Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2008 acaba seneye nerde olacak forum buluşması ?
ararat1973 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2010 alican söylemez eklermisiniz http://www.masatenisi.org/forums/index.php?showtopic=8726&st=180 Sanırım talebini linkteki konuya yazman gerekiyor.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2010 tufan abi merhaba unuttunuz galiba sizin reklamla baya ün yaptım istanbulda şohret oldum herkese soyledim sizi yendigimi nasıl olur falan zorda olsa inananlar oldu sagolun varolun yemin etsem başım agrımaz valla ne diyeyim yendim ama amasıda var.neyse bu sene rizedede yerimizi alacaz inşallah sizide ve diger arkadaşları ozledim siz bir mehmet yılık abi iki ne diyeyim şeker gibi insanlarsınız allaha emanet olun
takefiree Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2010 tufan abi merhaba unuttunuz galiba sizin reklamla baya ün yaptım istanbulda şohret oldum herkese soyledim sizi yendigimi nasıl olur falan zorda olsa inananlar oldu sagolun varolun yemin etsem başım agrımaz valla ne diyeyim yendim ama amasıda var.neyse bu sene rizedede yerimizi alacaz inşallah sizide ve diger arkadaşları ozledim siz bir mehmet yılık abi iki ne diyeyim şeker gibi insanlarsınız allaha emanet olun mac almak baska yenmek baska ;)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap