Jump to content
Masatenisi.org Forum

10. Forum Buluşması


Recommended Posts

Ersun hocam fotograflar ıcın cok tesekkurler, ellerınıze saglık.

Son gün bir maç yapacaktık ama bir işim çıktığından erken ayrılmak zorunda kaldım, kusura bakmayın. İnşallah bir dahaki sefere...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ersun hocam fotograflar ıcın cok tesekkurler, ellerınıze saglık.

Son gün bir maç yapacaktık ama bir işim çıktığından erken ayrılmak zorunda kaldım, kusura bakmayın. İnşallah bir dahaki sefere...

Güner hocam sağlık olsun..Bir daha ki sefere inşallah..Bursa ya da bekleriz..Selamlar..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Çok güzel bir forumu daha geride bıraktık. Oruç etkilemedi desem yalan olur ama ortam güzel olunca o da tuzu biberi oldu :) Ayrıca oruç olmasa Balgatta yediğimiz yemekler o kadar tatlı gelir miydi :) kaldığımız misafirhane de, salon da, masalar da gerçekten çok iyiydi. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. 4 yıldır aralıksız geliyorum Rizeden beri. İnşallah devamı gelir bu gelenek hiç bozulmaz. Sömestrda yapma fikri de pek fena değil sanki :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bir forum buluşmasını daha geride bırakmanın hem mutluluğunu hem de hüznünü yaşıyorum. Mutluyum; çünkü bu yıl da dostlarla bir araya gelebildim. Hüzünlüyüm; çünkü tadı damağımda kaldı, iki gün sanki iki saat gibi çabucak geçiverdi. Bu yıl da elini taşın altına koyarak buluşmamıza vesile olan Tufan abiye çok ama çok teşekkür ediyorum. Sanırım o başımızda olduğu sürece bu buluşmanın yapılmaması gibi bir durum söz konusu dahi olamaz, bunu anlamış bulunmaktayım :(

 

Gelelim organizasyona. Zaten son dakika golü gibi olduğu için çok büyük beklentiler yoktu aslında. Kalacak yer, birkaç masa ve akşam yemeği için ufak bir organizasyon yeterliydi bizler için. Daha iyileri de yapılabilir ve yapıldı belki de, ama şu şartlarda bundan iyisi Şam'da kayısı olurdu ancak. Buluşmada hiç olumsuz bir taraf yok muydu? Vardı elbettte, bunlara da biraz değineceğim yazımda.

 

1. Gün

 

Cuma öğlen 13:00' da Tunç Karaman ve Atakan Bilgili ile birlikte yola koyulduk. Yaklaşık 6,5 saatlik bir yolculuğun ardından Ankara'ya vardık. Tabii terminalden salona gitmek için de takriben bir 45 dakikamızı yolda geçirdik ve sonunda salona vardık. Cuma'dan gitmemizdeki en büyük sebep akşam biraz antrenman yapmak ve gelen diğer katılımcalarla rahat rahat oynayabilmekti. Fakat salona gittiğimizde filelerin Cumartesi sabah takılacağı söylenerek salondan gönderildik. Bu duruma şaşırdık açıkçası. Sonuçta bir forum buluşmasıydı bu ve bundan önceki hiçbir buluşmada bu tarz bir durumla karşılaşmamıştık. Anladık ki il temsilcisi durumu baya ciddiye almış. Resmi maçlarda uygulanan prosedürün aynısını bizlere de uyguladı anlayacağınız. Bizler de hayal kırıklığı içinde kalacağımız misafirhaneye gittik. Misafirhane girişinde bizi Bora ve Shanks( Umut ) karşıladı. Odalarımıza yerleştikten sonra birlikte yemek yemeye gittik. Yemek yiyip, biraz da sohbet ettikten sonra misafirhaneye geri döndük. Hepimiz yol yorgunu olmamıza rağmen buluşmanın tadını çıkarmak adına Umut'un odasında toplandık ve sahura kadar geyiğin dibine vurduk. Daha sonra da uyumak üzere odalarımıza çekildik.

 

2. Gün

 

Cumartesi sabahı misafirhaneden 3-4 araba ile salonun yolunu tuttuk. Salona girdiğimizde hemen kendimize boş bir masa bulup ısınmaya başladık. Katılımın yoğun olacağı salonun sabahki durumundan belliydi. Yavaş yavaş diğer katılımcıların da salona gelmesiyle birlikte kura çekimi için bir engel kalmamıştı artık. Herkes adını yazdırdı ve yaklaşık 85 kişilik bir liste ortaya çıktı. Tufan abi tüm katılımcıları hakem masasına çağırarak kalabalık olduğumuzu ve hem ferdi hem de takım maçlarının yetişemeyeceğini söyleyerek kararı biz üyelere bıraktı. Üyeler hep bir ağızdan takım maçı istediklerini söylediler ve hakemler oyuncuları 3 seviyeye ayırarak takımları kura ile belirlediler. Sanırım 28 takım çıktı. Daha sonra maçlar verilmeye başlandı yavaş yavaş. Ben 27 numaralı takımda Ankara’lı efsane blokçu Ensari abi ve Ahmet Varol adlı kardeşimizle aynı takıma düştüm. Tabii formsuz olduğum için takıma pek katkı veremedim 2. adam olarak. İlk maçımızı Bora, Erdem Kemiksiz ve adını hatırlamadığım ama nicki tridimit olan abimizle yaptık. Son maçı ben Erdem abiye 3-0 kaybedince ilk maçımızdan yenilgiyle ayrıldık. 2. maçımızda Bursalı İlhan kardeşimizin takımıyla oynadık. Bu sefer taktik bir değişiklik yaptık ve ben kendimi 3. adam olarak yazdım. Ensari abi 2 çekip ben de 3'ten maçı alınca ilk galibiyetimizi almış olduk. Daha sonra ana tabloya kalmak için bir maç daha yaptık ve o maçta da üyelerimizden Kaisersoze’nin takımı ile eşleştik. Yine aynı şekilde Ensari abi 2 çekti ve ben de 3'ten maçı aldım ve bir üst tura çıktık. Kalan maçlar ertesi gün oynanacaktı ve biz de salon kapananana kadar aramızda antrenman maçları yaptık ve baya bir ter attık. Salonun kapanma saati olan 19:15 civarı salondan ayrılarak misafirhaneye geçtik ve hemen duş alarak iftarı yapacağımız mekanara gitmek üzere yola koyulduk. İftar yaptığımız yer Balgat’ta, çok güzel ve nezih bir mekandı. Yemekleri ve hizmeti oldukça iyiydi. Yaklaşık 25 kişi katıldı iftar yemeğine. Birlikte hoşbeş edip iftarımızı yaptıktan sonra bol bol fotoğraf çekilerek saat 10 civarı mekandan ayrıldık. Misafirhaneye geldikten sonra oyun odasında bir süre okey ve batak oynadık. Daha sonra saat 12 civarı kaçak göçek misafirhanenin teras katını açtık ve terasta çekirdek ve kola keyfi yaptık. Ersun abi, İlhan, Talha, Bora, Kemal, Tunç, Atakan ve Umut ile birlikte keyifli bir sohbet ettik terasta. Tabii gençler olarak tekrardan Umut’un odada toplandık daha sonra. İlk günkü tayfaya bu sefer Kemal de eklendi. Yine sahura kadar geyiğin dibine vurduktan sonra odalarımıza çekildik.

 

3. Gün

 

Sabah misafirhaneden çıkışımızı yapıp salonun yolunu tuttuk. Salona gelir gelmez maçlar verilmeye başlandı ve bizim maçımız verildi. Maalesef o maçı 3-1 kaybederek elendik. Daha sonra ferdi maçların da yetişebileceği anlaşılınca ferdilerde oynamak isteyen oyuncular isimlerini hakem masasına yazdırdı. Tek sorun takım maçları devam eden oyuncular ferdi maçlara katılamayacaktı. Bir yandan ferdi maçlar bir yandan da takım maçları tüm hızıyla devam etti ve sonunda hakedenler madalyalarına kavuştu. Hep birlikte bolca fotoğraf çekildikten sonra çantalarımızı alıp salondan ayrıldık. Ben, Bora, Umut, Tunç, Atakan, Serol, Mert ve Onur ile birlikte Kızılay’a kadar gittik ve orda vedalaşarak dağıldık. Ben, Tunç, Atakan, Erdinç abi, Kamil, Barış, Alican, Kemal ve Talha abi hep birlikte otobüslerimizin kalkış saatine kadar bir mekanda oturup sohbet muhabbet ettik. Ve daha sonra tekrar buluşmak üzere vedalaşarak İstanbul’un yolunu tuttuk.

 

Buluşma ile ilgili ufak tefek aksaklıklar oldu elbette. Bunların kuru eleştiri olarak algılanmasını istemiyorum, Tufan abinin de elinde olmayan bazı şeyler vardı çünkü. Sadece kısa kısa değinmek istiyorum.

 

İlk gün salona alınmamamız tam bir fiyaskoydu, buradan Ankara il temsilcisine saygılarımı iletiyorum!

 

Hakemlerin olması organizasyonu daha derli toplu hale getirdi kabul ama hakemlerin küstah tavırları buluşmaya maalesef gölge düşürdü.

 

Servisi masa dışından atmama ve topu neredeyse tavana kadar dikmeme rağmen servis uyarısı aldım.

 

O da yetmedi takım arkadaşım Ensari abi 10. sayı da terini sildiği için hakemden uyarı aldı. 6 sayıda birmiş havlu molası, Allah razı olsun bilmiyorduk öğrendik.

 

Takım arkadaşımız Ahmet maç yaparken ‘’bravo Ahmet böyle devam et’’ adlı şiiri okuduğumuz için bir fırça daha yedik hakemlerden. Neymiş, taktik veriyormuşuz. E pes yahu.

 

Boş masa bulup oynamaya başladığımızda hakemlerden ‘’çıkın ordan’’ diye uyarı aldık. Ama yer mi Anadolu çocuğu. Hepsinin ağzının payını verdim gel çıkarabiliyorsan çıkar diye, sustu oturdu.

 

Lisansınız var mı diye sordu hakem maç öncesi. Ne lisansı, bu bir dostluk turnuvası adlı şiiri okudum. Elime bir kağıt sıkıştırıverdiler, başıma gelecek her şeyden ben sorumluymuşum diye. İmzaladık mecbur.

 

En sonuncusu daha bomba. Madalya töreni geldi çattı. Tabii gelen giden yok derece yapanlardan. İlk 4 gelsin diye seslendim, seslenmez olaydım. Ordan pos bıyıklı bir hakem amca atladı hemen: ‘’ilk 3!! 2 tane 3. var’’ diye. Sağolsun onu da bilmiyorduk, öğrendik sayesinde. Allah razı olsun. Bizi aydınlattılar engin bilgileriyle.

 

Velhasıl bundan sonraki buluşmalarda lütfen hakem olmasın. Onlara ihtiyacımız yok. Hakem varsa buluşma olmasın, tadı kaçıyor çünkü. Onun dışında salonda kaç üye vardı, kaçı dışarıdan dahildi hiç bilmiyorum. Yahu forum buluşması ve forumda aktif olan ama tanımadığım bir sürü üye salonda ama ben hiçbirisini hala tanımıyorum. Niye? Çünkü adam buluşmaya değil turnuvaya gelmiş. Maçımı yapar, giderim mantığında. Üyelerle tanışmakmış, forum buluşmasıymış hak getire. Selamı, sabahı evde unutmuş. Onun dışında üye olmayanlar alınmasın dicem, kızmayın. Forumla işi olmayan, foruma bir faydası olmayan insanların turnuva var diye gelip oraya çöreklenmesine açıkçası tahammül edemiyorum. Fazla açık sözlüyüm ama durum bu. Lütfen üye olun, lütfen bir şeyler katın ve öyle gelin. Raketini kapıp gelme, selam sabah ver beni germe kısacası.

 

Seneye Bursa’da olacak gibi gözüküyor buluşma. Ama ne olur ne biter bilinmez. Benim ve birçok üyenin buluşmaya dair fikri şu. Madem bu bir forum buluşması, o zaman masa tenisi kadar buluşma ve sohbette olmalı içinde. Lakin raket sallamaktan etrafta kim var kim yok fark edemiyoruz, bunun önüne geçmeliyiz. Seneye yapılacak buluşma için tavsiyem şudur. İlk gün turnuva olur, ferdi ya da takım fark etmez. 2. Gün o şehrin gezilecek yerleri gezilir hep birlikte, üyeler birlikte zaman geçirir, tanışır kaynaşır, böylece gerçek bir buluşma olmuş olur. Yoksa harbiden forum turnuvasına doğru gidiyor olay, sevmedim ben bu işi. Pro tourlardaki gibi her üye için nickinin, gerçek adının ve katıldığı şehrin yazılı olduğu bir kağıdı sırtına yapıştırıveririz, kim kimdir, necidir tanımış oluruz. Forum buluşmasına uygun olan budur.

 

Şimdiden gelecek senenin planlaması yapılmalı derim. Bir komite kurulsun önerim vardı, hala geçerlidir. İçinde ben bile olabilirim, yeter ki işler daha kolay yürüsün. Yük tek bir kişiye binmesin. Tişört, kalacak yer, sponsor, maçların planlaması, ödüller, diğer organizasyonlar vs vs. Bunları parça parça bölüştürürsek her şey çok kolay yürür ve daha güzel buluşmalar geçiririz. Benim öneri ve düşüncelerim şimdilik bu kadar. Aklıma geldikçe ekleme yaparım yine.

 

Konakladığımız Vali Erdoğan Sahinoğlu Vilayet Evi'ne de değinmeden geçmeyeyim. Odaları harika, 5 yıldızlı otel konforunda çok nezih ve rahat bir yerdi. Ankara'ya tekrar yolum düşerse hiç düşünmeden kalacağım bir yer. Herkese tavsiye ederim.

 

 

Son olarak teşekkür faslı;

 

Bize tekrar buluşma fırsatı veren Tufan abiye,

 

Yol arkadaşlarım Tunç ve Atakan’a

 

Takım arkadaşlarım Ensari abi ve Ahmet’e

 

Gece odada geyiğin dibine vurduğumuz tayfaya (Bora, Umut, Kemal, Tunç, Atakan)

 

Bursa ekibi Ersun abi, Burak, İlhan ve Talha’ya

 

Ankara’dan katılan ve bizlerle yakından ilgilenen Alican, Kamil, Barış ve Talha abiye,

 

Adlarını tek tek hatırlayamadığım Samsun ekibine,

 

Ve her şeyden önemlisi biz masatenisi severleri böyle güzel bir forum etrafında toplayıp her yıl yeni insanlarla tanışıp kaynaşmamıza vesile olan forum Yöneticmizi Ertan abiye

 

Çok ama çok teşekkür ediyorum.

 

Daha nice buluşmada görüşmek üzere diyorum :bye:

  • Beğen 14
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bu güzel yazı için çagan abiye teşekkür ederim. çagan abinin yazdıkları noktasına virgülüne kadar dogrudur . bende birkaç birşey eklemek istiyorum .

Yılda 1 kez düzenlenen ve forum üyelerinin türkiyenin 4 bir yanından bir araya gelmesi sadece ferdi ve takım maçlarından ibaret olmamalı bence . Şimdi forum üyeleri olaraktan şunu düşünmemiz lazım . bu bir forum BULUŞMASI mı yoksa forum TURNUVASI mı . Forum turnuvası diye bi zihniyeti kabul edemiyorum ben açıkcası . illaki sadece maç yapmak için gelen üyeler veya üye olmayıpta katılanlar olabilir . ama bence forum buluşması zihniyetindeki forum üyeleri bir araya gelip çagan abinin dedigi gibi bir komisyon veya heyet ismine ne derseniz deyin o tarz birşey oluşturulsun . yapılacaklar cok önceden planlansın ve organizasyon sadece takım ve ferdi maçlarına yönelik olmasın . forum buluşmasının yapıldıgı ilin yöresel yemekleri,turistik yerleri,gezilebilecek yerleri de organizasyona dahil edilmeli kesinlikle . bu durumdada çagan abinin önerisi ( 1.ci gün maçlar yapılsın 2.ci gün gezme tozma eglenme faslı olsun ). çok mantıklı geliyor bana . belkide böyle bi organizasyon yapılırsa sadece bu şekilde olabilir . HERSEYE RAGMEN bu seneki son dakika forum buluşması bütün aksalıklara ragmen bence geçer not aldı . forum buluşmasına hakemler damgasını vurdu ama tabiki dostlugun kardeşligin birlikteligin hiçbirşeyin önüne geçemicegini bir kez daha gördük bu sene de. buradan bütün işleri arasında forum buluşması organizatörlügü üstlenen TUFAN hocama sonsuz teşekkürler . olabildiginin en iyisi oldu bence . eminim seneye daha güzel olucaktır . Çok iyi dostlar abiler kardeşler edindim iyikide böyle bir buluşma yapılıyor tanıdıgım tanıyamadıgım herkese sonsuz sevgiler teşekkürler . Seneye görüşmek üzere :)

  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle eski bir sporcu ve bir hakem olarak hakemlerin istenilmemesi ve eleştirilmesi beni oldukça üzdü.

 

Bizler için tek mükafat 2 gün sonunda alınan 80 lira (il hakemi 4 seans ücreti) ve camiaya hizmet etmenin mutluluğu iken oruçlu halimiz ve son derece rahatsız kıyafetimizle bütün gün o havalandırmasız salonda sizler için bulunmamızın geri dönüşü bu olmamalıydı.Kendim için söyleyeyim normalde bir işim var ve salona 25km mesafeden arabamla gidip geliyorum yani o cüzzi rakam hiç gözümde değil ki ele geçen pek bir şey yok zaten bu çoğu hakem için de böyle.Sporcu tanıdıklarımın olduğu ve camia 'yi samimi sıcak bulduğum için ara sıra görev aldığımı masatenisi için elimden geleni yaptığımı söylemeliyim.

 

Bu hakem bizi masadan kovdu diyen arkadaslar,Kendi masalarına kaçan toplar için top toplayıcılık yapmaktan ve zevkli rallilerin zırt pırt kesilmesinden hoşnut oluyorlarsa zaten hakemler karışmasın ve olmasın bencede. orada hakem tamamen sürekli tempoda ve adil bir maç olması için bu kararı uyguluyorken herhangi bir art niyeti ve küstahlığı olabilir mi sizce?Top sahaya kaç defa girerse hakem o kadar oyunu durdurur ve bu çok zor bir iş değil emin olun hiç bir sporcuda herhangi bir maçta bunlara maruz kalmak istemez.

 

Yukarıda saydıklarım için uğraşan bir hakeme masadan çıkmıyorum gel çıkar çıkarabiliyorsan demek bir masa tenisi sporcusunun ahlakına yakışmayan son derece çirkin,KÜSTAH! ve fevri bir harekettir spor salonu mahalle kabadayısı edasıyla şov yapılabilecek bir arena değildir ayrıca bir hakemin asla bu seviyeye inmeyeceğini bilen bir sporcunun yaptığı bu hareketin övünülecek herhangi bir yanı da yoktur.

 

Servisti taktikti bunlara girmeye gerek bile duymuyorum.Kimsenin hele hele özel bir turnuvada herhangi bir art niyeti olmayacağı adaleti sağlamaktan başka bir amacı olmayacağı bariz bir durum.Çok laf kalabalığı yapıp polemiğe mahal vermeden şunu söyleyebilirim baş hakem masasında 3 tane son derece tecrübeli hakemin yönettiği bir turnuvada maçlar 11 de zor başlayıp 6 da zor bitiyorsa hakemin olmadığı bir turnuvanın başlangıç ve bitişini, düzenini maç föylerinin ,turnuva chartının durumunu ve toplam yapılan maç sayısını merak ediyorum geçmiş forum buluşmalarından da biliyorum(Geçen forum buluşmasında bir maç yapıp 3-4 saat boş boş bekleyenlerin olduğunu hatırlayalım).Saygılarımla.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hakemlerin istenmemesi sizi neden bu kadar üzdü anlayamadım açıkçası. Konunun ilk mesajlarına bakarsanız forum buluşmasında hakemlerin yer almasının anlamsız olduğunu ve hakemler olmadan daha rahat olacağımızı söylemiştim. Fakat biliyoruz ki orada olmanız ne sizin seçiminizdi ne de bizim seçimimizdi. Eleştirilerime gelince, ağır olduğunu düşünmüyorum, ne gördüysem aynen aktardım. Tek eklemem ''küstah'' kelimesi oldu. Onu da ne şahsi algılayın, ne de genele söylenmiş bir söz olarak düşünün. Ama yine de üstünüze almak isterseniz bir şey diyemem, tercih sizin.

 

 

Bütçe hesabı demişken;

 

İstanbul- Ankara gidiş dönüş yol masrafı : 100 TL

 

Ankara'da konaklama: 100 TL

 

Yeme-içme, ekstra masraflar : 100 TL

 

Toplam: 300 TL

 

Cebime giren para mı? Hayır. Cebimden çıkan 300 TL. Bu işten karım ne? Sıfır. Ne profesyonelim, ne de bu işten en ufak bir kazancım var. Tek derdim masa tenisi sevgim ve dostlarla bir araya gelme isteğim.

 

 

Hakemler beni masadan çıkaramazdı. Neden mi? Çünkü ben sporcu değilim. Oradaki organizasyon resmi bir organizasyon değil. Ben oraya masa tenisi oynamaya gelmişim. Boş bir masa olsun da, Türkiye'nin öbür köşesinden gelen kardeşimle, abimle 2 top atayım derdindeyim. Buna oradaki hiçbir güç mani olamazdı. Bizim hakemlerden beklentimiz bunu göz önünde bulundurarak daha anlayışlı ve daha yumuşak davranmalarıydı. Ama davranmadılar. Final maçında kart dahi çıkıyordu neredeyse. Haklıdır, haksızdır farketmez ama bir dostluk turnuvasını bu kadar ciddiye almanın anlamı yoktu, benim sitemim ve eleştirim buna.

 

 

Spor salonu elbette mahalle kabadayılığı yapılacak bir arena değil. Ben de zaten mahalle kabadayısı değilim. Küstah olduğum doğrudur ama kabul ederim. Dİlimin kemiği de yoktur. Eleştirince ağır eleştiririm biraz. Taa Ankara'lardan düşünüp taşınıp mesaj yazmışsanız iyi eleştirmişim demek ki.

 

 

Hakemlerin organizasyonu daha derli toplu hale getirdiğini mesajımda yazmıştım, okumuşsunuzdur. Sezarın hakkını sezara verecek kadar adilim, o konuda şüpheniz olmasın. Fakat hakemlerin yaptığını bu üyeler daha önceki buluşmalarda kendi çabasıyla gayet de güzel yaptı. Olduğu kadar, sonuçta Dünya Şampiyonası organize etmiyoruz. Aksaklık olması, maçlarda gecikme yaşanması zaten en son sıkıntı edilecek durum. Maçı verilmeyen gider boş bir masada diğer üyelerle antrenman yapar, maç yapar vs. Çok da dert değil. Maksat beraber olmaksa gerisi teferruat diyorum.

 

 

 

Hepimize iyi forumlar :(

  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Forumda hakemlerin olmasına karşı değilim hatta destekliyorum. Çünkü hakemler olmadığında benim şahsi kanaatim maçların pek bir önemi ve ciddiyeti olmuyor. Maçlar zamanında başlamıyor ve karışıklık ortaya çıkıyor bunu özellikle Kocaeli buluşmasında yaşadık. Evet, biraz resmiyet fazla kaçmış olabilir hatta yanlış hatırlamıyorsam ben osman ile maç yaparken hakem çıkarmak istemişti biz hatta önemli değil devam demiştik ama olmadı. Çok kafaya takmamak gerekiyor.Ankara hakemleri liglerin en iyi hakemlerindendir. Yeter ki tüm maçlarda disiplinlerini bozmadan maç yönetmeye devam etsinler.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Maksat beraber olmaksa gerisi teferruat diyorum.

 

 

 

Hepimize iyi forumlar :(

Kıskandırma bizi gerisi teferruat diye..Geyiğin dibine vurmuşsun...Buluşmanın keyfini,muhabbetini, tadını çıkarmışsın..yemişsin içmişsin, gezmiş görmüşsün..

Hakem konusuna fazla takılmamak gerektiğini düşünüyorum...Buluşma ile turnuvayı birbirine karıştığımız sürece bu tür problemler her zaman olur...

Buluşmayı turnuva olarak görürsek hakem gerekir..Hakemde doğal olarak ortamın ciddiyetini sağlamaya çalışır..

Hem turnuva olsun hem buluşma.dersek...sapla saman gibi birbirine karışır...Ayıramıyorsak yapılacak çok bir şey yok....yeter ki sonunda ikisini de yakmayalım...

 

Yazdık bir şeyler ..diyelim...

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

cagan abi yine gayet guzel ozetlemis bende 2 3 bisey yazayim dedim tekrardan yazayim bu organizasyon forum bulusmasiydi forumdakileri kasma maci degil bi ankara oyuncusu olarak o kadar maclara ciktim katildim hakem arkadaslar abiler vs ankarada oynanan minikler liginde bile hayatinda ilk kez maca cikmis cocuklara bile servis hatasi verip ayni ciddiyetde yonetiyolar kaldiki forum bulusmasinda mi yumusak davrancaklar her zaman ki gibi yaptilar alistik artik biz birde macin ciddiyetini adil olmasindan soz edilmis adil ve rahat kelimesinin altini ciziyorum ayni ciddiyetin adil ve rahat karar verme dusuncelerini ankaraya verilen lig maclarindada gorebilsek forum bulusmasinda veya ankara maclarinda gormemizin bi anlamini oldugunu dusunmuyorum

 

hakemler bu organizasyonun forum bulusmasi oldugunu biliyolardi ve yine masadan kovdular kendileri kovma kararini vermeden once mac yapan arkadaslara yan masada isinmalari sizin icin sorun olurmu diye sorabilirlerdi bu nezaketide gosterebilirlerdi ve hic bir sorun tartisma vs olmazdi diye dusunuyorum ama terslemek varken ne gerek vardi sormaya

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 1 Gizli, 18 Misafir (Tam liste)


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..