Onur Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 Sayın Onur literatüre yeni bir ölçüm birimi kazandırdığınız için tebrik ve teşekkür etmekle beraber börek yerine Mangal mı yapsak? Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda Mangalcısını severim :) mangalda sorun yok. liu shiwen ile yelledim sonuclar cok basarılı. 2
swan Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 mangal olursa masa tenisi yalan olur. neyse hayırlısı ne ise o olsun :)
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2014 Dostlar bu Cumartesi (21,06,2014) için benim buluşmaya imkan olmayacak ama gelecek cumartesi için plan yapabiliriz. Sevan şimdiki görevin Tsu ve Bora yı da getirmek...
swan Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2014 valla tsu ve bora ancak mangalla ikna edilebilir gibi duruyor. ozan hocam bu cumartesi bende patates oldum geçemiycem karşı tarafa belki bir iki saat yenibosna bbsk ya geçerim onurla. önümüzdeki hafta haberleşelim organizasyon şekil alsın
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap