Jump to content
Masatenisi.org Forum

Tahta mi degismeli lastik mi?


qesH

Recommended Posts

9 dakika önce, bellek yazdı:

Yazmaya korkuyorum ama konu ile alakalı istenen sonuç bu sanki.

Sayın Bellek,

Hiç korkmayın, lütfen yazın. Yoksa forumu Sayın 502(RA) gibilere bırakırsınız ki, o da burada istediği gibi at koşturup üyeleri yıldırır. Konuyla alakalı sonuç kısmı aynen dediğiniz gibi doğrudur.

13 dakika önce, bellek yazdı:

Hoş konuyu açan arkadaşın konu açma dışında tek bir yazısı olmadığına göre arkasına bile bakmadan kaçtı sanırım.

Buradaki durumu görünce nasıl kaçacağını şaşırmıştır. Bir daha foruma girer mi? Zannetmiyorum.

15 dakika önce, bellek yazdı:

Yazışmalar tatlı tatlı iğneleme kıvamında ilerliyor. Çuvaldızlar ne zaman çıkacak merakla beklemedeyim. Yazılar yazıları kovalar bu yazışmaların kazananı çıkar mı.  Çıkmaz.

Sayın 502(RA)ya anladığı dilden cevap veriyorum ve vermeyede devam edeceğim. 

Saygılar,

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

20 saat önce, beşyüziki yazdı:

Sayın MYilik2002,7.6 carbo,

Ayyy!!!..Vayy!! ..Ne de güzel haddimi bildirdiniz

Sayın 502(RA),

Öncelikle size teessüflerimi bildiriyorum. Çünkü; cevap yazmakta çok geç kaldığınız için ikincil duruma düşüyorsunuz. Kişi kendine yakışanı yapmalıdır. Önceleri bu kadar geç cevap yazmazdınız. Performansınızda ciddi düşüş var, size yakışmıyor. Sadede gelirsek, yine gereksiz, anlamsız, kibirli, bilgiçlik taslayan, yorucu sayfalar dolusu bir cevap yazmışsınız. Size bir önerim var. Kimbilir, bu yazıyı kaç saatte yazdınız? Buna harcayacağınız zamanı yeni bir kitap yazmaya, çevirmeye yada dervişinize  harcasanız insanlığa daha güzel bir hizmet yapardınız. Haddinizi bilmeniz güzel bir şeydir. Aynen devam edin, İyi yolda ilerliyorsunuz, sakın durmayın.

20 saat önce, beşyüziki yazdı:

,iki tane kitap okumamış, kendisi gibi bihaberlerle birleşip, aklınca, hedefindekini küçük düşürüp, mahfetmeye çalışan, yaygın bir zihinsel kalıbın tesiri altındaki insanların işidir.

Kendinizi çok güzel ifade(insanları küçük düşürmeye çalışmak) etmişsiniz. Neyse ki; kendinizi iyi bir şekilde ifade edebiliyorsunuz. Bu bakış açısı, tipik bilinçsiz ön yargı yaklaşımıdır. Bilmeden ahkam kesen sizin gibi kişilere söylenir.

20 saat önce, beşyüziki yazdı:

Benim değil, ortaya atılan konuya dair forum üyelerinin  kararını sorduysanız'' da, bu belli olmuyor, vaktinde belirtecektiniz, bunu, açıkça onlara sorun, Beni de karıştırmayın. Bu, tribünlerle sizin aranızdaki bir şey; benim değil, beni buna karıştırmayın.

Anlayış ve algılama probleminiz olduğunu belirtmiştim, garp cephesinde değişen bir şey yok. Aynı tas, aynı hamam, keselenmeye devam. 

 

20 saat önce, beşyüziki yazdı:

bilmiyorsun. Doğrusunu yapacağsan da binim didiğiim gibi yapacan, ben yaptırmış, benim buyruğumda yapmış olacaan, hemi de tribünlerin  önünde; '' ye düşüreceem. Gurnazlık da deyollar

Yapacağsan değil, yapacaksan, binim didiğim değil, benim dediğim, olacaan değil, olacağın, hemi de değil, hem de, düşüreceem değil, düşüreceğim, gurnazlık değil, kurnazlık olacak. Bu forumda Türkçe yazım ve imla kurallarını öğreteceğim. Sizin ki benden kara sayın 502(RA)

20 saat önce, beşyüziki yazdı:

Tribünlere...

Sayın MYilik2002,

nereden biliyor, nasıl bu denli rahat sallayabiliyorsunuz? Yanlızca dediğinize kimsenin itiraz etmeyeceği, edemeyeceğini zannettiğinizden mi? Yoksa tribünlerin tutumları hakkında kazandığınız deneyimlerden mi?

Yine bilinçsiz ön yargı problemi, sallamıyorum, biliyorum çünkü sizin gibi kimliğini gizlemekten korkmayan, kaçak güreşmeyen  insanları tanıyorum da, o yüzden olmasın?

20 saat önce, beşyüziki yazdı:

Öyleyse her gece mışıl mışıl, deliksiiiz uyuyor, bahse girerim, ruya da görmüyorsunuzdur...Oysa ki yazıma başladığımdan beri saatler geçti; arada aşağıya bakıyorum; hala forumdasınız, çalıların ardına saklanmış, ortada savunmasızca gezen geyiği vurmak için pusuya yatmış bir avcı misali...

Deliksiiz değil, deliksiz, ruya değil, rüya olacak. Huylu huyundan vaz geçmiyor ama olsun öğreneceksiniz başka yolu yok. Yazınıza başlayalı saatler geçtiğini farkında olmadan itiraf ederek kendinizi ele verip, suçüstü yakalandınız. Kendinizi bir geyik ve av olarak görüyorsanız, ona bir şey diyemem, sadece saygı duyarım. Biliyorsunuz, kekliği düz ovada avlarlar.

20 saat önce, beşyüziki yazdı:

yanıtınızı paylaşırsanız, seviniriz, yani forumdaşlarımız da istifade etmiş olur... ( izninizle, tribünlere )

ona göre tahtalarını veya lastiklerini, ya da her ikisini değiştirirler. 

Türkçe'de cümle başlangıçları büyük harfle başlar diye daha önce de belirtmeme rağmen hala aynı yanlışı yapıyorsunuz. Gözlerimi yaşarttınız,  forumdaşları ne kadar da düşünüp, yardımcı olmak istiyormuşsunuz ama bizim haberimiz yok. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin, masa tenisini konusunda fazla bir bilginiz yok. Tıpkı futbolu sadece seyirci olarak izleyip, antrenör ve sporcu kadar bildiğini sanan, bilmediğini bilmeyen, bilgiç insanlar gibi.. Siz bildiğiniz konuya, yazarlığa devam edin, yazarlıktan anlamadığım için, hangi düzeyde olduğunuzu bilmediğimden yorum yapma şansım yok.

 

20 saat önce, beşyüziki yazdı:

Önyargılı olan benim. Önyargılı olan, siz değilsiniz, hep diğeridir. ''Önyargılı olmak'' olumsuzdur. ''Ben olumsuz değilim.''Hep, sadece ''iyi'', sadece ''olumlu'' yum. Bu beni ne tepeleri, ne de vadileri olmayan, pür- ü pak, alabildiğine dümdüz, yavan, yarım ve eksik yapsa, hayatım boyunca içimde bu eksikliği hissedecek, kendimi, olduğum gibi, her yönümle kalbime alıp, sevemeyecek olsam da, tıpkı küçükken, beni saran dünyadan, sevilmek ve kabul görebilmek için böyle yapmam gerektiğini öğrenmiş, sadece karanlık, kötü tarafları olmayan, ''iyi''yim ben. sen ''kötü'''sün onlar kötü... Komşular...İyiler hep burada, kötü onlar, iyi olan biziz... Kötü olamaz bizde, kötü, onlar, diğerleri... Komşular...Öbür maalledekiler...Oradakiler kötü...

İşte nihayet çocukluğunuza da indiniz. Zaten sizdeki tüm problemlerin, "nalıncı keseri" gibi her şeyi kendinize yontmanızın, negatifliğinizin, egolarınızın, insanları hor görmenizin çocukluğunuzdan kaynaklandığını tahmin ediyordum, siz de bu şekilde teyid etmiş oldunuz. Olsun, moralinizi bozmayın, her şey düzelebilir, destek almaktan çekinmeyin. Yalnız bu konuda benden bir şey beklemeyin.

Görüyorum ki; gerginliğiniz gün geçtikçe artarak devam ediyor, her defasında ismimi unutup yanlış yazmaya başladınız. Tekrar hatırlatayım, doğrusu "myilik2002" olacak. Anlayışlı, iyimser, pozitif bir kişi olduğumdan, unutkanlık hastalarını saygı ve hoşgörüyle karşılıyor, gülüp geçiyorum. Olsun önemli değil, zamanla nasıl olsa düzelirsiniz. Hızlı düzelme için beyin geliştirici egzersizler tavsiye ediyorum.

Saygılar, selamlar,

  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Tarih: 07.03.2023 Saat: 18:36, beşyüziki yazdı:

 

Yaa, Sayın Lynxis,

şimdi anladınız mı ''Tahta mı değişmeliymiş yoksa lastik mi?''

Sayın Lynxis,

yanıtınızı paylaşırsanız, seviniriz, yani forumdaşlarımız da istifade etmiş olur... ( izninizle, tribünlere )

ona göre tahtalarını veya lastiklerini, ya da her ikisini değiştirirler. 

Hemen cevap vereyim sayın 502 

Bu durumda olsam senin gibi boş beleş insanların olduğu konuyla alakasız cevap verilen bu foruma yazmaz paraya kıyar en iyisinden bı combo çekerim umarım forumdakilere faydası olmuştur

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Tarih: 09.03.2023 Saat: 15:52, Lynxis yazdı:

Hemen cevap vereyim sayın 502 

Bu durumda olsam senin gibi boş beleş insanların olduğu konuyla alakasız cevap verilen bu foruma yazmaz paraya kıyar en iyisinden bı combo çekerim umarım forumdakilere faydası olmuştur

Sayın Lynxis,

Paraya kıyıp en iyisinden mi?..AH!..AH!..AH!..AH!..AHHAHH HHAA!..Doğrusu sizinkisi pek bi ''gece gulübe gıcır Ferrari'yle geleyim de  clubteki en şugar manitayı araklayayım''olmuş, lakin o işler öyle olmuyor Sayın Lynxis; en pahalı değil, oyun tarzınıza, topa vuruşlarınıza, yani sadece kendinize, size en uygun ekipmanı  bulmak zorundasınız...Bu da öyle kesenin ağzını biraz daha açmakla halledilebilecek bir mes'ele değil...Kendinizle, oyununuzla, ihtiyaçlarınızla, daha yoğun ve içten, bağlantı kurmanızı gerektiren bir süreç... ''Paraya kıyıp en iyisinden bi combo çekmek'' ise bu, ağrılı ve acı verici olması pek muhtemel süreçten bir kaçış sadece... 

O vakit, oradan buradan duyduğunuz, Tamca'ları alınız, üstüne de Dignics'leri takınız; o vakit ''paraya kıymış, en iyisinden çektiğiniz kombonuzla'', sağınızdan solunuzdan vızır vızır geçen sipinleri, trenleri, dağlara taşlara giden, karşılayamadığınız servislerin toplarını ''git, getir!'', ''al da gel!'' yapmak  için, elinizde ''en iyisinden'' combonuzla, dolaşırsınız...Forumdaşlar da sizi, şimdi, birbirlerine nelerle oynadığınızı anlatarak tribünlerden seyrederler... HAHHAH HAH HAHHHH HHAAA!!!..AAAHHAH HAH HAHH HHHAHH HHAAA!!!..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bu görev gerçi bana düşmüyor ama, nacizane hatırlatmak isterim: Burda arka arkaya ilk dört kuralın dördüde çiğnenmekte!

 

FORUM KURALLARI

 

1. Yazılarda sadece masa tenisiyle ilgili konulara yer verilmelidir.

 

2. Kişisel kavga ve tartışmalar diğer üyeleri ilgilendirmemektedir ve forumun dışında yapılmalıdır.

 

3. Mesajlarınızda diğer kullanıcılar için agresif, küçültücü veya aşağılayıcı ifadeler kullanmayınız. Kendi fikirlerinizi ifade etme hakkınız var ama bunu başkalarını kızdırmadan yapınız.

 

4. Terbiyesizce, aşağılayacı, ırkçı, vatan düşmanlığı, din düşmanlığı, seks, küfür, tehdit, kişilerin özel hayatına müdahale eden ve kanunlara aykırı ifadeler içeren yazılar forum yöneticileri tarafından silinecek ve bunları yazan üyeler uyarısız forumdan dışlanacaklardır. Forum yönetimi kullanıcılara fikirlerini açıkça paylaşabilecekleri bir ortam sunmaktadır. Eğer bu fikirler veya ifade ediliş tarzları diğer kullanıcıları rahatsız edici boyutlarda olursa yönetim bu kullanıcılara karşı yasaklayıcı tedbir alabilecektir.

Bellek: "Sayın arkadaşlar kırmadan dökmeden son yazılarınız alalım"

Benden: SON !!!!

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

5 saat önce, beşyüziki yazdı:

Sayın Lynxis,

Paraya kıyıp en iyisinden mi?..AH!..AH!..AH!..AH!..AHHAHH HHAA!..Doğrusu sizinkisi pek bi ''gece gulübe gıcır Ferrari'yle geleyim de  clubteki en şugar manitayı araklayayım''olmuş, lakin o işler öyle olmuyor Sayın Lynxis; en pahalı değil, oyun tarzınıza, topa vuruşlarınıza, yani sadece kendinize, size en uygun ekipmanı  bulmak zorundasınız...Bu da öyle kesenin ağzını biraz daha açmakla halledilebilecek bir mes'ele değil...Kendinizle, oyununuzla, ihtiyaçlarınızla, daha yoğun ve içten, bağlantı kurmanızı gerektiren bir süreç... ''Paraya kıyıp en iyisinden bi combo çekmek'' ise bu, ağrılı ve acı verici olması pek muhtemel süreçten bir kaçış sadece... 

O vakit, oradan buradan duyduğunuz, Tamca'ları alınız, üstüne de Dignics'leri takınız; o vakit ''paraya kıymış, en iyisinden çektiğiniz kombonuzla'', sağınızdan solunuzdan vızır vızır geçen sipinleri, trenleri, dağlara taşlara giden, karşılayamadığınız servislerin toplarını ''git, getir!'', ''al da gel!'' yapmak  için, elinizde ''en iyisinden'' combonuzla, dolaşırsınız...Forumdaşlar da sizi, şimdi, birbirlerine nelerle oynadığınızı anlatarak tribünlerden seyrederler... HAHHAH HAH HAHHHH HHAAA!!!..AAAHHAH HAH HAHH HHHAHH HHAAA!!!..

Sayın 502 sizi geçiştirmek istedim. gerçekten masa tenisiyle bir alakanız olduğunu bile düşünmüyorum artık . bu farklı yerlere kayan postlarınız ile insanları darlamayı bırakınız. kafamda sizi sadece bütün gün karanlık odasında oturan bilgisayarında forumda gelecek her iletiyi bekleyen keçi kafalı insan vucutlü bir kişi olarak hayal edebiliyorum. sayın 502.  Sizinle daha fazla münakaşa etmeyeceğim oda size seslenirken kullandığım "Sayın" sıfatını kaybetmemeniz içindir . Ayrıca ben kendime uygun ekipmanı çoktan buldum ve kullanıyorumda. Son kez "saygılar"

 

  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 18 Misafir (Tam liste)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..