Guest pinponcu reis Oluşturma zamanı: 7 Ocak, 2010 Oluşturma zamanı: 7 Ocak, 2010 küt atan birini yenmek için ne yapmalıyım?
uğur_95 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2010 küt ile kastettiğin smash mı doğru mu yazdım bilmiyorum
onurzaim Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2010 İyi servis atın. Bol falsolu kısa servislerden. Top boş açmadıkça size kolay kolay sutop atamayacaktır.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 yenmeyi düşünmek yerine topu oyunda tutmaya çalışın, ya lobbing ya da blok yapamıyorsun, ayrıca ayaklarının da iyi çalıştığını düşünmüyorum, hareketli ol, masadan az birşey açıl, köşelere top atılacak gibi hazırlıklı ol, top kaldırma, ya da rakibin zayıf olan tarafına oyna, alternatif çok aslında, oyun seviyeni bilmiyorum ama bunlar çalışmadan olmaz
Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Sevgili Pinponcu Reis...Şakayla başlayan yazışmalarımıza inşallah alınmıyorsundur. "KÜT" terimi çok eski bir terim olduğu için benim yaşımdakilerin ve benden büyük yaştakilerin anıları tazelenmiştir. Çünkü yıllardır kullanılan bir terim değil. KÜT=ŞUT demek olduğu için rakibinin öncelikle hangi toplarda rahat davrandığı ortada.. O zaman topları diğer tarafına doğru atmaya çalış. Kullandığın raket iyi ise o zaman keserek ve kısa atmaya çalış.. Olmadı sne biraz oyununu geliştirmeye çalış ve sen rakibine KÜT vur. Bakalım o ne yapacak? Eee nede olsa çivi çiviyi söker...
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 reis soruyu sorduktan sonra bir daha uğramamış.
lobianco Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2010 Reis olmak kolay değil, karaya ilk çıktığında uğrayacaktır.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Reis olmak kolay değil, karaya ilk çıktığında uğrayacaktır. Bu güzel hoşgeldin yazılarımızdan sonra Reis karaya çıkarmı bilmem. ktm
Guest ali özdoğan Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2010 çivi çiviyi söker tabi
scream Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2010 benim gibi küte kesme at. servisin kesme olsun. karşılayamaz. attığı topa spinli çak ya da kesme at.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2010 Küt atanlar kısa ve alçak topları sevmez... Ozan kesin ve kati konuşma. Biliyorsun uzmanlık alanımı...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap