Misafir Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2005 saol lepri...bu arada benim tahta TBS...gayet hafif...ama lastik ağırsa hemen hissederim...başka bir tahta bileğimi ağrıtıyor...en iyisi önce denemek
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 arkadaşlar; special ile special soft arasında nasıl bir fark olduğunu anlatabilir misiniz..burdaki sohbetlerden etkilenerek special soft kullanma isteğim arttı..special bulup denedim ama soft kullanan yok burda...bir karşılaştırma yapsanız diyorum...
Tackifire Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2005 Öncelikle adından da anlaşılacağı üzere ( Tackifire Special Soft ) normal versiyona göre daha yumuşak bir süngere sahip.Bu ne demek tabiki normal versiyona göre biraz daha az hız, daha çok kontrol ve daha çok spin demek.Tackifire Special'ın sert süngeri aynı zamanda bileğinize daha çok ağırlık yükleyecek ve bir nebze sizi rahatsız edebilecektir. TSS'ın zamk etkisi daha fazla ama zamksız kullanımlarda çokda yavaş olmakta ve inanılmaz bir kontrol sağlamaktadır. Sevgiler
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2005 fiyatı işle ilgili bir bilgin var mı...bir de sriver fx'e göre hızı nasıl...?
Guest Togay Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 fiyatı işle ilgili bir bilgin var mı...bir de sriver fx'e göre hızı nasıl...? Erdem fiyat konusunu bilmiyorum ama hız olarak sriver fx'den daha hızlı. Bana kalırsa Byrce ile Sriver Fx'in ortasına yakın bir yerde hız olarak.
Tackifire Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 Sriver fx den tabiki hızlıdır..Sriver hızlı bir lastik değilki..Hız ve kontrol arıyorsan tam senin aradığın lastik.Tabi bir şartla hızlandırıcı zamk kullanacaksın.Yok üşenirim diyorsan catapult al. Saygılar.
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 Sriver fx den tabiki hızlıdır..Sriver hızlı bir lastik değilki..Hız ve kontrol arıyorsan tam senin aradığın lastik.Tabi bir şartla hızlandırıcı zamk kullanacaksın.Yok üşenirim diyorsan catapult al. Saygılar. teşekkürler...sanırım bir dahaki lastiğim TSS olacak...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap