oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2011 Masa tenisini güzel kılan da bu..Ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor..Adı sanı duyulmamış bir oyuncu çıkıp en üst sıralardaki bir oyuncuyu yenebiliyor..Zaten her maç sıralamaya göre sonuçlansaydı kimse üstündeki oyuncuyu yenemez,o sıralama da hiçbir zaman değişmezdi Alan bentsen de Apolonia'yı yendi, maçlardan kısa görüntüleri bulabilirsiniz http://www.youtube.com/user/stigatabletennis1944#p/u
cagan Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2011 Alan bentsen de Apolonia'yı yendi, maçlardan kısa görüntüleri bulabilirsiniz http://www.youtube.c...etennis1944#p/u Bentsen üstad gerek Schlager gerekse Süß ile olan maçlarında bu tarz sürprizler yapabileceğinin sinyallerini vermişti zaten..Hem solak, hem de backhandi muazzam bir oyuncu Bentsen..Çinliler ve Timo Boll dışında kimi yense şaşırmam açıkçası..
Guest Cengizpenol Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 timo boll için basit bir maç olduğu için göstermelik olarak gruziç geçmiş olabilir Richard Prause bu yıl Alman oyuncuların koçluğunu yapmıyormuş. Werner Schlager Academy'de çalışmaya başlamış ve bu sene Iran, Portekiz ve Avusturya lı oyunculara koçluk yapıyormuş.. Dolayısıyla Gruziç sanırım anlaşmış olabilir.
ozgur Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 az evvel ma long- tokic karsilasmasini izledim. tokic cok iyi oynadi ama, ma longa karsi yetmedi. galipte gelebilirdi ama kücük farklar galibi belirledi. saniyorum ma long aksam yapacagi ikinci maci <<kolay>> gececektir, cok iyi isindi.
erenarik Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Az önce Ma Long- Tokic maçı bitti..Ma long zar zor aldı maçı(kötü oynadı) 4-2 bitti .. Tokiç elinden geleni yaptı ama olmadı.
KursaD Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Az önce Ma Long- Tokic maçı bitti..Ma long zar zor aldı maçı(kötü oynadı) 4-2 bitti .. Tokiç elinden geleni yaptı ama olmadı. Evet bende izledim maçı. Ama tokic de fena değildi hani. Yine de Ma Long standartının altındaydı. Durun bakalım açılacakdır Bu arada favori oyuncumu değiştirdim Zhang Jike benim 1 numaralı favorim şu anda
ozgur Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 az sonra hu melek 2. masada oynayacak. insallah ittf sayfasindan yayinlanir.
bahoboll Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 maç başladı melek oynuyo 2.masa maçların hangi masada nerde olduğunu nerden öğrenicez
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 maç canlı yayınlanıyor şuanda, 1-0 önde setlerde.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 setlerde 2-3 geride, sayılarda 3-2 önde melek
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Şu an 4-2 kaybetti maalesef. Son sette çok bıraktı gibi... Olsun, buraya kadar da güzel bir başarı. Yalnız spikerler iyi övdüler Türkiye'yi :)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Bu kadar mı top fileye çarpar ? Servisleri zayıf gibi Melek'in... Not : ilk defa izledim Melek'i
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Yunan defans oyuncusu Panagiotis Gionis, yılların eskitemediği tecrübeli İsveç oyuncu Jörgen Persson'u 4-2 geçmiş. Bu bana göre büyük bir başarı. Niye diye soracak olursanız, 2010 Asya - Avrupa maçları esnasında Jörgen Persson dünyanın en iyi defans oyuncusu olan Joo Se Hyuk'u 3-1 geçerek defans oyunculara karşı ne kadar iyi oynayabildiğini göstermişti. Gerçi bu işler de belli olmaz, adam gününde olmayabilir, diğeri gününde olabilir. Adamın kafaası özel bir nedenden dolayı meşgul olabilir vs. Hasıl-ı kelam her kaybedenin bolca nedeni vardır :)
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Cahilliğimi bağışlayın, adını ilk kez bu turnuvada farkettiğim Adrien Mattenet isimli Fransız oyuncu, önce üst düzey oyunculara kök söktüren atak pütürlü ihtiyar penholder oyuncu He Zhi Wen'i 4-0 geçti, ardından da ITTF rating sıralamasında 16. sırada bulunan, Singapur'un 1 numaralı oyuncusu Gao Ning'i 4-1 gibi ezici bir skorla geçti. Helal olsun diyorum. Bir sonraki maçını genç Japon oyuncu Jun Mizutani ile oynayacağını tahmin ettiğim Mattenet eğer onu da yenerse yok artık Lebron diyeceğim
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 İlk 32 de elendi Melek. Böylelikle Türkiye kafilesi, ferdi erkek, bayan, çift erkek, bayan, karışık çift olmak üzere dünya şampiyonasından tamamen elenmiş oldu.
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Mattenet Avrupa'nın genç yeteneklerinden. Gao'yu yenmesine şaşırmadım. Schlager'i vs de yenebiliyor... Uzaktan müthiş backhandleri var. Ama biraz sinirime dokunuyor. Çok bir kasılmalar, topu ıskaladığında falan abartılı hareketler vs pek ısınamadım... Tiago gibi desene. Bu arada Ma Lin, Panagiotis'i 4-0 geçmiş çok rahat bir şekilde. Yarın çok güzel maçlar var kimbilir neler olacak ne sürpriz sonuçlar çıkacak.
ozgur Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 İlk 32 de elendi Melek. Böylelikle Türkiye kafilesi, ferdi erkek, bayan, çift erkek, bayan, karışık çift olmak üzere dünya şampiyonasından tamamen elenmiş oldu. melek ilk seti yendikten sonra, seri bir sekilde 3 set arka arkaya rakibine hediye etti, insan bi toparlanir yeniden konsantre olur. gerci daha öncede söylendigi gibi, bu kadar mi filenin kenarina carpip disariya ucar top. kizin siniri bozuldu. fena oynamiyordu aslinda. en kritik durumlarda top filenin kenarina carpip carpip masanin disina uctu. rakibininkiler fileye carpip sayi oldu.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 az evvel ma long- tokic karsilasmasini izledim. tokic cok iyi oynadi ama, ma longa karsi yetmedi. galipte gelebilirdi ama kücük farklar galibi belirledi. saniyorum ma long aksam yapacagi ikinci maci <<kolay>> gececektir, cok iyi isindi. Gerçekten müthiş maç olmuş, özetini izlemek istersiniz diye düşünüyorum
cagan Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Ma Long timo boll alc ile oynuyor sanırım..
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Ma Long timo boll alc ile oynuyor sanırım.. Tam ben yazıyordum kardeşim Spirit ten alc ye terfi etmiş. Bu arada çin takımının yeni formalarının tasarımlarını çok beğendim, aksine alman takımının yeni formaları çok kötü olmuş. Bunlar da dikkatimi çekmişti
cagan Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Tam ben yazıyordum kardeşim Spirit ten alc ye terfi etmiş. Bu arada çin takımının yeni formalarının tasarımlarını çok beğendim, aksine alman takımının yeni formaları çok kötü olmuş. Bunlar da dikkatimi çekmişti Çin takımının son turnuvalardaki tüm kreasyonuna sahibim bu formalardan da alır atarım kenara bir tane gözüken o :
tufan Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 cok güzel maç olmuş AMA gerçek ma long da bu degil yavaşlamış biraz topları birinci zaman da yakalayıp öldüren ma long yok. Sakatlıgının izlerini hala tasıdıgı belli tokic en küçük fırsatta atak yapan sporcu hakkınıda vermek gerek hatasız oynamıs ve cok akıllı hamleler yapmıs ma long u cok iyi tahlil ettigi belli bence hayatının macını cıkarmıs ayakta alkıslamak lazım adamı bu macın rövanşı olursa ma long bu kadar sayı vermez gibi geliyor bana
Bora Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gerçekten müthiş maç olmuş, özetini izlemek istersiniz diye düşünüyorum uzun zamandır bu kadar güzel bir maç izlememiştim. ma long'un maç sırasında çektiği ızdırap bağırışlarında gizli. 2:32 ye dikkat diyorum!! ma long normalde böyle cho demezdi. zhang jike gibi bağırıyor. 6:44 teki sayı ve açı muhteşem. tüm çinliler ayakta. Harika maç olmuş! uyarmıştım genç
ongun Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2011 ITTV de banttan yayınlanan maçları bilgisayara kaydetmenin bir yolunu bilen var mı arkadaşlar?
ongun Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2011 http://www.radikal.c...048789&Yazar=M. SERDAR KUZULOĞLU&Date=12.05.2011&CategoryID=41]Bu yazı mı?[/url] Başka tavsiyesi olan var mı? Bende real player var mesela youtube videolarını indirebiliyorum ama ITTF bu işe indirmeye izin vermiyor. Ben yasak masak tanımam söke söke indiririm tarzı bir programa ihtiyaç var herhalde. Yardımcı olabilecek var mı?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap