Guest Alp Z Oluşturma zamanı: 11 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 11 Aralık, 2009 Ben 16 yaşındayım gençlere giriyorum galiba okulumuzun takımı yok hocama takım kurmak için istekte bulunucam bunun için istanbul da liseler arası yada benzeri turnuvaları hiç bilmiyorum bu konular hakkında bilgi istiyorum sizden şimdiden teşekkürler
123 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2009 Merhaba,İstanbul'da MEB maçları oluyor.Bu maçlarda ilk dörde kalan okullar Türkiye Şampiyonasına katılıyor.Bu maçların yada seçmelerin tarihleri o yıl Dünya Şampiyonasının yapılıp yapılmamasına göre değişiyor.Türkiye Şampiyonu olan okul takımı Dünya Şampiyonasına katılıyor.Eğer bu yıl Dünya Şampiyonası varsa Aralık ayında bölge seçmeleri,Mart ayında Türkiye seçmeleri yapılıyor.Eğer Dünya Şmpiyonası yoksa seçmeler daha geç tarihlerde yapılıyor.Okul takımları 3 kişiden oluşuyor.Siz hangi okuldasınız?
Guest Alp Z Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2009 öncelikle çok teşekkürler ben Vehbi Koç Vakfı Lisesi'nde okuyorum İstanbul/Sarıyer
Bora Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2009 http://www.mtist.com Tozkoparan Spor Salonu'nda yaş gruplarına göre ferdi ve takım il birinciliği maçları yapılıyor. Lisansın olduğu taktirde gençler ve büyükler maçlarına katılabilirsin. Faaliyet programında tarihler var. Fakat ilk sezonun maçları yapıldı. İkinci yarıyı bekleyeceksin.
Guest Lityum Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2015 Tozkoparanda gidip oynanabiliyormu muhsin yszicioglu spor kompleksinde olduğu gibi?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap