Ma Long'un Amca Oğlu Oluşturma zamanı: 3 Aralık, 2018 Oluşturma zamanı: 3 Aralık, 2018 Merhabalar. Masatenisi.com dan düşündüğüm kombinasyon var da bu ay içinde alacağım. Yeni yıl özel indirimler olabilir mi? (Forumda ilk konum hatalar için şimdiden görmezden gelmenizi rica ediyorum :D)
Ertan Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2018 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2018 Bu forumun bahsettiğiniz site ile bir bağlantısı yok.
esrarte Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2018 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2018 Sitenin iletişim mailine yazıp durumunuzu söyleyin, indiriminizi kendilerinden talep edin.
beşyüziki Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2018 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2018 Sitenin iletişim mailini kullanarak , durumu ifade etmek ve indirim talep etmek mümkün görünüyor.
Ma Long'un Amca Oğlu Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2018 22 saat önce, Ertan yazdı: Bu forumun bahsettiğiniz site ile bir bağlantısı yok. Yok ben o site ya da benzeri ekipman satan sitelerde indirim olabilir mi tahminlerinizi sormuştum sanırım düzgün anlatamamışım tekrardan hatalarım için özür dilerim
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2018 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2018 Şimdi, Ma Long'un Amca Oğlu yazdı: Yok ben o site ya da benzeri ekipman satan sitelerde indirim olabilir mi tahminlerinizi sormuştum sanırım düzgün anlatamamışım tekrardan hatalarım için özür dilerim Neden sitelere girip bakmıyorsun. Sürekli takip edersen mutlaka yakalayacaksın. Bilmiyorsan adresleri özelden yazarım sana
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap