PingPongMan Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2004 VEee fotoğraflar süper ve çok sayıda! yazılanlar ve fotolar fazlasıyla güzel.. emeği geçen herkese çok teşekürler, ama en çok teşekkür benden PingPongMan'a gitsin.. Evet evet eline sağlık Ping.Süper olmuş resimler . Aslında ben videolarıda merak ediyorum . Onlarıda koysan dermişim sizler de sağolun arkadaşlar, siz de iyi poz vermişsiniz. video işi de başka bir bahara artıkın... : Ping the video cutter Pong
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2004 Merhaba arkadaşlar, İzmir resimleri gerçekten çok güzel. Sizden ricam resimdeki arkadaşların isimlerini de yazarsanız çok memnun olacağım. Örneğin şu yukardaki toplu çekilen resimde oturanlar.... ve ayaktakiler gibi.... buda biraz futbol takımı gibi oldu ama... Saygılarımla, :gulumse:
PingPongMan Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2004 Merhaba arkadaşlar, İzmir resimleri gerçekten çok güzel. Sizden ricam resimdeki arkadaşların isimlerini de yazarsanız çok memnun olacağım. Örneğin şu yukardaki toplu çekilen resimde oturanlar.... ve ayaktakiler gibi.... buda biraz futbol takımı gibi oldu ama... Saygılarımla, :gulumse: hehe, Akemyal, umarım şaka yapıyorsundur, çünkü bahsettiğin toplu fotonun olduğu mesajda (ayrıca daha önceki günlerde yazdığım bir mesajda) zaten kim kimdir diye yazılı, istersen bir daha ve biraz daha dikkatli bak bu arada, sözkonusu toplu fotonun daha büyük versiyonuna da yine Tsu'nun verdiği linkin sonuna "41" yazılarak ulaşılabilir. Duyurulur... ama ben linki bir daha vereyim, hadi gene iyisiniz: toplu foto (büyük; 441 KB) Ping the photo journalist Pong P.S. fotolara full size yani % 100 boyutta bakmanızı tavsiye ederim; aksi takdirde tam net olarak gözükmeyebilirler.
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2004 Pardon Ping, Üstelik "Yukardaki" diyerek de örnek vermişim. isimlerde o mesajda var. baksen şu işe...!!! Eeeee şaka yaptım desem??? Tabiki okumadan sadece resmi tıklamışım. Pardon tekrar..
Ertan Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2004 İzmir buluşmasının "Ping the journalist" tarafından hazırlanan yazısını masatenisi.org sitesine koydum. Adresi : http://www.masatenisi.org veya http://www.masatenisi.org/turkish/izmir.htm Bu yazı için Ping'e teşekkür ederim.
PingPongMan Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2004 İzmir buluşmasının "Ping the journalist" tarafından hazırlanan yazısını masatenisi.org sitesine koydum. Adresi : http://www.masatenisi.org veya http://www.masatenisi.org/turkish/izmir.htm Bu yazı için Ping'e teşekkür ederim. Ertan Bey, birşey değil, asıl biz teşekkür ederiz zahmetleriniz için... Ping the thankful Pong
Toranomon Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2004 Haber : PingPongMan Ping the hardy correspondent Pong, "Gazeteci olabilirsin" demiştim ama bu kadar hızlı bir gelişme beklemiyordum. Tebrik ederim.
PingPongMan Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2004 Ping the hardy correspondent Pong,"Gazeteci olabilirsin" demiştim ama bu kadar hızlı bir gelişme beklemiyordum. Tebrik ederim. hehe, Tora, orasını ben yazmamıştım ama fena da olmamış yani değil mi ayrıca gerçek gazeteciler işe el atmayınca mecburen biz yazdık haberi tabii Ping the pseudo journalist Pong
Toranomon Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2004 ayrıca gerçek gazeteciler işe el atmayınca mecburen biz yazdık haberi tabii Haklısın, gerçek gazetecilerin neden bu işe el atmadığı benim de kafamı kurcalamıştı ama kimbilir belki daha önemli işleri vardır diye düşünmüştüm.
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2004 vay vay ne güzel bir haber olmuş..
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2004 Haberin kimden geldiği önemli.Tabii ki güzel olacak .
Ertan Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2004 Arkadaşlar Ping her işe el attığı gibi Film işine de başlamış. Ping Productions'ın ilk filmi piyasaya çıktı. Seyredin bakalım sizler ne düşüneceksiniz. pekyakinda1.zip
Guest Vessazione Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2005 Bu İzmir'e gidecekler arasında nurdan'dan baka kız yokmu?
Guest Vessazione Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2005 pardon ya yenı takılmaya baslayınca foruma ne nezaman oLmus bıLmıorum ondan ozur dıLerım
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2005 Güsel olcak gibi.. Tamamını bekliyoruzz.. PingPong adamından.. :
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 ee nolmuşki yani buluşmayı bi 6 ay kadar ıskaladıysa . herkesin başına gelebilir. :
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2005 hey VESSAZİONE sen izmir'e gel, benden başka kız da aramana gerek yok ben bir düzine ederim hadi izmir olmadı ankaraya gel. ben burdayım tanışalım ^^gelin tanış olalım, işi güzel kılalım, sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz^^ tabiri caizse
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap