Guest uyanikf Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2009 Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2009 ben de bi servis videosu yapayim dedim normal klasik servisler tavsiyelerinizi önerilerinizi ve bekliyorum iyi seyirler, faydali olmasi dilegiyle....
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2009 gerçekten güzel servisler :gulumse:
ongun Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2009 Çok güzel. Fakat vazifemiz olduğu üzere eleştirmek durumundayım: 1- Ben olsaydım müzik tercihim olurdu.2- Arkanızdaki çiçek su istiyor. Toprağını da havalandırmak lazım. Biraz cansız ve solgun gördüm. 3- Bazı servislerde serbest kolunuzu topun önünden çekmekte gecikiyorsunuz yada tam çekmiyorsunuz. Bizim memleketteki hakemler ses etmez gerçi ama sizin oralarda itiraz ederler herhalde. 4- Arkadaki beyaz tahtayı hiç kullanmamışsınız. Çeşitli illustrasyonlarla (ne demekse) video daha zenginleştirilebilirdi. En azından insan bir Liu Guo Liang'ın bir Ma Lin'in resmini koyar yahu. Güzel servisler. Keşke ben de böyle servis atabilsem. Elinize sağlık.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2009 Başarılı servisler, elinize sağlık... Şaşırtmalı attığınız servisi sevdim çalayım hemen
cagan Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2009 Güzel bir video..Ongun abinin de dediği gibi serbest kolu çekmekte biraz geç kalıyorsunuz,onun dışında söylenecek fazla söz yok..Paylaşım için teşekkürler :gulumse:
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2009 ilk kullandigim sekilde serbest kol gercekten biraz gec geliyor, bunu düzeltmeye calisirim tesekkürler
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2009 Güzel servisler , iyi çekim , kaliteli video. Tebrikler
umur Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 abi eleştirmek bana düşmez ama servisler yüksekten gidiyor gibime geldi yani filenin fazla üstünden geçiyor.hoca bizi çok uyarıyordu bu konuda
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 abi eleştirmek bana düşmez ama servisler yüksekten gidiyor gibime geldi yani filenin fazla üstünden geçiyor.hoca bizi çok uyarıyordu bu konuda bende cektikten sonra farkettim grcekten toplar yüksekten geliyor, calisarak onlari da düzeltmeliyim tesekkürler
ozgur seker Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 izlemeyi çok isterdim ama bu ay kotayı aştım. benim hiç sınırsız internetim olmadı abi :uzgun: 1
lobianco Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Genelde bu oluyor. Ben de ilk kendi videomu seyrettiğimde sandığımdan daha yüksekten oynadığımı farkettim. Masa başında farkedilmeyen şeyleri videodan çok daha güzel farkedebiliyor insan. Mutlaka herkes bir antrenmanını ve iyi bir maçını kaydedip seyretmeli bence.
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Genelde bu oluyor. Ben de ilk kendi videomu seyrettiğimde sandığımdan daha yüksekten oynadığımı farkettim. Masa başında farkedilmeyen şeyleri videodan çok daha güzel farkedebiliyor insan. Mutlaka herkes bir antrenmanını ve iyi bir maçını kaydedip seyretmeli bence. bende maclarimi cekiyorum, gercekten cok iyi oluyor, hatalarimi kendi gözümle görmem cok iyi oluyor, ilerde faydalarini görürüz ins... hemde cok uygun bi kamera ayakligi aldim , bide normal digital kamera var, cekip bilgisayara atiyorum...
ozgur seker Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2009 sonunda izleme imkanım oldu. izlerken içim gitti çok hoş olmuş. ben de öyle servisler atmak istiyorum
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Çok güzel. Fakat vazifemiz olduğu üzere eleştirmek durumundayım: 1- Ben olsaydım müzik tercihim olurdu.2- Arkanızdaki çiçek su istiyor. Toprağını da havalandırmak lazım. Biraz cansız ve solgun gördüm. 3- Bazı servislerde serbest kolunuzu topun önünden çekmekte gecikiyorsunuz yada tam çekmiyorsunuz. Bizim memleketteki hakemler ses etmez gerçi ama sizin oralarda itiraz ederler herhalde. 4- Arkadaki beyaz tahtayı hiç kullanmamışsınız. Çeşitli illustrasyonlarla (ne demekse) video daha zenginleştirilebilirdi. En azından insan bir Liu Guo Liang'ın bir Ma Lin'in resmini koyar yahu. Güzel servisler. Keşke ben de böyle servis atabilsem. Elinize sağlık. Ongun abi o müzikle denedim. Toplar sanki bi ufak içmiş gibi gidiyor :)
ongun Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Ongun abi o müzikle denedim. Toplar sanki bi ufak içmiş gibi gidiyor :) Yok yav... Ben de bir deneyeyim o zaman.
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Toplar giderken bir küheylan gibi bağırıyorlar. Spinli yollama delikanlı ol diyor biri. öteki spinli yolla şekerim diyor(bu toptan şüpheliyim :) ) Öteki diyor bıçkın delikanlıyım, beni kesik yolla. :)
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2010 Mükemmel servisler.Tebrikler doğrusu.
Guest portakal Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2010 hocam elinize sağlık ne yapmışsınız öyle :) yoksa insan değilmisiniz :)) tebrik ediyorum...
Guest ariza356 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2010 Gerçekten çok güzel servisler ve belli ki video için çok emek ve zaman harcamışsınız. En içten tebriklerimi sunuyorum. Yeni çalışmalarınızda daha da başarılı olmanız dileğiyle...
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2010 cok tesekkürler arkdaslar, yakinda yeni bi video daha hazirlamayi düsünüyorum ama il k etapta daha iyi servisler kullanmam lazim;;)
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Süper Servisler ve Kaliteli bir çekim adamı tebrik ediyorum.
Guest Shorin Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2011 Güzel videolar paylaşım için teşekkürler...
Saadettin Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2011 Güzel bir çalışma olmuş.. Aslında benimde niyetim birgün birkaç iyi oyuncuyla toplayıp servis atmaktan çok hangi servis hangi açıyla ve nerede karşılanır onları videoya çekmek. Çünkü herkes iyi kötü servis atıyor ama asıl önemli olan şeylerden bir diğeri karşılama kısmı... Uyanıkf senin atmış olduğun bu güzel servisleri gördük ama nasıl karşılayacağımız gördük mü hayır.. Hele hele Ongun'un eklediği müzikle bi ufak içmiş gibi gelen topları nasıl karşılayacağız; a) buz ile peynir ile c) kavun ile d) 24 yaşından ufak toplar içki içemez.. 1
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2011 a) buz ile peynir ile c) kavun ile d) 24 yaşından ufak toplar içki içemez.. :
Guest cApTaIn Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2011 Tebrikler gerçekten iyi servisler...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap