Tufan Yalcin Oluşturma zamanı: 27 Nisan, 2005 Oluşturma zamanı: 27 Nisan, 2005 Buluşmaya katılacak arkadaşlara güzel haberlerim var. TAİ' nin sponsorluğuyla Akıncılarda bulunan spor salonunu 14-15 Mayısta bize tahsis ettiler.Ayrıca 2 adet masada TAİ verecek.Ben en az 4 masa ile oynayacağımızı düşünerek 2 veya 3 tane daha masa arayışlarına başladım. Ayrıca konaklamak isteyen arkadaşlar TAİ'nin misafirhanesinden yararlanabilecekler.Tabii bu ücret karşılığı olacak.TAİ Ankara merkeze 30 km.uzaklıkta olduğunu düşünürsek kalacak yeri olmayan arkadaşlarımıza burayı tavsiye ederim.Aldığım bilgilere göre odalar tek kişilik televizyon,devamlı sıcak su,buzdolabı vs.. yani full diyebiliriz. Oda fiyatları: oda,kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği=42 YTL oda,kahvaltı=22 YTL LÜTFEN KONAKLAMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR 1 MAYISA KADAR İSİMLERİNİ VE KALACAKLARI GÜN SAYISINI TSUBASAYA BİLDİRSİNLER.DAHA SONRADAN YAPILAN TALEPLER İÇİN ODA REZERVE EDEMEYEBİLİRİM VE KENDİ İMKANLARINIZLA GELİP GİTMEK DURUMUNDA KALABİLİRSİNİZ. Bize yardımcı olan ve spor salonlarını tahsis eden tüm TAİ personelinede teşekkür ederim.
Ertan Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2005 ertan abi zil takip oynayan smiley istiyoruz :P Hemen geliyor ...
Saadettin Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2005 Harikasın Ertan Abi... : : :
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2005 ertan abi! yaw fiyatta iyimiş acaba gelsem mi?
BurakYalin Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2005 Bana biraz pahallı geldi .Ankara içinde daha uygun bir yer biliyorsanız forma yazabilirmisin?Bu grçekten iyi olur.Birde oraya ulaşım nasıl olacak kısaca açıklama yaparsanız sevinirim.
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2005 ben ankaralıyım yardımcı oluyum hemen ulasım 1... TAİ NİN SERVİSLERİ VAR BUNU TAHMİNİMCE BUNLAR GERİ DONUYOR AYRINTILARI ILERLEYEN GUNLERDE YAZICAM ulasım2...ANKARA ULUSTAN YENİMAHALLEDEN YANİ MERKEZ YERLERDEN '''KAZAN''' İLCESİNE SERVİSLER VAR ZATEN TAİ DE KAZANA GELMEDEN YOL UZERİNDE ulasim3...KIZILAYDAN DİREKT OLARAK TAİ YE SERVİS VAR EN ONEMLİSİ BU ZATEN AYRICA TAİ DISARIDAM MISAFIRLERIMIZE GORE FIYAT COK UYGUN YİNEDE İCİNİZ RAHAT OLSUN MASA LAR DA ORDA YANİ SORUSU OLAN??? COK GUZELLLL VALLA SAGOL TUFAN ABİ
Murathan Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 ben ankaralıyım yardımcı oluyum hemen ulasım 1... TAİ NİN SERVİSLERİ VAR BUNU TAHMİNİMCE BUNLAR GERİ DONUYOR AYRINTILARI ILERLEYEN GUNLERDE YAZICAM ulasım2...ANKARA ULUSTAN YENİMAHALLEDEN YANİ MERKEZ YERLERDEN '''KAZAN''' İLCESİNE SERVİSLER VAR ZATEN TAİ DE KAZANA GELMEDEN YOL UZERİNDE ulasim3...KIZILAYDAN DİREKT OLARAK TAİ YE SERVİS VAR EN ONEMLİSİ BU ZATEN AYRICA TAİ DISARIDAM MISAFIRLERIMIZE GORE FIYAT COK UYGUN YİNEDE İCİNİZ RAHAT OLSUN MASA LAR DA ORDA YANİ SORUSU OLAN??? COK GUZELLLL VALLA SAGOL TUFAN ABİ Sevgili Murti, Biliyorum yardımcı olmaktan başka bir niyetin yok ama, sen ve senin gibi foruma yazdığı yazıları öylesine yazan, cümle yapısına, cümle düşüklüğüne ve imla kurallarına dikkat etmeyen herkes için masumane bir uyarı yapmaktan kendimi alamadım. LÜTFEN YAZDIĞINIZ YAZILARI GÖNDERMEDEN ÖNCE OKUYUN, CÜMLE BOZUKLUKLARINI VE ANLAMI BOZACAK İMLA HATALARINI DÜZELTİN GÜZEL TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM
Murathan Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 Tufan Bey, Daha önceki teklifimi zaman daralması nedeniyle tekrarlıyorum. Ankara'lı olarak, organizasyonla ilgili yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa yardıma hazırım. İyi çalışmalar.
Ertan Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 ertan abi zil takip oynayan smiley istiyoruz :P :dans: :tpdance:
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 :dans: :tpdance: ertan bey....eğer tai'nin misafirhanesinde kalmazsak tai'ye ulaşımın nasıl sağlanabileceği ile ilgili bilgi verir misin...ozan bu soru senin için de geçerli...bir ankara'lı olarak...
Ertan Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 ertan bey....eğer tai'nin misafirhanesinde kalmazsak tai'ye ulaşımın nasıl sağlanabileceği ile ilgili bilgi verir misin... Ben İstanbul'da oturuyorum ve Tai nin nerede olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Öğrenirsen lütfen bana da haber ver.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2005 Arkadaşlar 2 adet masa daha temin edilmiştir.Böylece masa ihtiyacımızda kalmadı Masaları bize veren ACA METAL ve sahibi AHMET beye çok teşekkür ederim.
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2005 Tufan abi şimdi kaç tane masa var? 4 tane masa varsa bize yetecek mi? Şu an 19 kişiyiz. İzmir'deki turnuvada bile 7 masa vardı. Yani buluşmayı tekrar İzmir' de mi yapsak ki?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2005 Arno 4 masa bence yeterli.
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2005 Tamam abi kızma. sen daha iyi bilrisin. iyi günler
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2005 Tamam abi kızma. sen daha iyi bilrisin. iyi günler ne kızması ARNO . Geçen seneki buluşmamıza bakacak olursan düşüncende haklısın.Ancak 2.gün çift maçları yapmıştık.Bu buluşmada sadece ferdi yapalım diye düşünüyorum.O zaman masalarda yeter.İlk başta herkez birbiriyle oynamaya çalışsın.Ancak bununda mümkün olacağını sanmıyorum. Bu yüzden Katılıma göre gruplara ayırıp zaman kalırsa birlikte oynamayanlarıda ayrıca maç yaptırırız. Bu şekilde zaten masalar yetecektir. Bu arada ben hiç sana kızarmıyım.
Ertan Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2005 Ankaralı arkadaşlar iyi tarif edemediler bu işe el koymak gerekiyor. : TAI TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. İstanbul yolu 35. km 06936 Akıncılar ANKARA / TÜRKİYE
Ertan Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Bu buluşmada sadece ferdi yapalım diye düşünüyorum.O zaman masalarda yeter.İlk başta herkez birbiriyle oynamaya çalışsın.Ancak bununda mümkün olacağını sanmıyorum. Tufan, bence olabilirse çiftleri de yapalım. Sonuçta 30-40 kişi olacaksak 4 masa yeterli olur. Tabii gereksiz yere çok zaman kaybetmezsek. Çiftlerin de ayrı bir tadı oluyor. Hem de daha eğlenceli olur. Hem de ferdi de seni yenemeyenlerin çiftlerde yenme şansı olabilir. : Tufanı kız tahtası falan diye kızdıranlar ve iddialı olan arkadaşlar bu şansı iyi kullansınlar. :
Guest Simurg Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 ben Tufan ile çift oldum ve maç yaptık ama sonuçlarını yazmak istemiyorum buluşma öncesi :
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Arkadaşlar Tai spor salonu hakında bilgi edinebilirsiniz(Ping süpersin ) http://www.tai.com.tr/tr_menu2.aspx?node=1...st-tesisler.swf
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Tufan, bence olabilirse çiftleri de yapalım. Sonuçta 30-40 kişi olacaksak 4 masa yeterli olur. Tabii gereksiz yere çok zaman kaybetmezsek. Çiftlerin de ayrı bir tadı oluyor. Hem de daha eğlenceli olur. Hem de ferdi de seni yenemeyenlerin çiftlerde yenme şansı olabilir. : Tufanı kız tahtası falan diye kızdıranlar ve iddialı olan arkadaşlar bu şansı iyi kullansınlar. : Abi çiftlerde hemen eleniyorum valla .Ama tabii ki çiftleride oynayabiliriz.Salonda beraber karar verelim.Zamana göre
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2005 oo çok sevindirici gelişmeler olmuş. tşk. bence bu turnuva kaçırılacak gibi değil. söylim yani :)
Guest Erkan Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2005 Son dakika gölüyle gelebilirim. Herkese selam.
Toranomon Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2005 İzmir buluşmasında çift maçlar, takım maçları şeklindeydi. Yani iki ferdi bir double oynanmıştı ve bu yüzden biraz uzun sürmüştü. Bu yıl sadece double yaparsak daha kısa zamanda biter. Ne de olsa aynı anda 4 masada 16 kişi oynuyor olacak. Geçen yıl partnerim Mehmet'le birinci olmuştuk. Bu yıl partnerim Ping olacak. Korkunun ecele faydası yok Tufan. :
BurakYalin Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2005 Geçen sene yoktum buluşmada ama çift maçları yapılırsa Erdem'le birlikte olacaz bizi hafife almamanızı tavsiye ederiz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap