smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Burak abi bu sene takıma al beni o zaman ne yap et
Burak86 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gelde durumuna bakalım.Öyle beni al demekle olmaz bu işler.İyi olan kazanır :
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Yenerim seni alırsın işte
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Haliç Ünv. Endüstri Müh. kazandım. Haftasonu bana bir paket yollamışlar içinde rehber vs. var. Eskrim bile var masa tenisi yok yıkıldım :
Burak86 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Yenerim seni alırsın işte Gelde bakacaz kim kimi yeniyor :
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Haliç Ünv. Endüstri Müh. kazandım. Haftasonu bana bir paket yollamışlar içinde rehber vs. var. Eskrim bile var masa tenisi yok yıkıldım : itü ye ilk geldiğimde ben de boyle düşünmüştüm masa tenisinden haber bile yoktu ama sonra yaptık bişeyler üzülme sende o tutku varsa sende canlandırabilirsin bir şeyleri bu arada itü ile ilgili bende isteyenlere yardımcı olabilirim....
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Tamam yenilsek te sorun yok 2. adamlığa razıyım
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 itü ye ilk geldiğimde ben de boyle düşünmüştüm masa tenisinden haber bile yoktu ama sonra yaptık bişeyler üzülme sende o tutku varsa sende canlandırabilirsin bir şeyleri bu arada itü ile ilgili bende isteyenlere yardımcı olabilirim.... Benim de umudum o yetkililerle görüşerek birşeyler yapmayı düşünüyorum :
malin Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Her gittiğim yere olduğu gibi Bulgaristanada raketimi getirmiştim binbir umutla. Hani bi oynayacak adam bulurum yada bi turnuva rastgelir die (benimkide nasl bi hayalse artık :) bulamadm. Ama burdayken en azından İtü işini ayarladık artık gelince oynayacağım. Bulgaristanda masa tenisi ile ilgili bir bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorm. Belki de bişeyler çıkar :))
Maze Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2009 Gazili ben varım olur mu ??? :)))) burak benide alırmısın takıma gazi bilg.müh..hergün antreman yapabilirim...ayrıca yazılım konusunda çok iyi bi arkadaşım var ondanda yardım alıp güzel bi masa tenisi oyunu ortaya çıkarabiliriz...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap