lobianco Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2009 Sayın smetmusti15 in ilk yorumu iyi geçti dedi ama ikinci yorumunu Alper Yıldırıma haklısın diyerek yaptı. Birinci yorumundan kolay olduğunu anladımda ikinci yormundan ne demek istediğini anlamadım. İlk yorumuna helal olsun diyeceğimde ikinci yorumuna nasıl bir yaklaşımda bulunacağımı bilemedim.. ktm İlk mesajı sorulara bakmadan yazmıştır
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2009 Ben sınavdan çıktığımda iyi bekliyodum , cevaplar açıklanınca sosyal 1 biraz bozuldu ; hepsi bu.....YDS var daha ya no panic...
Guest ktm Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2009 Ben sınavdan çıktığımda iyi bekliyodum , cevaplar açıklanınca sosyal 1 biraz bozuldu ; hepsi bu.....YDS var daha ya no panic... Şimdi anladım..Duyumlarıma göre zor bir sınavmış hoş yapanda yaptı, yapamıyanın elini kolunuda bağlamadıklarına göre herkes için hayırlısı olsun... İnşallah istediğin üniversiteyi kazanırsınız.. ktm
Guest ktm Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Ne oldu şimdik bu ÖSS varmı balık yakalıyan...Bizim oğlan lüfer yakalarım diye attı oltayı ama aldığım puana göre hamsi yakaladım dedi.. ktm
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Ben zaten üniversite öğrencisiyim ama bu sene denemek için tekrar girdim. Ben Fen Bilimleri mezunuyum. Bence sınav kolaydı.Türkçe biraz zorladı okadar. Belkide ben stressiz girdiğim için kolay gelmiştir :B:
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 ben Türkiye 3538.siyim Gazi Üniversitesi 2. Öğretim İngilice öğretmenliği çok istiyorum , tutma olasılığı var....
Guest ktm Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 2009 Öss İlk başvuru tarihi 03.08.2009 pazartesi son gün, hayırlısı olsun diyelim. ktm
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 Başvuruyu yaptım bile :)
Guest melihcan Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2009 345 almıştım koç fizik başarı bursluya girdim çok mutluyum
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2009 Gazi Üniversitesi İngilizce öğretmenliği benim de var mı ordan foruma takılan ?
Guest ktm Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2009 Benim oğlumunda Say2 356.955 TR sıra no 4469 Boğaziçi İnşaat oldu. Artık girenlerin veya giremeyenlerin bahtları açık olsun. ktm
ongun Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2009 Kazanan arkadaşları tebrik ediyor başarılarının üniversite yıllarında ve sonrasında da devamını diliyorum. Selim abi seni ayrıca tebrik ediyorum :gulumse:
Guest ktm Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2009 Kazanan arkadaşları tebrik ediyor başarılarının üniversite yıllarında ve sonrasında da devamını diliyorum. Selim abi seni ayrıca tebrik ediyorum :gulumse: Teşekkürler Ongun, oğlanı döve döve soktuk bir yere, dövmeseydik ya davulcuya kaçardı yada zurnacıya..!!!! ktm
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2009 Teşekkürler Ongun, oğlanı döve döve soktuk bir yere, dövmeseydik ya davulcuya kaçardı yada zurnacıya..!!!! ktm Hayırlı olsun.Çok sevindim.Eh biraz patak kötek bazen işe yarar sanırım.
Bora Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2009 kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. bahçeşehir veya okan üniversitesini kazanan arkadaşlar varsa ve bana ulaşırlarsa onlara rehberlik yapabilirim. eskiden bahçeşehir'de idim fakat geçiş yaptım. okan'da bilg. müh. bölümündeyim.
umur Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2009 bora abi bişey soracam sizin üniv. patlayıcı müh. var orayla ilgili tedaylı bilgili alabilir miyim? üst lisans diye biliyorum birinci üniv. bitirdikten sonra yine öss ye girmek zorunda mıyız? bi bakabilirsen sevinirim
Bora Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2009 bora abi bişey soracam sizin üniv. patlayıcı müh. var orayla ilgili tedaylı bilgili alabilir miyim? üst lisans diye biliyorum birinci üniv. bitirdikten sonra yine öss ye girmek zorunda mıyız? bi bakabilirsen sevinirim Bölüm hakkında geniş bilgi edinmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsin. http://www.okan.edu.tr/sayfa/507/Patlayici...s-Programi.html Aşağıdaki lisans programlarından birini bitirdiğin taktirde ales sınavından yeterli puanı alabilirsen giriyorsun diye biliyorum. Öss ile işin yok yani. İnşaat, Maden, Çevre, Jeoloji, Petrol, Jeofizik, Kimya ve Makine Mühendisliği alanlarındaki lisans mezunlarına yönelik açılacak olan Patlayıcı Mühendisliği Yüksek Lisans Programı kapsamında, Türkiye'de patlatmalı kazı faaliyetleri konusunda gereksinimlerini karşılayacak uzmanlar yetiştirilmesi amaçlanıyor. Patlayıcıların değişik kullanım alanları var. Altyapı, kalkınma, sanayileşme, yol, baraj yapımı, maden üretimi gibi patlayıcı ürünlerin dost amaçlı kullanımı.. Kaynak : Hürriyet
umur Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 bora abi merak ettiğim para da konusu her yıl milyarlarca para verebilecek durumda değilim
BurakYalin Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Zonguldak Karaelmas Üniversitesini kazanan arkdaşlar varsa onlar masa tenisi imkanları hakkında bilgi verebilirim
Bora Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 bora abi merak ettiğim para da konusu her yıl milyarlarca para verebilecek durumda değilim o zaman ya ales sınavında iyi bir puan alıcan ya da bölüme girdikten sonra not ortalamanı iyi yapıcan.
umur Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 bu yıl tercih vermedim pişmanım yaw
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni kazananlar da benimle irtibata geçsin, masa tenisi adına iyi bir ortam oluşturduk bekleriz.
Burak86 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Gazi Üniversitesi İngilizce öğretmenliğibenim de var mı ordan foruma takılan ? Gazili ben varım olur mu ??? :))))
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap