Secici Oluşturma zamanı: 23 Mayıs, 2009 Oluşturma zamanı: 23 Mayıs, 2009 Arkadaşlar ne yalan söyleyeyim dünya sıralamasında ilk 100 deki adamların maçlarını seyretmekten gına geldi. Zira adamlar falsoyu servisleri yüksek lobları falan ezberlemişler. Oynuyorlar takır takır ama nasıl becerebiliyorlar anlayamıyorum. Bence bizim superlig ayarındaki maçlar daha anlaşılır ve seyretmesi daha zevkli. Alman menşeyli TT-total.tv diye bir site var orada Bundesliga 2. Lig (bizdeki Super lig-1.Lig arası biryerde sanırım) den falan çok güzel maçlar var. Çalışırsak belki birgün buradakilere benzer ralliler biz de oynayabiliriz diyebileceğimiz şeyler. Alın şu maçı bir seyredin. Bana hak vereceksiniz. (Özellikle 3. set ve sonrasında süper ralliler var.) Pietkiewicz - Wehking maçı Diğer üye arkadaşlardan da bu siteyi şöyle bir gözden geçirmenizi ve benzer tavsiyelerde bulunmanızı bekliyorum. Edit: Hem görsellik hem de performans açısından tavsiyem full-screen seyretmeniz. Diğer türlü bende takılmalar oldu. Edit 2: Bir de adamların 2. Lig maçlarında bile tüm oyuncuların sırtlarında kocaman isimleri yazıyor. Kim kimdir iki video seyrettiğinizde tanımaya başlıyorsunuz adamları. Ve ah işte bu benim favori adamım demeye... Bizde Süperlig'de bile daha yerleşmedi bu kültür
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 William Henzell'ın maçlarını izlemenizi tavsiye ederim o zaman.
Burak86 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Açıkçası linteki maç dışındaki maçlar iyi değil bence.Özellikle bizim liglerimizdeki maçlarda çok çok çok daha iyi sayılar oluyor ama ne yazık ki liglerimizdeki maçları çeken pek kimse yok.
lobianco Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Evet, genelde tv yayını yönünden şanssız spor branşlarında, maçları kaydedip yayınlayan bazı gruplar olur. Ama nedense ülkemizde masa tenisinde böyle birileri yok. Federasyonun böyle bir çalışması olamaz mı acaba? Her organizasyona federasyon temsilcileri gidiyor. 2 tane kamera alırlar federasyona, iyi bişey alsalar 2000 TL falan tutar. İyi maçlar kaydedilir, bir dosya paylaşım sitesine veya video paylaşım sitesine atılır. İsteyen istediği zaman seyreder. Böylece ülkemizin sporcularını ve liglerini takip eden sporcu ve seyirci sayısı artar, bu da salona seyirci gitmesi bakımından önemli bence. Güzel olurdu gerçekten ama çok da ihtimal vermiyorum.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Nereden bulacaz onu? http://www.youtube.com/results?search_type...oq=william+henz
Secici Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Açıkçası linteki maç dışındaki maçlar iyi değil bence. Bu yoruma kesinlikle katılmıyorum. Regional liglerdeki videolarda Holt diye bi eleman var. Seyretmenizi tavsiye ederim. Edit: Holt - Chen 1 Holt - Chen 2 Holt - Chen 3 Holt - Ahrens 1 Holt - Ahrens 2
notsniw Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Evet, genelde tv yayını yönünden şanssız spor branşlarında, maçları kaydedip yayınlayan bazı gruplar olur. Ama nedense ülkemizde masa tenisinde böyle birileri yok. Federasyonun böyle bir çalışması olamaz mı acaba? Her organizasyona federasyon temsilcileri gidiyor. 2 tane kamera alırlar federasyona, iyi bişey alsalar 2000 TL falan tutar. İyi maçlar kaydedilir, bir dosya paylaşım sitesine veya video paylaşım sitesine atılır. İsteyen istediği zaman seyreder. Böylece ülkemizin sporcularını ve liglerini takip eden sporcu ve seyirci sayısı artar, bu da salona seyirci gitmesi bakımından önemli bence. Güzel olurdu gerçekten ama çok da ihtimal vermiyorum. federasyon yetkilisi Hakan Bebek in bu forumda bir açıklaması var, bu tip bir organizasyon planlanıyor, maçların kaydedilip federasyon sitesinden yayımlanacak (flv formatında) bakınız: http://www.masatenisi.org/forums/index.php...amp;#entry48897
ibrahima Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2009 planlanıyor cek, cak federasyon yetkilisi Hakan Bebek in bu forumda bir açıklaması var,bu tip bir organizasyon planlanıyor, maçların kaydedilip federasyon sitesinden yayımlanacak (flv formatında) bakınız: http://www.masatenisi.org/forums/index.php...amp;#entry48897
Secici Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 Steffen Potthoff - KaGan KIzIlateS
ozgur Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 nina mittelham antrenman nina mac videosu
ozgur Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 turnuva genellikle ikinci ligden oyuncularin katildigi turnuvadan yeni görüntüler... jörg rosskopf zamanindan milli oyuncusu Torben Wosikde katilmis. saniyorum bakmaya deger.
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2009 nina mittelham antrenmannina mac videosu nina yi bi turnuva da görmüstüm gözlerime inanamadim, bayanlada 1. olmustu(büyüklerde yani), gelecek te dünya sirlamasinda ilk 3 e girer diyorum
Secici Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2009 Yani sezon başlamış Almanya'da da: DJK Germania Holthausen - Hertha BSC Berlin BV Borussia 09 Dortmund – DJK Germania Holthausen
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap