onurzaim Oluşturma zamanı: 17 Şubat, 2009 Oluşturma zamanı: 17 Şubat, 2009 2. Lige giden arkadaşlardan aldığım habere göre raketleri kontrol eden ENEZ cihazı kullanılmış.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 2. Lige giden arkadaşlardan aldığım habere göre raketleri kontrol eden ENEZ cihazı kullanılmış. Ben toplam 6 takım maçına çıktım. Hiç birinde raketime enez cihazı ile bakılmadı. Hatta bazı takım oyuncuları lastiklerini hala eski solüsyonlarla yapıştırıp oynamış.
donic77 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 ENEZ cihazının kullanılmaya başlandığı doğru. Ancak tek bir cihaz olduğundan kura ile bir masa ve o masada maç yapan takımlardan bir oyuncunun raketi kontrol edilebiliyor. Tabi ki ilerliyen günlerde ENEZ'in yaygınlaşacağına işaret ya da bir göz boyama nasıl algılarsak artık
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 Ben toplam 6 takım maçına çıktım. Hiç birinde raketime enez cihazı ile bakılmadı. Hatta bazı takım oyuncuları lastiklerini hala eski solüsyonlarla yapıştırıp oynamış. hocam takımı kurtarmışsın galiba düşme hattından kurtuldunuzmu?
tufan Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 biraz elestirim olacak bu konuda bazı oyuncuların raketlerine bakılmıs ama solusyon kullandıgı bariz belli olan bazı sporculara bakılmamıs ha ne farkediyor bence cok bi sey farketmiyor ama yapacaksan bi isi caydırıcı bi sekilde yap ya da yapma bi sey yasak sa yasaktır enez cihazın yoksa denetleyemiyorsan serbest bırak o zaman bi sezon daha kimsenin kafası karısmasın ikinci elestirim enez cihazını satan firmalara baska yerlerden okudugum kadarıyla yapım itibariyle basit bir cihaz yani teknolojik bi sey degil ama fiyatı abartı seklinde pahalı ...resmen fırsatcılık ve dürüst olmayan bir para kazanma aracı not:enez cihazını internet üzerinden satan türk firmalarından bahsetmiyorum cünkü ilkönce onlar bile fazla buluyor fiyatı
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 hocam takımı kurtarmışsın galiba düşme hattından kurtuldunuzmu? Şimdilik yoğun bakımdan çıktık. Potanın öünündeyiz. Son turnuvada belli olacak.İyi maçlar oynadık 6 maçta 3 galibiyet 3 mağlubiyet aldık. 5 galibiyet yapmamız işten bile değildi. Çok şanssız bir şekilde 2 maçı kaçırdık. Fakat yine de bizim için iyi bir turnuvaydı.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 Antalya'da ben de gördüm cihazı ama tek bir maçta bile kullanılmadı sanki :s 1 tane vardı o da hakem masasına yakın bir yerde duruyor idi
frknaltnk Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2009 Cumartesi-Pazar günü Yapılan 1.lig Maçlarında Herkese Enez Kontrolu Yaptırdılar.Bazı kişilerin bi ötüyodu bi ötmüyodu :) bunun gibi ilginç olaylar oldu
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap