Guest ktm Oluşturma zamanı: 31 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 31 Ekim, 2008 ÖSS ye girecek arkadaşlara Allah sabır ve çalışma gücü versin ,şansları bol olsun, inşallah istedikleri yerleri kazanırlar. ktm
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2008 Bu gençlerden biri de benim. Çok sağolun. İnşallah sizin oğlunuz da başarılı olur.
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2008 öss ye girecek arkadaşlar sabırla ve azimle derslerinize çalışın istediğiniz böülümlere gidersiniz inşllh
Guest ktm Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2008 Bu gençlerden biri de benim. Çok sağolun. İnşallah sizin oğlunuz da başarılı olur. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Sizlerde mutlu olacağınız yerleri kazanırsınız. ktm
Guest hurricane2 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 kolay gelsin gerçekten.ben geçen sene atlattım sıra sizde artık.istediğiniz yerler olur umarım...
Bora Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2008 sınava girecek arkadaşlara başarılar, iyi çalışmalar.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2009 Hadi hayırlısı.. Giren arkadaşlara başarılar dilerim şansları bol olsun.. ktm
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2009 öss sıkınısını iyi bilirim :gulumse: Allah butun üniversite adaylarına kolaylık versin hepsine basarılar diliyorum...
lobianco Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2009 Başarılar herkese, Fırat yazan olursa ben sevinirim, ama yazan adına üzülürüm.
umur Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2009 bu yıl eşşeklik ettim çalışmadım seneye inş
turushanovgu Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2009 öss ve sbs giren tüm öğrencilere başarılar dilerim
Guest ktm Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2009 öss ve sbs giren tüm öğrencilere başarılar dilerim Biz ÖSS derdinden SBS sınavına giren arkadaşları unuttuk, inşallah onlarında girdikleri sınav sonuçları beklediklerinden daha iyi gelir. ktm
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2009 Bende sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.
Ersun Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2009 Bende sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Ben de,onların sıkıntılarını birebir yaşayan bir eğitimci olarak ,sınava girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum,Allah yardımcıları olsun.. Ayrıca, benim için zor olacak ama şartlarımı zorlayıp, İnşaallah İzmir den sonra Malatya da da buluşmak üzere Tufan hocama ve tüm arkadaşlara Selamlarımı iletiyorum.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 ÖSS bu muydu yaa :) İyi geçti bakalım , eğer YDS de de iyi yaparsam çok güzel bir yer kazanıcam inşallah
mmustafa Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 ÖSS bu muydu yaa :) Çok iyi geçti bakalım , eğer YDS de de iyi yaparsam çok güzel bir yer kazanıcam inallah Olay budur işte
ongun Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 Sınavdan çıkan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 sınaw kolaydı gerçekten ben zaten üniversite okuyorum ama kendimi denemek için tekrar girdim. İnsan stressiz girince cok daha kolay oluyor sınawlar azcık bişi calıssaymısım İTÜ Ege falan kazanırmışım :) öss den cıkan tüm arkadaşlara geçmiş olsun İnşallah herkes istediği yeri kazanabilir
Guest ktm Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 2009 Öss dedik nihayet bitti. Her giren için hayırlı bir sonuç çıksın diyelim. Bazı arkadaşlarımız yorumlarında sınavın soru bazında kolay türden olduğu ortaya çıktı. Demek benim oğlum bayağı zayıfmış ki sınavdan perişan bir halde çıktı.. Herkes için hayırlısı artık.. ktm
Ertan Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2009 Sınava girenlere geçmiş olsun, inşallah herkes istediği yeri kazanır.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2009 2009 Öss dedik nihayet bitti. Her giren için hayırlı bir sonuç çıksın diyelim.Bazı arkadaşlarımız yorumlarında sınavın soru bazında kolay türden olduğu ortaya çıktı. Demek benim oğlum bayağı zayıfmış ki sınavdan perişan bir halde çıktı.. Herkes için hayırlısı artık.. ktm Büyük çoğunluk perişan çıktı. (Ben de dahil) Tabi önemli olan puan değil yüzdelik dilim.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2009 Alper doğru söylüyorsun valla kardeşim Allahtan ben YDS de toparlayabileceğim...Dilci olmanın avantajı ;)
frknaltnk Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2009 ÖSS bu muydu yaa :) İyi geçti bakalım , eğer YDS de de iyi yaparsam çok güzel bir yer kazanıcam inşallah İlk defa iyi geçti diyen birisini görüyorum.. Helal olsun
Guest ktm Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2009 İlk defa iyi geçti diyen birisini görüyorum.. Helal olsun Sayın smetmusti15 in ilk yorumu iyi geçti dedi ama ikinci yorumunu Alper Yıldırıma haklısın diyerek yaptı. Birinci yorumundan kolay olduğunu anladımda ikinci yormundan ne demek istediğini anlamadım. İlk yorumuna helal olsun diyeceğimde ikinci yorumuna nasıl bir yaklaşımda bulunacağımı bilemedim.. ktm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap