umur Oluşturma zamanı: 16 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 16 Ağustos, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=j-SqEG731Jc...feature=related bu linkteki tahta üretiliyor mu acaba
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Evet ama türkiye'de olduğunu sanmam Cornilleau görünüşü güzel ama kalitesi orta seviyelerde işçilik yapıyor bildiğim kadarıyla...
umur Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2009 sapı plastik ve eğer üzerindeki lastik değilse tırtıklı bir yüzeyi var
onurzaim Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Bu tahta bir ara yabancı forumlarda espirilere konu olmuştu. Epey gülmüştüm. Görünüşü bayağı ilerici. O yüzden çekici geliyor.
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Evet ama türkiye'de olduğunu sanmamCornilleau görünüşü güzel ama kalitesi orta seviyelerde işçilik yapıyor bildiğim kadarıyla... Sanki gördüm diye hatırlıyorum ilçe turnuvasında ama emin değilim ...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Bu tahta değil hazır raket üstündekiler tırtık değil delik. Hepsiburada.com'da satılıyordu. 1-2 sene önce 50 lira civarındaydı. Altında İttf onaysız olduğu yazıyordu (Zaten bakınca anlaşılıyor)
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2009 Bu tahta değil hazır raket üstündekiler tırtık değil delik. Hepsiburada.com'da satılıyordu. 1-2 sene önce 50 lira civarındaydı. Altında İttf onaysız olduğu yazıyordu (Zaten bakınca anlaşılıyor) Evet tırtık değil... Hazır raket o. Hatta ilçede bi maçta hakemlik yaparken çift tarafıda aynı renk fln diye oynatmamıştım, tamam hatırladım şimdi
buyukdogu Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2009 bu raket, Cornilleau firması ile Michelin lastik firması ortak yapımı. yani lastikler michelin. lastik üzerinde ne amaçla yapıldığı bilinmeyen delikler var -tırtılın tam tersi-. bu nedenle onaysız lastikler. bu nedenle hobi raketi olarak satılıyor ama hobi olarak bile böyle hiçbir faydası olmayan bir raketle oynanmaz. arasıra firmalar reklam amacıyla bu tip ürünler çıkarabiliyor. bir zamanlar slazenger firması da lastik yapmıştı. ama ittf onaylıydı.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 albenisi çok başka bi özelliği yok gibi duruyo...
Dundar Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2011 benim raketimde cornilleau ve sapta sağdan sola 2 adet delik var...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap