Bora Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2010 Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2010 Süper lig maçlarında dahi tribünlerde bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda seyirci görüyoruz. Bunun sebepleri sizce neler olabilir? (Ankette birden fazla seçeneği seçebilirsiniz.) Şıkları biraz açmak gerekirse; Maçlardan Zevk Alamıyorum - Maçların kalitesi sizi tatmin etmiyor olabilir. Özellikle süper ligde fazlasıyla güç dengesizliği mevcut. Fakat 1. ve 2. lig takımları arasındaki seviye farkı az olduğu için maçlar daha çekişmeli geçiyor. Bu sefer de ligin seviyesi düştüğü için maçları beğenmiyor olabilirsiniz. İzlemeyi Sevmiyorum - Oynamaktan çok zevk alıp ta izlemeyi sevmeyenler de duydum. Siz de bunlardan biri olabilirsiniz. Vakit Ayıramıyorum - İş, güç yüzünden zaman bulamıyor ya da kısıtlı olan boş zamanınızı izlemek yerine oynayarak değerlendiriyor olabilirsiniz. Maç Günlerini Haber Alamıyorum - İl temsilciliği, federasyon sitesi ya da facebook gibi sosyal paylaşım ağları sayesinde maç tarihlerini haber alabilirsiniz. Maç yerleri bana uzak kalıyor - Maçların oynandığı şehirlere uzak bir yerde oturuyor olabilirsiniz.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 benim mazeretlerim vakit ayıramıyorum, haber alamıyorum, maç yerleri ban uzak kalıyor. şimdiye kadar iki kere maç izlemeye gidebildim.
takefiree Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 benim mazeretlerim vakit ayıramıyorum, haber alamıyorum, maç yerleri ban uzak kalıyor. şimdiye kadar iki kere maç izlemeye gidebildim. cok uzak para yetistiremiyorum.yol parası bulunca atlayıp gidecem )
ysonmez Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Ankara'da oluyor da benim mi haberim olmuyor olsada bende gitsem
ibrahima Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Zaman çok kısıtlı iş aile masatenisi masatenisi için zaman varsa oynamayı tercih ediyorum. emekli olunca tüm maçları canlı izleyeceğim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap