kadirakgun Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2014 Safa kardeşim sen iç mimar yada endüstriyel tasarımcı olmalısın. Ufkun geniş önün açık olsun
Rıdvan Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Safa kardeşim sen iç mimar yada endüstriyel tasarımcı olmalısın. Ufkun geniş önün açık olsun Onun derdi mimari değil Kadirim bilahare söylerim sana
safa51 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Onun derdi mimari değil Kadirim bilahare söylerim sana hahhahhaha niye yaa
galip Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2014 Valla hep spordasınız sanırım. :) ___________________________________ http://goruntulukameralisohbet.com/chatroulet-nedir-chatroulette-gibi-sohbet-siteleri
swan Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 çok güzel bir hafta sonunu daha geride bıraktık anam oy derken yataktan doğrulamadım sabah. çok iyi hazırlandığımı gören kungfucu dede topukladı kaçtı (iyi oldu bi defa az yenilmiş oldum) . geçen sefer beni paketlemenin keyfiyle yüzünde güneşler açıyordu dün. rıdvan kardeşim video kayıt cihazını da getirmiş birkaç dakika görüntü çektik ama 30 saniye izlemeye dayanamadım kendimi. ma long he? al sana ma long dercesine dişlerimi sıka sıka izledim... böyle palyaçoluk görmedim ben arkadaş.. sanki ben değil ibişin biri oynuyor. onurun tıkırı yerinde böreklerden başka kimseyle muhatap olmadı. ona sorsan zate biliyor oynamayı çalışmasına gerek yokmuş! sabrınız samimiyetiniz ve izzet- i ikram için nasıl teşekkür ederim bilemiyorum 4
Hamza Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 Bu defa pek habersiz olmuş 1
Onur Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 sabrınız samimiyetiniz ve izzet- i ikram için nasıl teşekkür ederim bilemiyorum ben halledicem o isi bir sonraki seferde. onlar bize nasıl tesekkur edecek onu bilmiyorum :P efenim rıdvana ve kadire eslerini ikna edip yaptırdıkları borekler icin tesekkuru bir borc biliyorum. elleri dert gormesin. bu seferki biraz spontane gelisti onceki gibi organizasyon olmadı.bundan sonrakini organize halde yaparız. (belkide yapmayız boyle olunca butun borekler bana kaldı :P) 2
swan Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 hamza kardeşim haber veremedik kusura bakma küçük bir şey yapalım dedik birkaç günde kararlaştırdık. rıdvan ve kadirin iş durumları baya yoğundu araya böyle mini bir buluşma sıkıştırdık ya aklıma geldi, biz kadirle cüz sayılarını oynarken 6 (şar) porsiyon böreği nasıl yediniz sayın rıdvan ve onur? hala hayretler içindeyim. cüze başlarken biz dışardayız dediler 3 dakika sonra masaya vardığımızda garfield gibi sırıtıyolardı 2
Hamza Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 çok güzel bir hafta sonunu daha geride bıraktık anam oy derken yataktan doğrulamadım sabah. çok iyi hazırlandığımı gören kungfucu dede topukladı kaçtı (iyi oldu bi defa az yenilmiş oldum) . geçen sefer beni paketlemenin keyfiyle yüzünde güneşler açıyordu dün. rıdvan kardeşim video kayıt cihazını da getirmiş birkaç dakika görüntü çektik ama 30 saniye izlemeye dayanamadım kendimi. ma long he? al sana ma long dercesine dişlerimi sıka sıka izledim... böyle palyaçoluk görmedim ben arkadaş.. sanki ben değil ibişin biri oynuyor. onurun tıkırı yerinde böreklerden başka kimseyle muhatap olmadı. ona sorsan zate biliyor oynamayı çalışmasına gerek yokmuş! sabrınız samimiyetiniz ve izzet- i ikram için nasıl teşekkür ederim bilemiyorum katılıyorum abi, o kadar çinliyi izleyip sonra kendini görünce insan izlemeye tahammül edemiyo, birde beklentiden çok uzak görüntüler çıkınca gıcık oluyorsun. Ben gidip bide karşımda Cevat abi ( Cevat GÜRSEL) varken kayıt aldım sanki çok bi b.k biliyomuşum gibi :) 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 çok güzel bir hafta sonunu daha geride bıraktık anam oy derken yataktan doğrulamadım sabah. çok iyi hazırlandığımı gören kungfucu dede topukladı kaçtı (iyi oldu bi defa az yenilmiş oldum) . geçen sefer beni paketlemenin keyfiyle yüzünde güneşler açıyordu dün. rıdvan kardeşim video kayıt cihazını da getirmiş birkaç dakika görüntü çektik ama 30 saniye izlemeye dayanamadım kendimi. ma long he? al sana ma long dercesine dişlerimi sıka sıka izledim... böyle palyaçoluk görmedim ben arkadaş.. sanki ben değil ibişin biri oynuyor. onurun tıkırı yerinde böreklerden başka kimseyle muhatap olmadı. ona sorsan zate biliyor oynamayı çalışmasına gerek yokmuş! sabrınız samimiyetiniz ve izzet- i ikram için nasıl teşekkür ederim bilemiyorum Sevancım Onurcum biz teşekkür ederiz,sizinde ayağınıza sağlık son dakika organizasyonu da olsa iyi ki geldiniz gelebildiniz Bizlerle güzel bir gün geçirdiniz. Birdahaki organizasyonu daha geniş katılımlı yapalım tabii Onur bey diğer katılımcılarla mukavele mi yapar börek yememeleri için bilemem. :) 3
swan Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2014 masatenisi böyle de nankör bi spor işte ne kadar çok arkadaş o kadar az börek 3
Onur Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2014 rıdvan kardeşim video kayıt cihazını da getirmiş birkaç dakika görüntü çektik ama 30 saniye izlemeye dayanamadım kendimi. ma long he? al sana ma long dercesine dişlerimi sıka sıka izledim... böyle palyaçoluk görmedim ben arkadaş.. sanki ben değil ibişin biri oynuyor. swan bey masa tenisi gercekten fedakarlık isteyen bir spor. sizin 30 sn izlemeye dayanamadıgınız oyunla biz koca bir gun gecirmek zorunda kaldık gercekten zor bir gundu... 3
kadirakgun Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2014 Onur ve Swan, aslında biz size teşekkür ederiz, İstanbul'un diğer ucundan buralara kadar gelerek bizimle zaman geçiriyorsunuz. umarım geldiğinize değiyordur. Sizinle oynamak, fikir alışverişinde bulunmak bizler için ayrı bir keyif oluyor. keşke daha yakınlarda olsanızda bu buluşmaları sık sık tekrarlasak diye düşünüyorum. gerçekten çok teşekkür ederiz arkadaşlar en kısa zamanda tekrarlanması dileklerimle Saygılar 3
swan Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2014 sayın onur börekle dolu olmadığında ağzınız pek de laf yapıyormuş... amma velakin dediğiniz hususta da haklısınız susup oturuyorum 3
Rıdvan Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 28.06.2014 Cumartesi tekrar buluşmaya ne diyorsunuz gençlik??? Olursa bu defa bizim takıma Bora yı sizin takıma da Tsu' yu transfer idelum 3
swan Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 oyy bende bi hareketlenme oldu :) 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 oyy bende bi hareketlenme oldu :) uyyyy hareketlendir o zaman avrupa yakasını daa 1
swan Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 ya geliyom geliyom yeniyosunuz bi daha yenerseniz raketinizi alır kaçarım bak 2
Onur Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 28.06.2014 Cumartesi tekrar buluşmaya ne diyorsunuz gençlik??? Olursa bu defa bizim takıma Bora yı sizin takıma da Tsu' yu transfer idelum once bora ve tsu nun ebps (eat borek per second) bilgileri lazım bana ... 1
swan Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 bora ben tsu onur size de safayı veriyoruz :) nasıl takım kurdum ama 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 bora ben tsu onur size de safayı veriyoruz :) nasıl takım kurdum ama 7 de avans verseydin 3
Rıdvan Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 bora ben tsu onur size de safayı veriyoruz :) nasıl takım kurdum ama Tamam Safayı alırım ama iki şartım var. 1-Börekleri sen yapıp getirecen 2-Bizim takıma da wang Liqin i isterim o zaman (başımızda bir büyük bulunsun)
Rıdvan Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 Bu cumartesi bizim derneğe erkenden gitmem lazım, siz de gelsenize? Bütün gün orada kalabilirim. Ya da akşama doğru falan o taraflara geçebilirim Sayın Tsubasa Bu cumartesi nöbet ertesi olucam ama diğer gençlere de uyarsa epünüzü bu yada bir sonraki cumartesi beklerim. Ama börekler maalesef ev yapımı olamayacak çünki partnerim Kadir'in ve benim hanım tatilde olacaklar ha biz börek yaparız Kadirle ama yenir mi yenirse sağ kalınır mı o ayrı
Rıdvan Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2014 once bora ve tsu nun ebps (eat borek per second) bilgileri lazım bana ... Sayın Onur literatüre yeni bir ölçüm birimi kazandırdığınız için tebrik ve teşekkür etmekle beraber börek yerine Mangal mı yapsak? Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda Mangalcısını severim :) 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap