Rıdvan Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2013 Rıdvan cım sensiz olmaz . Sen yine ne yapar eder oralarda olursun. Selimiye Cami dünya gözüyle 1 kez de olsa görülmeli Dostum maalesef uçak biletleri alındı. 3 temmuzda da İzmirden Samsuna geçicez Samsunda görüşürüz artık dostum.
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2013 Ferdi turnuvayı inatla isteyenler bakıyorum ya ligde oynuyor, ya da düzeyi oldukça iyi. Takım maçları ve birlikte olma fikri ise genelde orta ve alt seviye oyunculardan çıkıyor. Bence iddia ya da rekabet isteyenler forum buluşmasını bir araç olarak kullanmayı bıraksın. En ideali torba sistemi, yani gerçek hayatta olan sistem. Herkes kendi seviyesindekiyle oynasın. Başka türlü kimseyi memnun etmek mümkün gözükmüyor. Çağan ferdi istememin nedeni ne rekabet , ne iddia. Zaten daha önceki yazılarımda da belirttim. Kupa madalya olmasın hatta ferdi bile olmasın herkes kafasına göre oynasın diye. Ona da curcuna olur, karmaşa olur dediler. Benim sevmediğim takım maçlarında forum buluşması da olsa bir maç sorumluluğunun olması ve insanların senden (dışarıdan belli olmasa da ) bir beklenti içinde olması. Basın açıklamam bu kadar :) Ben bu nedenle takım maçı olmasını istemiyor ve ferdi olmasını talep ediyorum. Tekrar ediyorum ne bir iddiam ne de rekabet isteğim var.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2013 Edirne mi...Hadi canım ! güzeeel o zaman,çok iyiii..
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2013 Dostum maalesef uçak biletleri alındı. 3 temmuzda da İzmirden Samsuna geçicez Samsunda görüşürüz artık dostum. Görüşürüz kardeşim :)
Rıdvan Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Buluşma yeri Edirne çok güzel. peki tarih 22-23 haziran kesinleştimi Şayet 22-23 haziran olursa gelebiliyorum uçak bileti pazartesiymiş :) ho hoyt :)
kayaomer Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 22-23 Haziran , sevindim abi :) 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 22-23 Haziran , sevindim abi :) Son günlerde aldığım en güzel cevaplardan biri idi teşekkürler. :) 1
kayaomer Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Bilal abi demişti ne yapar ne eder gelirsin diye :)) 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Katilmayi orada bulunmayi cok sevdigim bir ortam bulusma ortami ama, ucak biletleri birkac hafta onceden alinmisti ist- izmir. izmir- samsun. samsun- istanbul. seklinde :) ama sansima ilk ucus pazts. yine dort ayak ustune dustum :)
kemalbalim Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 inşallah geleceğim bende bu sefer
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 ben mecbur gelecem çünkü forum buluşması bu beni mecbur kılan bağımlılık malatyadan başladım koceliye kadar surdu edirne hakkari van ardahan farketmez yeterki forum buluşması olsun
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2013 Hayrola Rıdvancım İzmir....gelirsen haberimiz olsun.... Hadi bea ( Tamda o hafta ailemi görmek için izmire gidecem talihsizlik resmen ( Muhtemelen aranızda olmam zor çok istememe rağmen. Ama Denizli olsa idi araba kiralar otostop yapar ne yapar eder gelirdim :) 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2013 Hayrola Rıdvancım İzmir....gelirsen haberimiz olsun.... Tabi abi gelince illaki rahatsız edecem sizi. Gerçi kardeşimler Bergama'dalar ama oto kiralarız / bişeyler yaparızartık - İzmir civarına gelipte İzvet'e uğramamak ayıp olur. :)
hasan bursa Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2013 bu günü kadar katıldıgım turnuvalar ist izmit bolu sıfır galibiyetli bi masa tenisi sever olarak edirne bulunmaz bi fırsat kırkpınarda da bi sanssımı deneme fırsatı olabilir haziranda görüşmek dilegiyle 3
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2013 hasan bursaya katılıyorum.ben de aynı dertten muzdaribim.hobi olarak güreşle uğraştığımı ve sevdiğimi düşünürsem ve kalıp itibariyle belki kırkpınarda daha başarılı olurum. 4
Rıdvan Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2013 bu günü kadar katıldıgım turnuvalar ist izmit bolu sıfır galibiyetli bi masa tenisi sever olarak edirne bulunmaz bi fırsat kırkpınarda da bi sanssımı deneme fırsatı olabilir haziranda görüşmek dilegiyle Bende sıfır galibiyet için çaba sarfediyorum ama maalesef sıfır gelibiyetli değilim. :) Edirne ye bir oy da benden. (kırkpınardan ötürü) :) 1
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2013 Evet ikinci şehir belli oldu. MARDİN. Oldukça güzel bir organizasyon planlayan mardin hakkında bilgileri haftaya vereceğim... 1
ararat1973 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2013 hasan bursaya katılıyorum.ben de aynı dertten muzdaribim.hobi olarak güreşle uğraştığımı ve sevdiğimi düşünürsem ve kalıp itibariyle belki kırkpınarda daha başarılı olurum. Dostum bizi soğuttun bari Kırkpınar pehlivanları soğutma. Gel bizimle idaret et. Yazıktır, bir geleneğimiz devam etsin 1
mahmut kulak Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2013 merhaba arkadaşlar,yeni üye oldum.ancak maalesef aktif ve yoğun iş hayatı olan birisiym.ilk başta sadece anadolu yakasında ,kartal,pendik veya tuzla civarında haftada bir-iki kere masa tenisi oynayacak birilerini arıyordum.ancak görüyorumki iş büyümüş başka şehirlere gidiliyor, ilginç biraz detay hakkında bilgi verirmisiniz.kaç gün gidiliyor ? maç mı yapııyor , yoksa toplantı vs. mı yapılıyor?birde nekadara mal oluyor ?
cagan Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2013 Aday şehirler birbirine dünyalar kadar uzak. Biri Türkiye'nin en doğusu, diğeri en batısı. Ortasını bulamadık gitti. Ben bazı nedenlerden ötürü buluşmanın Mardin'de olacağını düşünüyorum. Nedense Mardin'de olması için ekstra lobi faaliyetleri de mevcut. Belirlenen tarihin birçok öğretmen ve öğrenciye uymaması, uyan tarihlerde de Edirne'nin kalabalık olmasından ötürü 29-30 Haziran'da büyük ihtimalle Mardin'de gerçekleşecek buluşma.
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2013 Bu illerin son belirlenme tarihi var mı ?
kayaomer Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2013 Edirne'nın tarıhını kırkpınar tarıhıne getırmek için çalışıyoruz Temmuz ayının ılk haftası olabılır
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2013 ben kesinleşti diye biliyorum ama kısmet hayırlısı neyse o olsun ama memleketim olursa çok sevinirim malatya forum buluşmasından sonra mardine daha gitmedim bu sene kısmet olursa gideriz
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2013 Çağan lobi derken neyi kastediyorsun ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap