osman yılmaz-67 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2013 masatenisi org turnuvası bu sene nerede yapılacak. geçen seneki organizasyondan bir şey anlamadık. her şey güzeldi fakat organize işinde aksaklıkların olması turnuvaya gölge düşürdü. bu sene katılacakların 2 önceden netleşmesi gerekir ferdi ve takımlarında organizatör tarafından kurayla oluşturulması lazım ve erkenden başlayıp çok maç yapmak lazım. nerde yapalım fikirleri bekliyoruz........
tufan Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 yaz ayında yapılacaksa şööleee hafta içi 3-4 güne yayıp deniz kenarı bir yerde mi yapılsa ne hem maç hem tatil eğlence gibi ...:) gelecekler şimdiden işlerini ona göre ayarlasa mesela (çokmu şey istedim ) 1
atillaserbest Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 sıcaktan, nemden boğulmayacağımız bir yer olsun.. 1
BurakYalin Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 Nerede yapılırsa yapılsın gelmeyeceğim
Champ Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 Bu konu daha önce açılmıştı ve Mardin aday olmuştu.İzzet hoca ücretsiz yemek ve ucuz konaklama ayarlayabileceğini söylemişti.Hava alanı da mevcut.Salon ve 6 maç masası da mevcut.Hakemde görevlendirecek.Daha nolsun.MARDİN diyenler ?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 Mardin de olabilir. Güney Doğunun yemekleri, turistik yerleri ve de süryani şarabı!!
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2013 bencede mardin. organizasyon önemli burda. böyle olursa benimde oyum mardinden yana
mhcvx90av Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2013 Bence de Mardin olabilir...
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 ne oldu kimseden ses çıkmıyor.
Champ Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Mardin aday.Başka bir ilden birileri çıkıp bu vaatleri verebiliyorsa oylama olabilir.var mı ? 2
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2013 ben heryere varım önceliğim bu ama şunu soylemek istiyorum bu forumda herkes bir şehir yazmış yazmış olan arkadaşlardan acaba biris bu organizasyonu üstlene bilecekmi onuda eklesinler bari dediğim gibi heryer varım ben ama şuan izzet hoca mardinde en iyi imkanı sunan organizatörlerin başında ( MARDİN)
rozmen22 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2013 Bursa en güzeli... Mardin noolur noolmaz. . Korkarım ben öyle yerlerden. '' İzzet-i İkram'' dan kuşkum yok ama sanki Bursa daha çekici gibi.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2013 Bursa en güzeli... Mardin noolur noolmaz. . Korkarım ben öyle yerlerden. '' İzzet-i İkram'' dan kuşkum yok ama sanki Bursa daha çekici gibi. Faruk Abi keşke Aydın olsa, yıllar oldu Aydın'a gelmeyeli; sebebim olurdu hem ;)
ReDuX.? Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2013 öncelikle bende katılmak istiyorum.bu ilk turnuva katılımım olucak,istanbulda olması daha iyi olur..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap