kaan erbay Keskin Oluşturma zamanı: 24 Kasım, 2009 Oluşturma zamanı: 24 Kasım, 2009 Seçiniz hangisi en iyi ise..
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2009 butterfly, tibhar, stiga, donic, andro, xiom, nittaku, joola, tsp, yasaka en beğendiğim markalar, kiminin tahtası kiminin lastiği kiminin de tekstilini beğenerek kullanıyorum
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2009 Bence en iyi marka diye birşey yok.Hepsinin yeri ayrı.Ayrıca şunu unutmayalım,bazı ürünler aynı fabrikadan çıkıyor.Marka basılıyor.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2009 bu anket daha önceden yapılmıştı sanırım, hangi marka sorusu çok ucu açık bir soru her markanın benim için başka başka ilgi çekici yönleri var...
ongun Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2009 En iyi marka Friendship. Anlamı güzel.
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2009 Merhaba İyi niyetli bir anket..Kaan kardeşimiz..masa tenisinin ekipmanlardan oluştuğunu sanırım atlamış..Ekipman deyince Tahta ve lastik diye ayırmak gerekir..Tabi onu da oyun stiliniz ile olan ilişkisini açıklamak veya tanımlamak şartıyla..rneğin ALL bir oyuncu için siz BUTTERFLY tahta da veya STIGA tahta da kullanabilirsiniz..Sorun Bu tahta üzerinde deneyeceğiniz ALL lastikler için en iyisi ne olabilir..İşte o zaman Sünder sertliğinden tutunda kalınlığa,veya inverted olup olmadığına kadar bir sürü özelliği düşünmeniz gerekir.Bu da yetmez nedeni ise ALL oyuncu örneğinde masaya olan uzaklığınızın da ekipman seçiminde önemi büyüktür. Anketi DEF -, DEF, ALL -,ALL,ALL +, OFF -, OFF, OFF + oyun stilinize göre ekipman seçiminiz diye değiştirmek belki bir açıdan fikir verebilir Selamlar
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 marka olarak ben her seyde butterfly i tercih ederim, hosuma gidiyor, ve kaltelide
ysonmez Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 butterfly gibisi yoooooq veya butterfly seni çağırıyo veya butterlfy'dan başkasını aramaa veya butterfly alıyorum butterfly alıyorum spinim sağlam oluyo gibi seçtiğim markanın reklamınıda yaparım::D
ongun Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 Üçgene tersten bakmak gerek belki. Hızı, spini, hissi az olanı aramak yani. Böyle ararsa, tonla lastik bulur insan. Yoksa Kaf Dağı'nı bul, tepesinde aran.
kaan erbay Keskin Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 haklısın aydın abi :) ve ongun beye katılıyorum friendship
Guest ktm Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 girlfriend...!!! Hız,His,Konturol derken fren yoksa bu da yoldan çıkaranından. ktm
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2009 En iyi marka şudur demek çok zor ama benim kanaatim Butterfly en başarılı marka. Gerek lastik , gerek tahta ve diğer ürünlerde hep kaliteyi yakalamış ve gündemde kalmayı başarmış bir marka bence.
KursaD Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2010 Bencede Burdakı tum markalar cok kaliteli. Hepsının Yerlerı başka. Ama yınede kanım NİTTAKU !! ve butterfly'dan yana
ozgur seker Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2010 benim icin fiyat digerlerinden biraz daha onemli onun icin ben oyumu DHS den yana kullandim eger olsaydi haifu derdim
mutas Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2010 Masa Tenisi dendi mi aklıma Butterfly gelir. Alternatif Xiom.
Guest donik Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Benim için en iyi marka adımdan da anlaşıldığı gibi donic.Ama şöyle birşey varki burada oy kullananların hepsi çok deneyimli değil.Dolayısıyla ilk aldığı raket ne olursa onu söyleyenler var.Onlara neden sorusunu sorarsanı yanıtı çünkü ben kullanıyorum olmalıdır.Bu arada lütfen yazıma kimse alınmasım.Yazdığım şey 2 3 raket deneyenler içindir.(Ben de dahilim bunlara)
ozgur seker Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 aslında şu anda kullandığımız markalar bize göre en iyi markalardır. çünkü seçerken kendi kriterlerimize göre en uygun olanı seçiyoruz. kimi dayanıklılık kimi fiyat kimi kontrol hız spin. eğer en iyi olduğunu düşünmesek zaten onu seçmeyiz.
Guest cApTaIn Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2010 Bütün raketlerin ayrı özelliklerini beğeniyorum.Hepsi iyi ama bana sorarsanız Butterfly,Joola ve Friendship.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2010 Maç alabileceğim, rakibimi yendiğim her marka raket benim için en iyisidir.Selex veya Bilge önemli değil. Bu markalarla oynayıp Butterfly veya başka marka bir raket kullanan rakibimi yenersem benim oynadığım raket en iyi rakettir. Fiyatı 5 tl'de olsa farketmez. Yendim dimi...bitti o zaman...
linkinpark_sefa Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 bence butterfly,diğer markalardan pek kullanma gibi bi imkanım olmadı stiga ve donic ilede oynadım ama butterfly a alıştım iyide geliyor.
Psychospin Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 çifte haz pardon mutluluk da pek anlamlı En iyi marka Friendship. Anlamı güzel.
monostatik Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 çifte haz pardon mutluluk da pek anlamlı ben çoğu markanın tahtalarını ve lastiklerini denedım...tabı forumdan turushan abi veya harun kadar degısık ekıpman kullanmıslıgım yok...kullandıklarım arasında tahta konusuda nıttaku benım favorim uzak doguda muthiş tercih ediliyor...hangı markayı tercih etmezsin diye bir anket olsa tahtada androyu lastıkte joola tercıhen sonlarda olur...
Guest SiLeNT-ScReaM Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2010 Şaka mı ya bu anket Kesinlike "BUTTERFLY" ama tercihim kombi raketlerden yanadır ;)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap