ararat1973 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 bu defa ortalarda bir yerlerde olsun... Bir önceki buluşmada Vanda olacağına dair söylentiler duydum.
Psychospin Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 ben doğrusu van da olmasını çok isterdim. bunun için de girişimde bulunmaya niyetliydim. ama yz döneminde bir yurt dışı projesine katılma ihtimalim nedeniyle biraz geri planda kaldım.
ongun Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Yeterki buluşalım :P Yeter ki buluşalım diye düşünülüyorsa benim aklıma gelen yerler : * Belgrad Ormanı Geyik Üretme Çiftliği * TRT Ankara Stüdyoları * Taksim Meydanı * Harran Ovası * Survivor Adası * Muhallebici * Kokoreççi * Kebapçı
monostatik Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 bu defa ortalarda bir yerlerde olsun... ankarada olsun bu sefer bende katılayım
turushanovgu Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 benim gönlümden geçen yerler; kayseri eskişehir amasya samsun adana ankara
Bora Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 ben "alanya" diyorum. buluşmak, oynamak ve tatil yapmak için birebir. kumsalı da var, yaylası da var. salih girgin abimiz ve ekibi bu işi organize edebilir diye düşünüyorum.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 yaz dönemi olmadıktan sonra sorun olmaz, ancak spor için temmuz ağustosta alanyayı düşünmek bile istemiyorum :)))))))))) eylülde daha uygun olur
ongun Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 Hatta bir de turist çeviririz yoldan yaka paça, buluşmamız enternasyonel olur.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 yaz dönemi olmadıktan sonra sorun olmaz, ancak spor için temmuz ağustosta alanyayı düşünmek bile istemiyorum :)))))))))) eylülde daha uygun olur Rize'den daha kötü olacağını düşünmüyorum (havanın etkisi). Sıcak olsun da o kadar nemli olmasın yeterki.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 hakan hocam, doğrudur rizede hava şartları çok kötüydü ama organizasyon ağustosta alanyada olursa rizeyi çok ararsınız :)))) hem nem, hem 45 derece ısı
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 hakan hocam, doğrudur rizede hava şartları çok kötüydü ama organizasyon ağustosta alanyada olursa rizeyi çok ararsınız :)))) hem nem, hem 45 derece ısı o zaman yeşil ve yeşil tonları olmayan her yere gitmeye razıyım. Şanlıurfa mesela, çok da güzel gezilir oralar...
ararat1973 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2010 yazın yapmak zorunda mıyız? nisan sonu mayıs başı yapsak hiç sorun olmaz. En ideal zamanlar bunlar. Yoksa nereye gitsek sıcak ve nem peşimizi bırakmaz... İyi fikir, hem spor için iyi bir zaman hem katılım daha fazla olabilir.
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2010 Sivasta yapalım . Neden mi ? 1-)Nemsiz , nisan-mayıs-haziran için biçilmiş kaftan. 2-)Büyük spor salonları da var. Yer müsait yani. 3-)Masatenisine ilgi duyan ve oynayan da çok kişi var. Yani katılım da fazla olur, yada seyirci olarak gelirler. 4-)Merkezi, türkiyenin bir ucu değil. 5-)Sivas Kebabı , Sivas köftesi :) 6-)Sivaslıyım , kalacak yer konusunda yardımcı olurum. Misafirhaneler gibin.. 7-)Merkez stadında butterfly-stag masalar var 7-8 tane .Çocuklar antreman yapıyorlar haftanın 2-3 günü.Onları almaya , ayarlamaya çalışabilirim. 8-)Akşamları Türkü show :) ve aklıma gelmeyen nice sebepler :) bi düşünün derim..
ararat1973 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2010 Sivasta yapalım . Neden mi ? 1-)Nemsiz , nisan-mayıs-haziran için biçilmiş kaftan. 2-)Büyük spor salonları da var. Yer müsait yani. 3-)Masatenisine ilgi duyan ve oynayan da çok kişi var. Yani katılım da fazla olur, yada seyirci olarak gelirler. 4-)Merkezi, türkiyenin bir ucu değil. 5-)Sivas Kebabı , Sivas köftesi :) 6-)Sivaslıyım , kalacak yer konusunda yardımcı olurum. Misafirhaneler gibin.. 7-)Merkez stadında butterfly-stag masalar var 7-8 tane .Çocuklar antreman yapıyorlar haftanın 2-3 günü.Onları almaya , ayarlamaya çalışabilirim. 8-)Akşamları Türkü show :) ve aklıma gelmeyen nice sebepler :) bi düşünün derim.. Çok iyi fikir. Sivas birçok kişiye hitap eder.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2010 tufan hocam şimdiden adını koyalım mı?? sadece altyapı araştırması için konuyu açmıştım, ama gelen fikirler çok güzel
emmi Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2010 Sivasta yapalım . Neden mi ? 1-)Nemsiz , nisan-mayıs-haziran için biçilmiş kaftan. 2-)Büyük spor salonları da var. Yer müsait yani. 3-)Masatenisine ilgi duyan ve oynayan da çok kişi var. Yani katılım da fazla olur, yada seyirci olarak gelirler. 4-)Merkezi, türkiyenin bir ucu değil. 5-)Sivas Kebabı , Sivas köftesi :) 6-)Sivaslıyım , kalacak yer konusunda yardımcı olurum. Misafirhaneler gibin.. 7-)Merkez stadında butterfly-stag masalar var 7-8 tane .Çocuklar antreman yapıyorlar haftanın 2-3 günü.Onları almaya , ayarlamaya çalışabilirim. 8-)Akşamları Türkü show :) ve aklıma gelmeyen nice sebepler :) bi düşünün derim.. Ben Türkiyenin her yerine giderim. Babam, sağ olsun.
Abdullah355 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 Abilerim sivas olursa çok güzel olur
KursaD Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 Sivasta yapalım . Neden mi ? 1-)Nemsiz , nisan-mayıs-haziran için biçilmiş kaftan. 2-)Büyük spor salonları da var. Yer müsait yani. 3-)Masatenisine ilgi duyan ve oynayan da çok kişi var. Yani katılım da fazla olur, yada seyirci olarak gelirler. 4-)Merkezi, türkiyenin bir ucu değil. 5-)Sivas Kebabı , Sivas köftesi :) 6-)Sivaslıyım , kalacak yer konusunda yardımcı olurum. Misafirhaneler gibin.. 7-)Merkez stadında butterfly-stag masalar var 7-8 tane .Çocuklar antreman yapıyorlar haftanın 2-3 günü.Onları almaya , ayarlamaya çalışabilirim. 8-)Akşamları Türkü show :) ve aklıma gelmeyen nice sebepler :) bi düşünün derim.. Sivas bence de çok güzel bir seçim olur. Ancak çoğunluğa hitap etmesi daha önemli tabi. Bakalım diğer abilerimiz , arkadaşlarımızın düşüncesi ney ?
oğuzhan33 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2010 sivas bncede cok ıı olur bu yıl gelecegım allahın ıznı ıle
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2010 benım için yer sorun deil isterseniz duruma bakarım ağrıda da yapabiliriz belki tabi istege ve imkanlara bağlı.Bu arada Orhan hocam sizde aldığım lastikler çok süper tam bana uydu.Lastik arayan arkadaşlar MilkWay lastiklerine bakarlarsa faydalı olacagına inanıyorum...
Guest Ali Naci Arbak Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2010 Yeter ki buluşalım diye düşünülüyorsa benim aklıma gelen yerler : * Belgrad Ormanı Geyik Üretme Çiftliği * TRT Ankara Stüdyoları * Taksim Meydanı * Harran Ovası * Survivor Adası * Muhallebici * Kokoreççi * Kebapçı Yine Ongun Abi , Yine Cix Cevaplar
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2010 Sivas hakkında olumsuz bir fikir çıkmadığına göre ; 23-24 nisan diye bir fikrim var . cumartesi-pazara denk geliyo. Benim gibi haftasonları dershanede çalışan biri için , cumartesinin tatil olması gayet uygun. Bana bile uygunsa herkese uyar diye düşünüyorum :)
ozgur seker Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2010 ancak öğrenciler için tarih bir sıkıntı olabilir. hazirandan sonra olmasını kendim ve diğer öğrenciler adına isterim ama sonuçta hangisi forumun geneli için olacaksa o olsun
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap