Remzi Sarioglu Oluşturma zamanı: 24 Temmuz, 2009 Oluşturma zamanı: 24 Temmuz, 2009 Yıllardır masa tenisi oynayan Diş doktoru Sayın Engin Avcı bir masa tenisi etkinliğini daha hayata geçirmiş. Ben de masa tenisi formunda olan arkadaşlarımla konuyu paylaşmak istedim. Sevgili Dostlarım, Bildiğiniz gibi engelli olduktan sonra engelliler konusunda çeşitli sivil veya resmi kuruluşlarda çalıştım. Amacım, insanlara ve ülkeme hizmet ederken kendi yüreğimi ve vicdanımı daha iyi bir konuma getirmekti. Bunu başardığımı düşünüyorum. Ancak zaman geçtikçe anladım ki gerçekten üretmek ve yararlı olmak istiyorsak; enerjimizi ve zamanımızı doğru şekilde kullanmalıyız. Yani ilgi alanımızı daraltarak özelleştirmeliyiz. İşte bu yüzden ben de coşkumu ve enerjimi Engelli Masa Tenisi konusunda çalışarak harcamaya karar verdim . Ve Bedensel Engelliler Masa Tenisi Derneği ni 6 arkadaşımla birlikte kurduk. Henüz tam faal olmasa da sitemizi de kurduk. Tıklarsanız seviniriz. İlerde daha kapsamlı ve tam anlamıyla fonksiyonel bir site hazırlayacağımıza da söz veriyoruz. www.engellimasatenisi.com Coşkumuzu sizlerle paylaşmak istedim. Bundan sonra faaliyetlerimizden haberdar edeceğim.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum içinizde ki bu ateş hiç sönmesin. Allah emeği geçen herkesten de razı olsun
Guest ktm Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Tebrik etmek gerek, salt konuşmakla bir işin üremediğini, çalışarak bir şeylerin olabileceğini göstermişler. ktm
Ertan Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Tebrik ederim ve hayırlı olmasını dilerim.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Çok güzel ...Tebrik ederim emeği geçen herkesi ...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2009 hayırlı olsun, tebrik ederim ayrıca siteniz çok hoş olmus remzi abi...umarım çabalarınız sonuçsuz kalmaz... bir sürü güzel başarılar elde etmeniz dilegiyle...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2009 Remzi Hocam derneğiniz hayırlı uğurlu olsun.Bu girişiminizden ötürü tebrik ediyorum.Hele bide engelliler için olunca benim için ayrı bir anlam kazanıyor.Engin abiyede çok selamlarımı iletin lütfen...
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2009 Merhaba Kutluyor ve başarılarınızı bekliyoruz.İzmir de engelliler masa tenisi çalışmalarını da Altay Spor Klübü Masa Tenisi Şubesinde Eylül 2008 den bu yana yapmaktayız.Site de çalışmalarımızı anlattık.Kolay gelsin..
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Sevgili dostlar, Bedensel Engelliler Masa Tenisi Derneği’ nin kurulduğunu sizlere bildirmiştim. Derneğimizin ilk aktivitesi olarak bir kutlama ve destek yemeği organize ettik. Kuruluşumuzu da kutlayacağımız bu yemeğin asıl amacı 10 bedensel engelli milli sporcumuza destek olmak. Altı tanesi Dünya Şampiyonası’na katılma hakkını kazanmış olan bu 10 sporcumuz bu sene sonuna kadar en az 3-4 uluslar arası turnuvaya katılırsa bu sayı 10 a çıkabilir. Üstelik katılamadıkları takdirde kazanmış oldukları bu hakkı da kaybedecekler. Bedensel Engelliler Spor Federasyonumuz olanaksızlıkları nedeniyle bu turnuvalara sporcularımızı gönderemiyor. İşte bizler destek olursak ve sporcularımızı bu turnuvalara gönderebilirsek Dünya Şampiyonası’nda ve Paralimpik Oyunlar’da (Engelli Olimpiyatları) Türk bayrağını görebileceğiz. Ülkemizin Olimpiyatlara yada Dünya Şampiyonalarına çok sayıda sporcu ile katılamamasının sebebi olarak “BÜTÇE YETERLİ DEĞİL” açıklamasını içinize sindiremiyorsanız ve destek olmak istiyorsanız teberrulu olan bu yemeğe 150 TL bağışlayarak katılın. Oyuna dahil olun.. Dt. Engin AVCI Bedensel Engelliler Masa Tenisi Derneği Başkanı Tarih : 29 Temmuz 2009 Saat : 19:30 Yer : Uskumru Balık Restaurant Adres: Körfez Caddesi No:55 Anadoluhisarı Tel: 0216 460 10 00 http://www.uskumru.com.tr Program : 19:30 Kokteyl 20:00 Açılış konuşmaları ve Film Sunumu 20:30 Yemek 21:30 Soner Arıca ve Orkestrası 22:00 Açık Artırmalı Tablo Satışı Not: Sınırlı sayıda yerimiz olduğu için LÜTFEN CEVAP VERİN Bağışlarınızı yapabileceğiniz hesap numaraları : T.C. ZİRAAT BANKASI 4 LEVENT ŞUBESİ ŞUBE KODU : 1165 TL HESABI : 52679707-5001 $ HESABI : 52679707-5002 € HESABI : 52679707-5003 TÜRKİYE İŞ BANKASI 4. LEVENT ŞUBESİ ŞUBE KODU : 1140 TL HESABI : 708909 $ HESABI : 0428839 € HESABI : 0428843 Dr. Engin AVCI Cep Tel : 532 520 25 74 505 640 51 60 İş Tel : 212 270 99 52 İş Faks : 212 270 99 54 Mail adr 1 : enginavci@enginavci.com Mail adr 2 : engohunter@gmail.com Mua Adr : 4. Levent Konaklar mah. Selvili Sok. No:8 / 1 Beşiktaş / İstanbul
emmi Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 tebrikler, hayırlı olsun. tebrikler ve başarılar
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2009 İyi düşünülmüş bir organizasyon engin aabi....ama ben katılamıyacağımm
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2009 Arkadaşlar Engin Avcı Bedensel Engelliler Masa Tenisi Derneğini kuran ve bu branşta mücadele eden sporcularımıza desteğini esirgemeyen benim için çok değerli bir büyüğümdür.Sizlerin desteği engelli sporcularımız için çok önemli.İnanınki olsada yardım etsek demeyin en ufak yardımlarınız bile faydalı. Sizden ricam lütfen içinizdeki sese kulak verin.Engelleri aşmak için bende varım diyebilirsiniz. Gerekirse benimlede bağış ve yardımlarınız için irtibat kurabilirsiniz.Türk Masa Tenisi için yapacağınız fedekarlıklar için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.
lobianco Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Bir video gördüm, daha önce foruma konuldu mu bilmiyorum ama ilgili konuya ekleyeyim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap