Guest mkusbaz Oluşturma zamanı: 28 Temmuz, 2009 Oluşturma zamanı: 28 Temmuz, 2009 Enfes bir maç özeti Ma lin in başka büyük yetenekler karşısında bile bu kadar zorlandığını sanmam.Karşısındaki rakibi ma lini fena terletiyor.Aslına bakılırsa Ma Lin 'in yenilmesini isterdim.Bu güzel videoyu daha önce seyreden varda bizi haberdar etmediyse bizden çok şey saklamış.Kenta matsudaira' nın backhand 'e gelen topa bileğini kıvırarak yaptığı bloklar(galiba ukalalık olarak alınmasın) harika. :
Guest aliihsan Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Bu ne ya adam harbiden süper , bencede kazanmalıydı ma lin bu maçta herhalde bir futbolcu kadar koşmuştur kenta m. yerinden oynamıyor
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Süpermiş cidden, Ma lin bu kadar koşmamıştır heralde daha önce :
ibrahima Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Maç forumda daha önce tartışıldı. Maçın tamamını ittf sayfasından seyredebilirsiniz. http://www.ittf.com/_front_page/itTV.asp?category=iec2
umur kartal Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2009 gerçektende çok süper maç.arkadaşımızında dediği gibi backhand bloklar geçekten süper.paylaştığın için sağol.
umur Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 bence Matsudaira ya maçı kaybettiren şey bh-fh geçişlerinde oldu özellikle ilk sette buna rağmet son sayıyı etkili şekilde karşılayabilseydi maçı alırdı çok güzel maç
umur Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Maç forumda daha önce tartışıldı. Maçın tamamını ittf sayfasından seyredebilirsiniz. http://www.ittf.com/_front_page/itTV.asp?category=iec2 ma lin maçına pek benzemiyor
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Maç forumda daha önce tartışıldı. Maçın tamamını ittf sayfasından seyredebilirsiniz. http://www.ittf.com/_front_page/itTV.asp?category=iec2 arkadaşım ben sayfayı sonuna kadar seyrettim ama ma lini ve kenta m. yi göremedim bi yanlışlık olmasın.
cagan Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 arkadaşım ben sayfayı sonuna kadar seyrettim ama ma lini ve kenta m. yi göremedim bi yanlışlık olmasın. Maçın direk linki yok zaten İttf'in sitesinden..Sağ tarafta en altta ''H.I.S World Table Tennis Championship'' yazıyor..Ona tıklarsanız oynanmış tüm maçları bulabilirsiniz..(Ma Lin vs Kenta maçı da dahil)
ibrahima Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Çağan kardeşim armut piş ağzıma düş şekline getirmiş, sağolsun. arkadaşım ben sayfayı sonuna kadar seyrettim ama ma lini ve kenta m. yi göremedim bi yanlışlık olmasın.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 daha öncede demiştim kenta nın yıldızı bu maç ile parlamaya başladı ve 3-4 yıl sonra dünyanın en iyi oyuncuları arasında yerini alacak tamamen yetenekli ve çalışkan bir oyuncu daha yaşı da genç... japonya masa tenisi federasyonunun uğraşları meyvelerini vermeye basladı mizutani, yoshida kaii.....
umur Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 nedense hep iyi oynayan onlar ama yenilen de onlar yazık yaw
Guest aliihsan Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Bence bu elemanın timo boll veya micheal maze ile maçları çok zevkli geçer ( çok yetenekli olmalarından dolaylı (yada ben çok beğeniyorum)) youtube baktım bulamadım
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Bence bu elemanın timo boll veya micheal maze ile maçları çok zevkli geçer ( çok yetenekli olmalarından dolaylı (yada ben çok beğeniyorum)) youtube baktım bulamadım Sanmam Timo Boll'la maçını izlemiştim 15 dk falan sürüyor ve Timo adeta ezmiş atmış...
ongun Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Sanmam Timo Boll'la maçını izlemiştim 15 dk falan sürüyor ve Timo adeta ezmiş atmış... Ezip attıysa ayıp etmiş. Sen koskoca Timosun, karşındaki tecrübesiz, gencecik delikanlı. Hiç ezip atılır mı? Niye hevesini kırıyosun çocuğun. Hiç yakıştıramadım kendisine. Bundan böyle videolarını seyretmiyorum Timo'nun. Kasım'da İstanbul'a gelsin bak hiç selam veriyomuyum? Ko Lai Chak'a söyliyeceğim, bi güzel ezip atsın Timo'yu.
umur Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2009 ongun abi timo yu fırçalamazsan olmaz ki selam vermezsin anlamaz niye selam vermediğini iyi bir fırçala paspasla timoyu hatta boya cila çek bundan böyle maçlarını çabuk bitirmesin
TURAN Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2009 Ma Lin tamamen karşısındakini ezmemek için oynamış, son sette onun acısını çekmiş biraz, bu arada schlager'de kenta karşısında son sayılarda kazanıyor maçı, weixing ise timo gibi eziyor.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2009 harika bi maç ya. ama kenta ya çok üzüldüm. o kadar yaklaştı ki. ama daha genç ve önünde çok turnuva var. backhandi de çok iyi ve çok akıllı oynuyo. gene de ma lin den iyi oynamıyo en azından şimdilik
tufan Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2009 ben izleyemiyorum erorr gösteriyor sonra tekrar deneyin yazıyor sizde de böyle gösteren oluyormu
umur Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 tufan abi youtube jacker la girince öyle oluyordu veya onun gibi programlarla hangi programı kullanıyorsan silip dns ayarlarını 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yap ondan sonra sorunun çözülecektir
ongun Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 Bende yutupcakırı var, diyenes ayarı yapılı, sorun yok? Şanslı mıyım?
umur Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 ongun abi senin bi mesajına bakar mahkeme kararının kalkması
ongun Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2009 ongun abi senin bi mesajına bakar mahkeme kararının kalkması höyyt! yargının bağımsızlığına laf atma bakiym.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap