Misafir Oluşturma zamanı: 18 Temmuz, 2004 Oluşturma zamanı: 18 Temmuz, 2004 sevgili masatenisi.org üyeleri, masatenisi.org ligi yapmak gibi bir düşüncemiz var, yeterli üye sayısına ulaşılan illerde maçlar düzenlenecek. eger siz de masatenisi.org ligine destek vermek ve lige katılmak istiyorsanız, lütfen LİGE KATILMAK İSTEDİĞİNİZ İLİ VE MÜSAHİT OLABİLECEĞİNİZ GÜN VE SAATLARİ yazınız. herkesin katılımını ve konuyla ilgili görüşlerini bekliyoruz! üyelerin il ve müsahit olabileceği günler hariç belirtmek istediği şeyler olabilir düşüncesiyle bu konuyu anket başlığı altına açmadım. teşekkürler
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2004 mrb ESKİŞEHİRDEN katılacağım. her gün 13:00-17:00 saatler arası hariç müsahitim.
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2004 ben trabzondan katılmak istiyorum her gün saat 17:00 ' dan itibaren boşum.
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2004 sevgili masatenisi.org üyeleri, masatenisi.org ligi yapmak gibi bir düşüncemiz var, yeterli üye sayısına ulaşılan illerde maçlar düzenlenecek. eger siz de masatenisi.org ligine destek vermek ve lige katılmak istiyorsanız, lütfen LİGE KATILMAK İSTEDİĞİNİZ İLİ VE MÜSAHİT OLABİLECEĞİNİZ GÜN VE SAATLARİ yazınız. herkesin katılımını ve konuyla ilgili görüşlerini bekliyoruz! üyelerin il ve müsahit olabileceği günler hariç belirtmek istediği şeyler olabilir düşüncesiyle bu konuyu anket başlığı altına açmadım. teşekkürler Bende izmirden katılmak istiyorum.Her an boşluk yaratırım.
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2004 merhaba.. ben de Trabzon 'dan katılabilirim.. hafta içi her gün saat:17:00 hafta sonu saat 10:30'dan sonra müsahitim..
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2004 mrb Kahramanmaraş tan yegane katılıyorum :) sanırım bölge şampiyonuyum :P Sevgiler :) Burak
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2004 Bende İzmirin Bergama İlçesindenim. Yaz boyunca her gün müsaitim.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2004 Merhaba. Antalya'dan foruma üye iki kişiyiz. Ben ve Offansive. Offansive'i yendim mi tamamdır bu iş yani. Ki O'da üniversite sınavına girdi bu sene, burada tek bile kalabilirim. Daha önce söylediğim gibi, organizasyon ciddileşir ve kesinleşirse, şu an foruma üye olmasalar da burada devamlı oynadığım kişilerden bir kısmı mutlaka iştirak etmek isteyecektir. Sayımız artabilir duruma göre yani. Ben hafta içi saat 18.00'dan sonra, hafta sonu da genelde tamamen boşum böyle bir organizasyon için.
Guest SDemir Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2004 mrb ankaradan katılacağım. haftaici 18:00'dan sonra ve haftasonu tum saatler müsaitim.
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2004 Çorludan yazıyorum Aramızda 16 kişilik lig kurma düşüncesindeyiz. Arkadaşlara danışayım kabul ederlerse organızasyonu masatenisi.org ligi olarak adlandırabiliriz.
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2004 Merhaba İstanbul'dan katılırım. Gün aşırı çalışıyorum. Her türlü yardıma hazırım.
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2004 Ankara, çankaya üniversitesinden iki kişiyiz. ve akşam 17 den sonra boşuz , katılırız , ligi alırız :)
Guest Simco Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2004 BEN DE TRABZONDN KATILABİLİRİM.... HERGÜN 17:00 DAN İTİBAREN HER SAAT UYGUN BENİM İÇİN. KAPTANIM SNA MEYDAN OKUYORUM.... :
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2004 Banamı meydan okuyosun Simco ? :)
Guest Erbdr Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2004 Ben Ankarada oturuyorum. Lige katılabilirim. Yazınsa genelde her saat olabilir. Kışın ise 4 ten sonra uygun olur...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Bana kalırsa bu lig işi biraz zor gibi görünüyor.Ancak denemekte fayda var.Bende Ankaradan katılırım.Her ne kadar hem iş hemde masa tenisi faaliyetlerim oldukça yoğun olsada bu organizasyona açığım
Guest Offansive Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2004 mrb togayın bahsetmiş olduğu şahıs benim antalyada olacak olan her türlü masa tenisi organizasyonuna katılabilirim.
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2004 selam ben de trabzondayım yaz okulum bittikten sonra burada kalırsam her saat benim için uygun gece bile oynarım ama önce şu dersleri geçmem lazım bunun dışında hafta sonu da saat benim için önemli değil...
Sonsuvari Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2004 ankara'dayım salı 16'00 dan sonra ve çarşamba günleri boşum pek eski formum yok ama renk vermeye çalışırım.
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2004 1 kişi Eskişehir (Nurdan) 4 kişi Trabzon (SilentScream, Recep, Simco, ÖnderÖzdemir) 6 kişi Ankara (Sdemir, Kaisersoze ve Arkadaşı, Erbdr, Tufan Yalçın, Sonsüvari) 4 kişi İzmir(AliOktay, Genocider, Freud, ÇağdaşÜste) 1 kişi Maraş (Vodka) 2 kişi Antalya (Togay, Offensive) 1 kişi Çorlu (Zoran) 1 kişi İstanbul (KadirTurnalı) Sanırım hepsi bu kadar (yani şu an için). Katılımların artması dileğiyle.
Mehmet Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2004 okul dönemlerinde istanbuldayım ve hafta sonlarında müsaitim. yazın ise aydındayım ve hergün benim için uygun olur
Guest Sabbah Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2004 Arkadaslar meraba. Ben Istanbul'dan özkan. Ben ve 3 Arkadasim böyle bir turnuvada yer almaktan büyük bir mutluluk duyariz. Istanbul'da olabilecek her turnuvada yer alabiliriz. Haberlerinizi bekliyoruz
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2004 arkadaşlar 12 gün içinde sayımız 25'e ulaştı : bu böyle giderse gerçekten bir organizasyon olabilir
Recommended Posts