Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Farkındaysanız üstümdeki tişört masatenisi.org tişörtü
Bora Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Farkındaysanız üstümdeki tişört masatenisi.org tişörtü olsa biz de giyerdik
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Bora nazar etme ne olur çalış seninde olur
Ersun Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Bu arada İzmirde yeni tanıştığım forum üyelerimizede katılımlarından ötürü teşekkür ederim. Merhaba, Teşekkürler Tufan Hocam, esas biz size teşekkür ederiz,bize masa tenisinin güzelliklerini suduğunuz için.Gerçekten güzel bir turnuva oldu..İzmir li hemşehrilerimi tekrar tebrik ediyorum,misafirperverlikleri için..Ben de Aydın hocam ın bugün gönderdiği bir fotoğafı sizlerle paylaşmak istiyorum.. Soldan sağa;Coşkun Süer(60 yaş grubu 1.si),Gökhan Egemen(Aydın),Hakan Yener(Eski Türkiye şampiyonlarımızdan-Beden Eğitimi Öğretmeni meslektaşım),Ersun K.Güldal(Bursa-bendeniz..),Ahmet Bitirmiş(Altay..) ve Tufan Yalçın Hocam..Herkese Selamlar..
Bora Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Bora nazar etme ne olur çalış seninde olur iyi o zaman gel maç yapalım. yenersem alırım anahtarını. ..şeyy tişörtünü
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Tufancığım tebrikler, kaldrımışsın turnuvayı gene
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 Merhaba Turnuva sonuçlarını yayınlıyorum. Herkese sevgi ve saygılar 35-44 YAŞ TEK ERKEKLER 1. Taner ÖZGÜR 2. Tufan YALÇIN 3. Ahmet Yusuf ARK 45-54 YAŞ TEK ERKEKLER 1. Hakan YENER 2. Coşkun SÖNMEZ 3. Necati ÇETİN 55-64 YAŞ TEK ERKEKLER 1. Bülent GÜMÜŞAY 2. Fikri BOSTANBAŞ 3. Faruk PİNAR 65 + YAŞ GRUBU TEK ERKEKLER 1. Coşkun SÜER 2. Tuncer KEÇECİOĞLU 3. İzzet Ercan SEZER 35-50 YAŞ ÇİFT ERKEKLER 1. Tufan YALÇIN-Hakan YENER 2. Taner ÖZGÜR-Ahmet Y. ARK 3. Gazanfer YAVUZ-Ahmet BİTİRMİŞ 50 + YAŞ ÇİFT ERKEKLER 1. Seyhan CANDAN-Coşkun SÜER 2. Ahmet SELANİK-Aydın UNGAN 3. Fikri BOSTANBAŞ-Bülent GÜMÜŞAY KARIŞIK (OPEN) TEK ERKEKLER 1. Hakan YENER 2. Gürcan KARADEDE 3. Tufan YALÇIN
Guest hakany Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2009 Merhaba2-3 Mayıs 2009 Tarihleri arasında İzmir Balçova da yapılan ALTAY VETERANLAR BAHAR TURNUVASI başarılı bir şekilde sonlandı.Katılımcılar ve kategorilerinde dereceye girenlere ait listeler ve resimleri hafta içinde yayınlayacağım Görüşmek üzere Merakla bekliyoruz abi bende olmayanları özellikle... :
turushanovgu Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2009 turnuvaya katılan herkesi yürekten kutlarım, aydın hocam ben de orada olup o atmosferi yaşamak isterdim, fakat kısmet olmadı, inşallah elazığ open'da buluşuruz
veliinan Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2022 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2022 Böyle bir turnuva düzenlemek istersek nereye başvurmamız gerekiyor? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap