frknaltnk Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2011 Bu videoyu her gördüğümde Kreanga'nın sağ kolu ile sol kolu arasındaki orantısız kas yapısı gözüme takılıyor. zaten kreanganın kolunda sakatlık var diye duydum.. vücudu pek oynamıyor sadece kolunu daha çok kullanıyor. onun toplara gidişi falan yanlış. fakat adam kreanga o ayrı bi mesele. Ki gerçi şuan zararlarını görüyor
bsg18 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2011 Herhalde ben bu aşamaları geçmeden yapmaya başladım Bh spin i
Burak86 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2011 Backhand spin çok hassas bir konudur. Kesik toplara güzel bir bayanın yanağını okşar gibi spin vermelisin narin ve incitmeden. Düz toplara ise çok gıcık olduğun birini düşünür misali sinirli ve üste çıkarak yapmalısın. Backhand spin çok ince konudur detaya sokmayın şimdi beni 1
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 Backhand spin çok hassas bir konudur. Kesik toplara güzel bir bayanın yanağını okşar gibi spin vermelisin narin ve incitmeden. Düz toplara ise çok gıcık olduğun birini düşünür misali sinirli ve üste çıkarak yapmalısın. Backhand spin çok ince konudur detaya sokmayın şimdi beni anlatım tekniği süper
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap