi sen zayıfladın mı, ben mi yanlış görüyorum yoksa bunlar fotoşop mucizesi mi?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2010 Sevgili Tufan Hocam,emeğinize sağlık güzel olmuş..Şu rize nin r si de büyük ® olsa diyorum, hani güzel Türkçemiz açısından.. Ersun hocam teşekkür ederim. Gerçekten bende farketmedim çünkü logoyu incelemedim desem yeridir. Zamanda az olunca sadece baskı işini hallettim acele ederek. Baskıcıya bunu ileteceğim ama logo orjinalide küçük harf olduğundan ve aynı font yoksa problem olabilir. Yoksa bi şekilde büyük harf yaptırırım artık...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2010 Tufan abi sen zayıfladın mı, ben mi yanlış görüyorum yoksa bunlar fotoşop mucizesi mi? Tamam Bora bak ne güzel konuşmaya başladın benimle . Aslında zaten şişman değildim ama neyse. Umarım diğerleride seninle aynı fikirdedirler ( resimleri koyarken yaşadığım teknik arızalardan beni kameraya sığmamakla suçlayanlardan ve bunu okurken dahi bu şekilde düşünen herkezden bahsediyorum.)
Saadettin Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2010 Yok yok kafa Tufan'ında bendeni ya fotoşop yada montaj.. sığmaz o cüsse... Çok Güzel olmuş. Ellerine sağlık Tufan Hocam...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Arkadaşlar tişört siparişlerinizi umarım hızlandırırsınız. Eğer Rizede veya sonra alırım diye bekliyorsanız sadece listedekilere verilecek. Benden söylemesi. Ama fiyatları ve tişörtleri beğenmediysenizde belirtin. Başka isteyen arkadaşlarda yaptırabilir. Daha ucuza ve kaliteli tişört başka şehirlerdede olabilir. Ama zaman tükeniyor...
ongun Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2010 Daha ucuza ve kaliteli tişört başka şehirlerdede olabilir. İkinci el tişört satan biyer olcaktı. Tişörtler sadece bir iki antrenman giyilmiş. Koltukaltı kısmında, giyimi etkilemeyecek ufak tefek ter lekeleri dışında temiz. Yeniden farkı yok. Kargo alıcının, mesuliyet postacının, tuzu kuru gönderenin. Resim isteyen olursa fotoğraf sergisi gezebilir. İlgilenen varsa bilmiyorum artık.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap