Jump to content
Masatenisi.org Forum

esrarte

Üyeler
  • İçerik sayısı

    200
  • Kayıt Tarihi

  • Son ziyaret

  • Kazandığı gün sayısı

    33

esrarte en son 12 Ocak tarihinde kazandı

En beğenilen içerik seçildi

1 Takipçi

esrarte Hakkında

Profil Bilgisi

  • Şehir / Semt:
    İstanbul

Yakınlardaki profil ziyaretçileri

2.171 profil görüntüleme

esrarte Kullanıcısının Başarımları

Üye

Üye (5/5)

95

Topluluk Puanı

  1. Masa tenisi ve animasyon olunca Imzadaki anime'yi ayrica da onereyim @Psychospin . Cizimler tabi farkli ama masa tenisi ile alakali, donem donem tekrar izlenip birseyler cikarilabilir. Tr altyazililari internette mevcut. Oneri olsun. Konusu, cizimi vs ileride umarim devam ettirecegin bu hobi icin sana fikir de verir. https://www.imdb.com/title/tt3592032/
  2. Küçükken Kesme ve Spini kafamda ayrı ayrı dusunmeye calısınca zorlanıyordum. Topa her yonden falso verebilmekmiş olay beyaa dediğim zaman bi tık keyfim yerine gelmişti.
  3. Antremanının videosunu telefonun ile çekip buraya yollayabilirsen kesin sana onerilerde bulunacaklardır. Aksi takdirde ister istemez: Bu sonuca ulaşır herkes.
  4. Lavabomdaki basit havulum ilen gelirim hocam ben. Forum Turnuvası durumu sürüncemede gibi hissettim, en azından bu şekilde bir araya gelelim de tanış edelim.
  5. Lavoboya ugradım, yuzume suyu çarptım, evet farkettim. Artık o çayı demlemiş bulunduk. Ama alakalandırmakta inatçıyım. Pütürünüzle güç kullanamaz, karşının gücünü öğrenip ona biraz suprizlerle, ama fiziksel yasalarla sabit ve belirli, ne olacağı belli suprizlerle karşılık verebilirsiniz. Gücünüzün ölçüsünü de yalnız siz bilirsiniz gibi.
  6. Sayın @beşyüziki, Bence uzun pütür kullandığınızı imzanıza eklediğiniz için ilgi çekememişsiniz. Güç kullansanız ne olacak, nihayetinde uzun pütür.. Diyerek bambaşka bir ateşi yakar mıyım acaba
  7. Hocam ne politikası afedersiniz de? Ne 502'si, ne moderatörlüğü? Ne diyorsunuz? Ne alakası var herhangi birinin bu dediklerinizle? Nedir bu gercekten anlayamıyorum. Tamam haklısınız peki. İster Ben, ister biz, ister siz. İstediğiniz ile değiştirebilirsiniz. O adam trol. Ben araya girip ihtamlarda bulundum. Hiçbirşey dememişim gibi bunları yazdım. Küçük olsun bizim olsuncuyum. Ertan Abi'niz ve Emre'nizi tanımıyorum, haber veremedim. Siz Kavga çıkmasın, tatsızlık çıkmasın dedikçe Ben forumu buraya getirdim. Tamam.
  8. @Ali Oktay Bey, ilginc bir detektifcilik donmus, uzatmak istemiyorum konuları tabii, yalnız sizin de birleştirici yaklaşımınıza kalben inanmakla birlikte, hiç tanımadığım bir forum kişisinin beni nedensiz alıntılayıp aşağıda kalın olarak görebileceğiniz bir baska konudaki yazımını ve sizin buradaki bir yorumunuzu incelediğimizde, kanaatime göre: -Malesef o beni alıntıladığı aşağıdaki yazıyı irdelerseniz, sizi quote'lamış olduğum yazınızın son iki cümlesi tamamen eksiktir. Forumdaş arkadaşımız, kendisi ile alakasız olan bir kişi ile ilgili yazıya direk cevap vermek istemiş, yazının sahibi olan Şahsim'a ithafen aşağıdaki, alıntılayamadığım için kopyala yapıştır olan, metin parçasını paylaştığını görüyoruz. Anlayabileceğinize inandığım üzere paylaşıyorum: Eskiden de tam tersi bilerek yanlış yazardı. Şimdi de bu şekilde yazıyor ama yazım hatası yapmadığını düşünmen garip. Aslında yapıyor sen belki farkedemedin bilemiyorum. Zaten sıkıntı yazım tarzı değil konuyu başka yerlere taşıyıp tepki alacak şeyleri arayıp bulması. Amaç ne bilgi paylaşımı ne bir şey sadece tepki almak. Neyse, o zaman da kıskanmıyorduk şimdi de kıskanmıyoruz. Forumdaki trolle troll demek haksızlık derken bir yandan da bize kıskanç ve çekememez demek de ayrı bir çelişki. Sen bence eski yıllara bir gidip bu şahsiyet nasıl yazıyormuş bir bak. Şimdi şu sorularım sizce yerinde degil mi: 1-Şimdi sen hayırdır, ben sen filan, noluyoruz diyebilir miyim? 2-Benim yorumumda, Size kıskanç ve çekememezlik yapıyorsunuz demiş miyim? ( siz kimsiniz acaba?) 3-Adamın kelimeleri seçebiliyor olmasından dem vurmam, beni yorumuna dahil eden forumdaşın beni garipsemesi hakkını verir mi? 4- O zaman kıskanmıyorduk derken siz kimsiniz diye sorabilir miyim? Keza açıkça belirttiğim üzere, eski toprak bazı uyelerin bu forum hakkında iç hesapları olduğunu dusunmekteyim. Çok gereksiz uzadıgının farkında, ve dahi yazarken kendimden utansam da. Saygılarımla.
  9. @bellek, cansın dostum. Seni tanımam ama degisik bir adamsın, yıllar geçmiş ama sen hala aslında birleştirici de olmaya çalışıyorsun. Ufak hatırlatma yapayım: Tanınmamak bir tercihtir. Yoksa muhtemelen buradaki forumdaşlara göre, belki sana bile göre, çok daha eskiyim, sanki 2008'den beri forumda olan bir fosilim. Dediğim gibi, herkes farklı bir karakter. Ben 20 yıl once bu sporu 3 yıl ustutte yaptım, sonra bıraktım. Sonrasında illaki tanıyan da vardır ama aktif oynamam, arada antrenorluk ihtiyac halinde birileri destek isterse veririm. Herkesin masa tenisiyle bir ilişkisi var, herkesin açıklamak zorunda olmadığı profesyonel bir spor geçmişi/yetenegi var. Mühim olan aslında bu yeni bu eski, bu iyi bu kotu'lerden kendimizi sıyırabilmek. tek tanım yok, hepsinin bir aradaki haliyiz.
  10. Hocam, yapmayın etmeyin desem de sizelere nafile. Ne ara ve neden bir şekilde 'tartışma' ve onun 'odak noktası' yapıyorsunuz baska kişileri? Ben kimseye çekemiyor, kelimesi yetmiyor, kıskanıyorsunuz mu dedim? Kendim de dahil olmak üzere, türk vatandaşı olan normal bir kişiye göre kimsenin bilmediği, ama kullanımının cogu yerli yerinde kelimeler kullanıyor @beşyüziki arkadaşımız. Bu bir gerçeklik. @TSuBaSahocam helal olsun eski MODERATORMUSSNUZ, VAV. Ben de Endustri Muhendisliği bolumu mezunu: iş süreçleri, robotik surecler, muşteri ilişkileri ve chatbot analizcisi ve geliştiricisiyim. Memnun oldum, arada yaptıgınız über işlerinizi bilmemiz gerekmiyor. 'Redaktörlük' sanırım ulaşılması zor birşey, saygı duyarım tamamdır. Ben dunyadaki problemleri matematiksel modele döküp optimize etmeye çalışıyorum. Siz bir paragrafı karşıdaki anlayacak seviyeye çekmeye çalışıyorsunuz, super. Yalnız, benim üzerimden bana nasıl ve neden bir itham yayılıyor? Sizden ricam, mesleğinizi kendi alanınızda uygulayın. Burada bir forumda kim ne derse desin, ve hatta yineliyorum, bu mevzu bahsinden asla sıkılmadığınız forumdaş benim izlediğim hiçbir alanda "saygı/etik/ahlak" değerlerim ile ters düşmüyor. Sizin kişisel bir kininiz var anlaşılan. Kininizi burada 3-4 foruma arada yazan eski topraklar olarak kullanmanızı hiç hoş bulmuyorum. Daha da açıklamak, sizleyi okuyup anlamak istiyorum ama, üzülerek görüyorum ki birileri rahatça "mahluk", "trolun anlamını bilmiyorsunuz! ( sonunda da özenle ünlemlendirilmiş)", "Kimse forumda bana adını açıklama istediğini soylemesin." ler filan. İsteyen adını soylemez, isteyen ( ahlaksızlık yapmadıysa) istediğini yazar, isterse ıslak ruyasını paylaşır. Benim çok net gorduğum, burada 3-4 tane pusuda duran, bakın hala özellikle kelimelerimi secerek "eski toprak" diyorum, kişiler artık MODERATORlugu mu tekrar istiyor, foruma mı sahip olmak istiyor bilmiyorum ama... Bu konular @beşyüziki'nin varlıgının üzerinde. Birileriniz kendi istediğiniz gibi işlem yapıp, istemediğinizi şutlamak istiyorsunuz. Hala aklım almıyor şekilde nasıl kişileri tartışmanın içine atmaya çalışıyorsunuz bilemem ama, kişisel bir tartısmaya girmeyecegim. 3 4 kişi forumda dolaşmaya devam edebilirsiniz.
  11. Kendimi tutamıyorum, gereksiz bilgiyi de veriyorum. @beşyüziki 'nin yazımından aklıma gelmiş bir bilgidir: Türkiye, kendi dilini kullanan milletler arasında en az sözcük kullanan halkmış. Sözcük dağarcığı azlığından değil, cahillik ve koyunluktan dolayı 1-2 kelimeyle hayatını geçirmektir buradaki ana metin. Bu kapsamda düşününce şimdi açıkçası kimsenin hayatında duymadığı, duyumlamadığı mukemmel kelimeleri çok uygun yerlerde, çoğumuzun yazım dili bu seviyenin yakınından bile geçemeyeceğini bildiğimiz için: arada herkesin okuyup iç geçirerek hoşuna gittiğini/ nefret ettiğini düşünüyorum. Fakat, Kimsenin kimseyi disslemeye çalışmasına gerek yok, bunun için bence buradaki çoğu kişi artık yeterince yaşlı/olgun. Bu Beşyuziki arkadaşımızın da boyle kendine ait bir dunyası var, bu sanal dunyada "sonuna kadar hakkı olarak" sanal şekilde var olabilir. Ahlak ve etik ile ilgili ben hiç abartısını görmedim. Bilmukabele arkadaşın bu yazımını ben de çoğu forum okuru gibi hiç sevmiyorum, ama bu onun bence "hakaret" sayılabilecek "troll", "ukalalık" ve benzeri sıfatlarla tanımlanmasını gerektirmiyor, boyle bir hak hukuk yok. Saygılar.
  12. Konuyu cevaplamaya devam etmek gerekirse :) Her lastik yapışkanlı olabilir de olmayabilir de. Size gelen DHS şansınıza az yapışkanlı çıkmış olabilir. Aşırı fazla ve bulanık bir üretimi olan bu DHS'lerde bu duruma raslayabilirsiniz. Çin DHS official store'dan alınan ürünlerin bile gerçek DHS olmayabileceğine birebir şahit olmuş biri olarak soyleyebilirim. Bu lastikten her yerde, çok fazla üretiyorlar. Bir standart Neo 3 aşırı yapışkanlı, bir National neo 3 ise aşırı az yapışkanlı hissettirebilir.
  13. esrarte

    Masa Tenisi: 101

    Selam Forumdaşlar, Konu başlığını nasıl koyacağımı bulamadım, hala çok fazla fikir dolanıyor kafamda bu konu ile alakalı. Öncelikle inanılmaz özet geçerek: Harimoto, Asya Sampiyonası son 64'de elenmiş. Elendiği Kişi Afshin Noroozi. Dedim biliyorum bu ismi bir yerden, oynadık bu abiyle boyle bir yerlerde. İstanbul civarda gitmiştir heralde salonlara derneklere, ben bir yerde denk gelmiştim. Buradaysa selam olsun. Sonra dedim bu abi iyi oynuyordu; baktım bizim ligde de oynuyormuş. Özeti burada şimdilik bırakıyorum; yorumlamaya da tek nefeste yetmez bence. İşin felsefesi mi dersin, azim mi dersin, türkiyede oynamış yabancı bir abimiz olması mı dersin, Bir türkün nasıl olamıyor olması mı dersin.( Türk - Yabancı diyince Irkcılık gibi durmasın aman o anlamda tabii ki degil yanlış anlaşılmayalım) İnanılmaz bir olay. Benim gibi düşünenleri buraya uzuun süreler, ama sindire sindire yavas yavas yorumlamaya beklerim.
  14. Yarı doğru bilgi olarak başlayayım; tam kurallarını bilenler düzeltirler. Sarı KART: Uyarı 2 sarı kart ( veya 3 , 4 kaçıncı sarı kartta olduğunu bilmemekle birlikte) : kırmızı karta döner ve bir sayı karşı tarafa verilir. birden fazla kırmızı kart ( sayısını bilmemekle birlikte) : maçtan yada turnuvadan diskalifiye. Turuncu kart mı siyah kart mı oyle birşey de vardı galiba ama ustadların onayına muhtaç. Eksikleri bir bilen doldurursa tam olur :)
  15. @TSuBaSa hocam, bahsettiğin butonun solunda bulunan 'müsabaka sonuçları' sadece 2018-2018 yılına kadar olan donemler için gösterim yapıyor, yada oyle görünüyor. Çok güzel bir site girişimi başlamış ama fonksiyonalitesi eksik olursa gün sonunda kimsenin bakası gelmez. Aynı şekilde 'il klasmanları' alanında da son 3 yıla ait bilgiler yok. Gıyabında yazmış olalım, kesin ilgili arkadaşlar vardır, birileri teknik ekiplerine bildirir belki.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..