esrarte Oluşturma zamanı: 21 Kasım, 2018 Oluşturma zamanı: 21 Kasım, 2018 Kendime saklarım normalde, çünkü bunu bir tek ben bilip herkesi yenicem :D, ama bu saklanılacak gibi değil. İçeriğinde çok iyi açılardan, yavaş çekim servis karşılama, 3. top, 5.top vb. çok yararlı videolar var. Mytabletennis'i de takip ediyorum. Kanalı buradan çordum, ingilizcesi olan için bu forumu da takip etmenizi tavsiye ederim. Youtube kanalları adında bir başlıkları var. Ben bu forumda muadilini göremedim, var ise konu oraya taşınabilir, yoksa da oluşturulabilir. https://www.youtube.com/channel/UCkntijfWx6wp7C6P1-5wVdQ/videos örnek video olması açısından: 3 1
yusuf06nk Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2018 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2018 Yararlı bilgi teşekkürler. Videolarda rallilerin devamı gelmeyince içimde kaldı. quadri arunayla kim maç yapıyor burda ? karşıdakinin o receive e yaptığı forehand spin geçiyomu merak ettim. birde kanala ilk girdiğimizde en baştaki video forehand short sidespin serve çıkıyo servisi zhang jike atıyo karşılayanın ismini bilen varsa söylesin çünkü zhang tam backhand spine kalkacakken video baştan başlıyo sanki kendim yaparmışcasına hissetmek üzereyken video başa sarıyo sinir bozucu bi durum benim o maçı izlemem lazım.
sevimsizpütür Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2018 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2018 Bu abimiz de ayrıntılı şekilde anlatarak servis videoları ve dünyaca ünlü oyuncuların kullandığı taktikleri videolarında anlatıyor. Kesmecilere karşı nasıl oynayacağınızı özetleyen bir videosu da var. 2
batuhankksl Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2018 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2018 Paylaştığınız için teşekkürler faydalı oldu. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2018 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2018 20 saat önce, yusuf06nk yazdı: quadri arunayla kim maç yapıyor burda ? . liang jinkun 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap