turushanovgu Oluşturma zamanı: 4 Şubat, 2009 Oluşturma zamanı: 4 Şubat, 2009 16 kişinin katılacağı bir organizasyonda, yenilenlerin de yenilen grubunda devam ettiği programı nasıl hazırlıyorduk, 2. mağlubiyeti alan elenir, ilk finalist galiplerin grubundan, diğer finalist yenilenlerin grubundan gelir, internette bulamadım ya da dikkatli arayamadım, bilen varsa şimdiden teşekkürler
turushanovgu Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 hazırladığım word dosyasının burada görünmesini nasıl sağlayabilirim
Ertan Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 hazırladığım word dosyasının burada görünmesini nasıl sağlayabilirim Hiç denemedim ama muhtemelen word dosyası olarak yazamazsın gibime geliyor.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 evet galiba word ile olmuyor, hazırladığım fikstürü burada nasıl gösterebilirim, veya hangi formatta hazırlamam lazım, mesaj kısmına yazınca cevabı gönder yaptıktan sonra direk altalta çıkıyor ve hiçbirşey anlaşılmıyor
Ertan Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 evet galiba word ile olmuyor, hazırladığım fikstürü burada nasıl gösterebilirim, veya hangi formatta hazırlamam lazım, mesaj kısmına yazınca cevabı gönder yaptıktan sonra direk altalta çıkıyor ve hiçbirşey anlaşılmıyor Resim olarak koyabilirsin. Print Screen le görüntüyü alabilirsin.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 bu yenilen grubunda fikir sahibi olan var mı? kimler nasıl karşı karşıya gelecek, finalistin birisi galipler grubundan diğeri yenilenler grubundan gelecek, galiplerde sorun yok da yenilenleri nasıl yapıyorduk
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 bu yenilen grubunda fikir sahibi olan var mı?kimler nasıl karşı karşıya gelecek, finalistin birisi galipler grubundan diğeri yenilenler grubundan gelecek, galiplerde sorun yok da yenilenleri nasıl yapıyorduk Turushan Hocam, Sizin bu bahsettiğiniz sistem anladığım kadarıyla federasyonun terfilerde uyguladığı sistemdir. Tmtf.gov.tr adersinden bakarsanız zannediyorum bulabilirsiniz. Selamlar,
turushanovgu Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Turushan Hocam, Sizin bu bahsettiğiniz sistem anladığım kadarıyla federasyonun terfilerde uyguladığı sistemdir. Tmtf.gov.tr adersinden bakarsanız zannediyorum bulabilirsiniz. Selamlar, doğrudur hocam terfilerde benzer bir fikstür yapılmıştı, buna benzer bir maç programını trabzon kullanıyor ama aynı değil, tmtf'i inceledim ama bulamadım, belki daha dikkatli incelemeliyim
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 16 lık çift eleme fikstürü 16_l_k_fikst_r.zip
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 16 lık çift eleme fikstürü hocam eline sağlık, ancak dosyayı açamadım, 2007 sürümüne göre hazırlanmış, nasıl açabilirim veya 2003 excele uyarlayabilirmisin
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 hocam eline sağlık, ancak dosyayı açamadım, 2007 sürümüne göre hazırlanmış, nasıl açabilirim veya 2003 excele uyarlayabilirmisin Bende 2003 yok onun için birşey yapamıyorum. 2007 sürümü olan birinde ve bir internet kafede açabilirsin herhalde. İyi çalışmalar görüşmek üzere hoşçakal
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Bende 2003 yok onun için birşey yapamıyorum. 2007 sürümü olan birinde ve bir internet kafede açabilirsin herhalde. İyi çalışmalar görüşmek üzere hoşçakal bilgi olsun diye yazıyorum.... word dosyalarını kaydederken kaydetme biçiminde zengin metin olarak seçerseniz her word sürümünde açarsınız... uzantısı rtf olur bu dosyaların
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Belki bunu açabilirsin. Arkadaşımızın biri yardımcı olmaya çalışmış. Ama bu dosyanın word dosyası değil excel dosyası olduğunu unutmuş. İyi çalışmalar Kitap1.xls
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Belki bunu açabilirsin. Arkadaşımızın biri yardımcı olmaya çalışmış. Ama bu dosyanın word dosyası değil excel dosyası olduğunu unutmuş. İyi çalışmalar evet kafa niyeyse wordde bugün ben bilgisayar işletmeniği kursu bitti sınavından geldimde ondandır :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap