Sampiyonadan kisa kisa bahsedecek olursam;
oncelikle ITU olarak bize de ilk 16 da uludag geldi ve 3-1 kaybettik, Tuncay gercekten cok iyi oynadi, yalniz anlamadigim kisim Marmara ile final macinda niye oynamadigi ? Ferdilerde oynasaydi orda bile finalde gorebilirdik belki... Ferdi finallerde de tahmin edilen oldu Gencay Menge ile Onur Oktav oynadi ve Gencay 3-2 aldi. Yari final ve ceyrek finallerde de guzel maclar izledik. Bayanlarda ise ferdi maclar iyi seviyede sayilirdi bence, iyi maclar izledik yalniz yari final maclari baya olayli gecti (hele ki 3 sari kartli olan bi mac vardi ki

)
Sampiyona yer ve salon olarak son 3 yila gore bence en iyisiydi 12 masa da oynandi maclar fakat o kadar masa olmasina ragmen ferdilerde ilk 3 tur 2 set uzerinden oynandi, o da takimlardan ferdi icin 2 kisi katilacak kisitlamasini kaldirmalari olsa gerek... Sampiyonanin bir diger zorlayici yonu ise maclarin cok gec saatlere kadar surmesiydi hangisydi hatirlamiyorum ama bir gun saat 21.00 da ciktigimizi hatirliyorum 22.00 da biten maclarda var diye duymustum
Son olarak bu kadar guzel bi sampiyonaya katildigim icin cok mutluyum, camiadan ve forumdan bi cok arkadasla biraraya gelip sohbet etme imkani bulduk emegi gecen herkese tesekkurler, cok guzel bi turnuvayi daha geride biraktik