Misafir Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2004 Tsu, butun kargo sirketleri yapiyor mu bunu? Bbigin var mi bu konuda? Galiba yurtici kargonun bunu yapmasi Togay arkadasimiz icin daha onemli, yanlis hatirlamiyorsam onun bulundugu mekana yakin olan oydu galiba...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2004 Ankaradan alacaklar için Antalyadaki turnuvaya büyük bir ihtimalle katılacak bir arkadaşım var.Onunla irtibata geçip siparişleri getirebilirmi konuşacağım.Okey verirse Ankaradan isteyen kişilere haber gönderip bir organizasyon yaparım.Haber bekleyin Ankara.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 Ben 1'er tane L birer tane de XL istiyorum eger oyle bir boy varsa.Seçici, toplam dört adet yani dimi, yanlış anlamış olmıyım da... bir tanede L ben alabilirmiyim burdur da okuyorum Yasin merhaba. Öncelikle biz seninle tanışmıştık. Hani bir pazar Antalya'ya gelmiştiniz de Burdur'u temsilen, Antalya-Burdur maçları yapmıştık. Beni 3-0 yenmiştin hani. Sen t-shirt'ü m-shirt'ü unut en iyisi. :)) Şaka tabi, t-shirt ücretleri banka hesabıma yatırılacak, ben de kargo ile yollayacağım t-shirtleri. Ancak bir hafta sonu gene geliriz dersen elden de hallederiz seninkini. O gün bi arkadaşın daha vardı Ranihli'de oynayan, O bu foruma üye değil mi? Bir de not, ikinizden biri oynadığımız yerde takım t-shirt'ünü unutmuş galiba. Son olarak tek istemişsin ama lacivert mi, siyah mı belirtmemişsin. kargoda karışı tarafa ödetme yöntemide var yani t-shirt kapınıza geliyo siz 3milyon yollama ücretini oduyorsunuz ve paketi alıyorsunuz...Arkadaşlar t-shirtleri kargo ile, yüksek ihtimal de yurtiçi kargo ile yollayacağım. Yine yüksek ihtimal herkese tek tek yollayacağım için kargo ücretlerini benim üstlenmem mümkün değil tabi olarak. Bu anlamda ister eve teslim, ister ihbarlı ama karşı taraftan ödemeli olarak istediğiniz kargo şubesine yollayacağım. Yani kargo masrafınız da olacak, sonra bu da nereden çıktı demeyin. İleride daha detaylı konuşuruz zaten bu konuyu. Ankaradan alacaklar için Antalyadaki turnuvaya büyük bir ihtimalle katılacak bir arkadaşım var. Paraların toplanması ile t-shirtlerin hazırlanması bir ihtimal veteran turnuvasının bitimine yetişmeyebilir. Yetişirse buraya gelecek birine t-shirtleri teslim etmek ve paraları ondan almak dediğim gibi bana büyük kolaylık olur. İstanbul ve Ankara'yı bu şekilde halletsek zaten geriye pek birşey de kalmıyor.
Guest Nevermind Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 ben 2*1 medium boy istiyorum, yalnız eğer dağıtım istanbuldan olacaksa ben direk elden alabilirim. slmlar
BurakYalin Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 daha öncedende belirtmiştim bir tane M bir tanede de L istiyorum regi önemli değil zonguldak merkez yurt içi kargoya yollarsanız sevinirim. parayı posta yoluyla yollayabilirim zonguldak karaelmas üniden burak yalın
Guest DrTusal Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 merhaba ben de bir tane istiyorum (Bedeni XL ).. Rengi siyah olsun lütfen.
Secici Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 Yaw kendi mesajimi daha sonra okuyunca ben bile karar veremedim kac tane istemisim. Evet 4 tane istiyorum. Ikinci cumlede "hepsi (4 tane)" seklinde bir aciklama koysaymisim olacakmis.
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2004 merhaba bende 2 adet istiyorum farklı renklerden eğer t-shirt lerin bedenleri geniş ise S beden, değil ise M olabilir normalde smol bulamadığım zaman medium giyiyo rum şimdiden hayırlı olsun Allah elinize ayağınıza sağlık versin.t-shirt leri giyerek bol bol masa tenisi oynayalım.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2004 Şimdi ben 1.80 boylarında (fiziksel özelliklerimi anlatırken kendimi övüyüm biraz), 75-80 kilosu arası, son zamanlarda hafif göbekli bir tipim(pek de övemedik ama neyse). Medium t-shirt bana oldu, sıkmadı ve amaç bu t-shirtlerle masa tenisi oynamaksa, M. ile ben rahat oynarım, daha dar ve daha kısa olanlarla bile oynadığım gözönüne alınırsa. Benim ebatımda olup, biraz daha rahat, biraz daha bol t-shirt isteyenler Large'ı tercih edebilirler, hafif salaş gözükebilir ama derim ben. Ben oynarken t-shirt'ü şortuma sokmadan, serbest bırakarak oynuyorum, bunu da dipnot olarak belirteyim. Resmi maçlarda şorta sokma zorunluluğu var mı bilmiyorum. Gelelim rakamlara. T-shirtleri boy olarak omuz hizasından ucuna, en olarak ise koltuk altlarından ölçtük. İşte rakamlar: Medium t-shirt: En:54 cm. - Boy:71 cm. Large t-shirt: En:56 cm. - Boy:73 cm. Bu kısma yazdığım yazılar hep uzun oldu, onun için bu yazıyı aynen aktarmak doğru mu oldu bilmiyorum, ama hala beden konusunda tereddütte olanlar var. Tereddütte olanlar üstteki yazıyı okuyarak kesin bir karar verebilir sanıyorum.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2004 Arkadaşlar ayrıca eylem planımızı da açıklamak istiyorum. Şimdiye kadar benimle birlikte 29 kişi toplam 64 adet t-shirt siparişi verdi. 60 barajını aştık yani, fiyatta bir değişme sözkonusu olmayacak. Bu cuma akş----- kadar belki konuyu görmemiş arkadaşlar vardır diye sipariş toplamaya devam edeceğiz. Cuma akşamı ayrı bir konu başlığı açarak, excel ve word dosyası olarak hazırladığım sipariş listesini incelemenizi ve siparişinizi onaylamanızı isteyeceğim, özellikle adet ve beden bakımından. Beden ölçülerinin kesinleşmesi lazım tabi bu arada. Onay verenlere kişisel mesaj olarak banka hesap numaramı yollayacağım ve t-shirt ücretlerini yatırmalarını isteyeceğim. 1 hafta kadar da bu sürse, yani öbür cumaya kadar, en geç ayın 26'sında siparişleri vermiş olurum. Para toplanmasında bir sıkıntı olmazsa daha evvel bile verebilirim siparişleri. 1 hafta içinde hazır olacak t-shirtler ve son aşamada adres ve telefon gibi bilgiler isteyeceğim sizden, t-shirtleri yollayabilmek için. Süreler kesin gibi anlaşılmasın, duruma göre değişir doğal olarak. Bir, konuşa konuşa ağzımızda sakız olsun istemiyorum, ikincisi veteran turnuvasının sonuna yetişirse iyi olacak, bu süreler ondan. Gene uzatmış oluyorum ama para yollamak için çeşitli alternatifleriniz var, bunları hatırlatmak isterim. Doğrudan banka hesabıma yollayabilirsiniz, havale veya EFT masrafı olacaktır. Bu anlamda ücretsiz havale veya EFT yapabilen biri ile yollamak daha uygun olacaktır.. Posta çeki ile online olarak yollayabilirsiniz, masrafı bankalardan düşüktür sanıyorum ama tam miktarını bilmiyorum. Son olarak da Antalya'ya veteran turnuvasına katılmak için gelecek birine elden getirmek üzere verebilirsiniz. İstanbul'da böyle bir imkan doğdu, ama bildiğim kadarıyla Ertan Bey'in çağrısına henüz kimse icabet etmemiş. Ankara'da da gerçekleşir umarım bu imkan.
Ertan Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2004 Togay benim bir arkadaşım için 2 tane (1+1) medium sipariş eklermisin. Siparişi bana yazabilirsin.
Misafir Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2004 Togay Bey ben durumu takip edeceğim.Ödemeyi belirtilen şekillerde yaparım.Tişörtleri (2 adet) Tufan Bey vasıtasıyla Ankara'dan almayı düşünüyorum.İyi günler.
Ertan Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 Sipariş ettiğiniz t-shirtlerin görüntüsü aşağıdaki gibi olacak:
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 merhaba herkes, ben de dahil beden konusunda kararsız.. TOGAY senden bir ricam olacak.. tşörtlerin enlerinin kaç santim olduğunu ölçmen mümkün mü acaba? S=60 cm M=70 L=90 XL=120 gibi.. herkes kendine iyi gelen bir tşörtün enini ölçer ve kendi bedeni (S,M..) hangi kategoriye giriyorsa tşört siparişini ona göre verir. eskişehirde benden başka tşört isteyen varsa onlara tşörtleri, sana da paraları ulaştırırım. eskişehir bayii burda :gulumse: bu arada ben de her iki renkten birer tane alacağım. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 bu arada tşörtler harika görünüyor, daha ne olsun tşk..
Ertan Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 T-Shirt Ölçüleri T-shirtlerin boy olarak omuz hizasından ucuna, en olarak ise koltuk altlarından ölçümleri aşağıda : Medium t-shirt: En:54 cm. - Boy:71 cm. Large t-shirt: En:56 cm. - Boy:73 cm. Small ve XL yi bunlara göre siz hesaplayın.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 Ah, ah Nurdan demekten kendime alamayacağım. Bu sayfada biraz yukarıya bakarsan t-shirt ölçümlerinin yer aldığını göreceksin sayın Eskişehir bayii. Seni de ekliyorum listeye. Beden ölçüsünde son kararı verirsin ve bildirirsin umarım.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 Ben biraz daha yukarıyı kastetmiştim ama Ertan Bey benden hızlı davranmış.
Umitt06 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2004 çoktandır ziyaret edenmiyorum kusura bakmayın, eğer zamanı geçmediyse ikisinden de birer tane XL yazıverin. Ben ücreti Ankara'da kime verilecekse veririm. Yalnız ancak Temmuz'da Ankara'da olabileceğim.Selamlar.
Gkslblgn Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2004 togay 2 tane bende sipariş vereyim 1.85 bir adama hangisini uygun görürsen ondan olsun.mail gönderirsin
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2004 hehe pardon TOGAY ben görmemişim, ama şimdi gördüm tşört cmlerini
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2004 Mrb togay,mümkünse 1 adet de ben alabilir miyim?Mavi Large olsun.Bana ne zaman ulaşır?
Guest Cumhur Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2004 bende her renkten birer medium,birer large istiyorum,selamlar.
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2004 Togay Bey ücreti Ankara'dan Tufan Bey vasıtasıyla verecektim ancak haftasonu çıkan acil görev nedeniyle Ankara'ya gelemedim.Bu sebepten dolayı Tufan Bey'den burada özür diliyorum.Eğer mümkünse tişörtlerin ücretini EFT ile ödemek ve kargo yoluyla almak istiyorum.Saygılar...
Guest Simco Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2004 slm tolga abi bende medium boyutta farklı 2 tane istiyorum benimkileri recep abiye verirsen ben ondan yazın alırım çünkü bu yaz ordayım recep abiye parayı veririm en erken 3 temmuzda ordayım görüşürüz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap