Ertan Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2005 Ping Tufan'ı kız tahtası diye diye korkuttu herhalde. :
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2005 Eğer Arno gelmicem derse beni de yok bilin.. Arno gelmezse, ben yalnız gelemem/gelmem...
Toranomon Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2005 No, no!!!, Arno ve Geno, nicklerinizin ikinci hecelerini atıp Ar-Ge oluşturun ve ne yapın edin Arno'nun sorununu çözümleyin gelin.
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2005 Ben sorunu çözdüm ve yarın tren biletimi alıyorum. Ankara beni bekle geliyorum :lol
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2005 Ping Tufan'ı kız tahtası diye diye korkuttu herhalde. : korkmakmı .Tüm yeni ekipmanlarımla(4 yıllık) Pingi bekliyorum abi :
Guest Togay Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Arkadaşlar uzunca bir zamandır özellikle de buluşma konusunda sesim soluğum çıkmıyordu farkettiyseniz. Bunun birinci nedeni gelip gelemeyeceğimin belli olmaması, ikinci nedeni ise gelemeyecek gibi olduğum için biraz buruk olmamdı. Sonuç olarak gelemeyeceğim kesinleşti, bu sefer aranızda olamayacağım. Size şimdiden iyi oyunlar, iyi eğlenceler!
Ertan Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Tüm yeni ekipmanlarımla (4 yıllık) Pingi bekliyorum Valla süper. İyi ki lastikleri yenilemişsin Ping söylenip duruyordu eski acaip lastiklerle oynuyor diye. Ping bayılacak bu işe. Bu arada benimle gelecek olan Selçuk abi de eskiden her topa müthiş şut atardı ama şimdi yaşlanınca eskisi kadar çabuk dönemiyor.
Guest Offansive Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 keşke gelseydin togay.neyse kısmetse seneye olan buluşmayı antalyada yaparız.bu sefer kesin orda olursun zaten.seni aramızda görmek isteriz
Umitt06 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Arkadaşlar uzunca bir zamandır özellikle de buluşma konusunda sesim soluğum çıkmıyordu farkettiyseniz. Bunun birinci nedeni gelip gelemeyeceğimin belli olmaması, ikinci nedeni ise gelemeyecek gibi olduğum için biraz buruk olmamdı. Sonuç olarak gelemeyeceğim kesinleşti, bu sefer aranızda olamayacağım. Size şimdiden iyi oyunlar, iyi eğlenceler! bir pasta nelere kadir :
Umitt06 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 sabahtan akşama :) sabah kaçtan aksam kaça yani? sinav en fazla iki saat surer
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Bu arada benimle gelecek olan Selçuk abi de eskiden her topa müthiş şut atardı ama şimdi yaşlanınca eskisi kadar çabuk dönemiyor. Hatırladım.Sapancada görmüştüm selçuk beyi
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 en az 6-7'ye kadar oynarız ki bence kafadan 8-9a kadar uzar Tsu eğlenceyi unutuyorsun galiba .Eğlenceez eğlencez çok geçe kalmayız
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 tufan abi mesajımı almadın mı beni ara lütfen 0 505 210 94 08
Guest Togay Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 bir pasta nelere kadir Yok canım pastayla ne ilgisi var Burdan uçakla yollucam pastanızı
Guest Togay Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2005 keşke gelseydin togay.neyse kısmetse seneye olan buluşmayı antalyada yaparız.bu sefer kesin orda olursun zaten.seni aramızda görmek isteriz Ben de çok gelmek isterdim ama özellikle yakın bir tarihte evlenmem durumu biraz daha zora soktu. Ayrıca organizasyona sen de yardım etceksen öbür sene buluşmayı seve seve Antalya'da yaparız Offansive.
Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Arkadaşlar Cumartesi günü TAİ'ye Ulus veya Kızılaydan nerden otobüs kalkıyor ? Kalkış saatleri ? Birde Pazar günüde turnuva devam edecek mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ertan Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Ben de çok gelmek isterdim ama özellikle yakın bir tarihte evlenmem durumu biraz daha zora soktu. Togay yoksa hanım mı izin vermiyor? :
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 ben bu akşam yola çıkıyorum.: ama kötü bi haber yalnız çıkıyorum. geno izin alamadı. : ankarada görüşürüz byes
Levent67 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Benim birkaç sorum vararkadaşlar cumartesiyle ilgili olarak: Salona seyirci olarak gelebiliyormuyuz? yoksa gelen tüm üyelerin turnuvaya katılmak gibi bir zorunluluğu olacak mı?Bir de TAI'ye giriş-çıkış sırasında sorun yok di mi?yani her gelen içeri rahatça girebiliyormu ? teşekkür ederim
Guest Togay Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Togay yoksa hanım mı izin vermiyor? İşte bak gelemeyince hemen çeşitli yorumlar yapılıyor; yok pasta almaktan kaçtı, yok hanım izin vermiyor... Hanımın izin vermemesi değil de, ufak tefek eksiklikler dolayısıyla halen evle uğraşmamız, bir de insanları yavaş yavaş eve davet etmemiz kastettiğim.
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2005 ben bu akşam yola çıkıyorum.: ama kötü bi haber yalnız çıkıyorum. geno izin alamadı. : ankarada görüşürüz byes arno biz burakla ankaradayız...05332525381 benim numaram...ara bizi görüşelim
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2005 simdi yarın bulusuyoruz degilmi??? katılım listesinde bi sorun yok sabah baslıyoruz program hakkında organizatorlerden biri kısa bir tanıtım acıklaması yaparsa iyi olur bence kimsenin aklında soru isaretleri kalmasın kacta TAİ DE olmamız gerekiyor gibisinden ??? sevgiler saygılar
Ertan Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2005 Ankara buluşmasıyla ilgili Tora'nın yazdığı haber yazısı ve Ping'in çektiği resimleri web sayfasına koydum. Adresi : http://www.masatenisi.org/turkish/ankara.htm Bu sayfaya masatenisi.org ana sayfasından da ulaşabilirsiniz.
Ertan Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2005 Üyelerimizin isteği üzerine Ankara buluşmasındaki toplu resmin altına üyelerimizin isimlerini Tora nın da yardımlarıyla ekledim. Bu arada bir üyemizim ismini bulamadım. Bilenler haber verirse sevinirim. http://www.masatenisi.org/ankara1/resim4.jpg
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2005 Ertan abi 3. buluşma nerde
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap