Alper Yıldırım Oluşturma zamanı: 6 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 6 Şubat, 2010 Bugün sistemimi Win. 7'ye yükselttim , internet bağlantım mevcut , tüm ayarlar önerilen şekilde ve sistemim güncel fakat bir türlü win. live messenger açılmadı. Yardımlarınızı bekliyorum acil bir şekilde , teşekkürler.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Bugün sistemimi Win. 7'ye yükselttim , internet bağlantım mevcut , tüm ayarlar önerilen şekilde ve sistemim güncel fakat bir türlü win. live messenger açılmadı. Yardımlarınızı bekliyorum acil bir şekilde , teşekkürler. Alper butun msn dosyalarını ekle kaldırdan kaldırıp bi daha yüklemeyi denedin mi ?
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 bi de bu dedigi gibi güvenlik duvarına baktın dimi engellemiyor ?
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 bu bugünkü 2. kuruşum. ilk seferde defalarca silip tekrar yükledim sonra yeni bir HDD aldım ona kurdum , güvenlik duvarını iptal ettim yine sonuç yok malesef
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 ben de 2 3 kere oyle silip yukleme yapmıştım bi baktım sonunda windows acıdı izin verdi bana :gulumse: .... ha bide internetten indirdigin dosyaları da kontrol edebilirsin yeniden indirmekte fayda var sorun onlarda da olabilir...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2010 Nihayet çözümü buldum. Bulduğum yer de TR forumlarda bulamamış ve çözümü İngiliz forumlarından bulmuş. İnş başkalarının da işine yarar bu çözüm. İlk olarak Başlat’a tıklıyoruz. Programları veya Dosyaları Ara Kısmına cmd.exe yazıyoruz… CMD Karşımıza geliyor ve sağı tıklayıp Yönetici olarak çalıştır diyoruz. Çıkan uyarıya evet diyoruz ve komut sistemi açılıyor. MSN’i alt taraftan kapatıyoruz ve Komut sistemi ekranına netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled komutunu giriyoruz ve entera basıyoruz. Önünüze Tamam Yazan bir yazı geldikten sonra komut sistemi sayfasını kapatın. MSN’i açıp rahatça hesabınıza ulaşabilirsiniz Not: Emre ilgin ve yardımseverliğin için teşekkürler :
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2010 Not: Emre ilgin ve yardımseverliğin için teşekkürler : ne demek de bi de sorunu cözebilseydik :gulumse:
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2010 Bugün sistemimi Win. 7'ye yükselttim , internet bağlantım mevcut , tüm ayarlar önerilen şekilde ve sistemim güncel fakat bir türlü win. live messenger açılmadı. Yardımlarınızı bekliyorum acil bir şekilde , teşekkürler. En az 1 yıldır Windows 7 kullanıyorum (4 makinada) , bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadım.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2010 Ben de win 7'ye aşinayım ama nedense beni buldu bu sorun :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap