Bora Oluşturma zamanı: 12 Ağustos, 2010 Oluşturma zamanı: 12 Ağustos, 2010 Merhaba, Başlıkta da belirttiğim gibi lig takımı arıyorum. Detayları özelden konuşabiliriz. mail/msn : brdlr@hotmail.com ya da buradan özel mesaj gönderebilirsiniz. özelden telefon numaramı verebilirim. Sevgi ve Saygılarımla, Bora
Burak86 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2010 Bora bu özelliklerin bakımından ligde oynayabileceğine inanıyorum (süper lig hariç ) :gulumse: Umarım ligde oynayan bir takım bulabilirsin ben senin başarılı olacağına inanıyorum
Bora Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2010 Güzel dileklerin için teşekkür ederim Burak dostum. Yeni takımında başarılar diliyorum.
Bora Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Takım bulunmuştur arkadaşlar. (Solvay, Süper Lig) Manevi desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma ve abilerime çok teşekkür ederim.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Takım bulunmuştur arkadaşlar. (Solvay, Süper Lig) Manevi desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma ve abilerime çok teşekkür ederim. hayırlı olsun, başarılar dilerim Bora...
Bora Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 hayırlı olsun, başarılar dilerim Bora... Çok teşekkür ederim Emre. Tozkoparan'da desteklerinizi bekliyorum.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Takım bulunmuştur arkadaşlar. (Solvay, Süper Lig) Manevi desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma ve abilerime çok teşekkür ederim. tebrik ederim, başarılar diliyorum kardeşim.
Bora Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 tebrik ederim, başarılar diliyorum kardeşim. çok teşekkürler kardeşim. beni destekleyenleri utandırmayacağım inşallah, Allah'ta beni utandırmasın.
Bora Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Tebrikler ve başarılar. sağol ongun abi
Ersun Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Bora kardeşim, Allah yardımcın olsun,başarılar diliyor ve başarılı olacağına inanıyorum..Bursa daki maçlarına muhakkak geleceğim..Selamlar..
Bora Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Bora kardeşim, Allah yardımcın olsun,başarılar diliyor ve başarılı olacağına inanıyorum..Bursa daki maçlarına muhakkak geleceğim..Selamlar.. Ersun hocam çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere..
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Tebrikler Bora. Keyfini çıkar.
Champ Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Tebrik ederim Bora.Başarılar diliyorum
ararat1973 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Tebrik ediyorum ve takımının hakkını vermek için elinden geleni yapacağına inanıyorum. Başarılar...
Bora Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 çok teşekkürler Hakan, Orhan, Necati abiler..
frknaltnk Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Bora abi başarılar yeni takımında. Şansa bu sene süper ligde oynamicam senle oynamak isterdim :) Kendine iyi bak görüşürüz
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Bora,Nihayet istediğin gerçekleşiyor,hayırlısı olsun, başarılar diliyorum. Yalnız maç kaybedersen karışmam ona göre:)
Guest ktm Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Bora bu özelliklerin bakımından ligde oynayabileceğine inanıyorum (süper lig hariç ) :gulumse: Umarım ligde oynayan bir takım bulabilirsin ben senin başarılı olacağına inanıyorum Takım bulunmuştur arkadaşlar. (Solvay, Süper Lig) Manevi desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma ve abilerime çok teşekkür ederim. Burak86 nın yazısı sürtü (dil sürtmesi gibi birşey) heralde ....Süper Ligde dahil diyecekti ama yazarken klavyesinin oyununa geldi.... Tebrikler Bora ... İlk hamleni büyük yaptın, devamında da daha büyük başarılar almanı dilerim. ktm
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Tebrikler :gulumse: senin adına gerçekten çok sevindim Bora :gulumse:
Burak86 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Burak86 nın yazısı sürtü (dil sürtmesi gibi birşey) heralde ....Süper Ligde dahil diyecekti ama yazarken klavyesinin oyununa geldi.... Tebrikler Bora ... İlk hamleni büyük yaptın, devamında da daha büyük başarılar almanı dilerim. ktm Orda süper lig hariç derken 1.lig ve 2. lig de kendi daha iyi gösterebilir demek istemiştim ;)
Bora Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Furkan, Alper, Mehmet Abi, Selim Abi.. Teşekkürler.. Takımda kimler var Bora? Fatih Lonca, Ömür Güner
Saadettin Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2010 Tebrikler Bora.. Şimdiden başarılarınla birlikte kalıcı olmanı dilerim. İstanbul'da olan maçlarda masaja da geleceğim söz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap