Ersun Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2009 hocam merhaba ben istanbul da öğretmenim. sizin okul nerede. salı günü 12 gibi oynayabiliriz. size de uygunsa. Sayın Hocam,Umur a yazdığım yazıları takip ederseniz,adres bilgilerim orada var.Okula ulaşırsanız beni bulmak kolay.Görüşmek üzere..SAYGILAR.. Mudanya yolu KORUPARK arkası GAZİ ANADOLU LİSESİ Tel:0224 2432164
umur kartal Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 bende o zaman salı günü geleyim hep beraber oynarız.
SuatUgurlu Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 hocam benim başka bir işim çıktı . salı günü gelemeyeceğim. daha sonra gelmeye çalışırım.
Ersun Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 hocam benim başka bir işim çıktı . salı günü gelemeyeceğim. daha sonra gelmeye çalışırım. Problem değil hocam,her zaman beklerim...
Ersun Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 bende o zaman salı günü geleyim hep beraber oynarız. Umur, hocam salı gelemeyecekmiş sen geliyormusun,gelirsen tam 13.00 da okulda bekliyorum.Gelemeyeceksen haber verirsen sevinirim..
umur kartal Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 bir aksilik çıkmazsa yarın gelirim eğer ters bir şey olursa ben size verdiğiniz telefondan ulaşabilirmiyim.
Ersun Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 bir aksilik çıkmazsa yarın gelirim eğer ters bir şey olursa ben size verdiğiniz telefondan ulaşabilirmiyim. Umur kardeşim, bana 0505 2597683 ten ulaşabilirsin.Görüşmek üzere...
SuatUgurlu Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2009 arkadaşlar siz buluşabildiniz mi? durum nasıl? yazarsanız sevinirim.
Ersun Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2009 arkadaşlar siz buluşabildiniz mi? durum nasıl? yazarsanız sevinirim. Sayın Hocam,bugün Umur ile buluştuk ve çok zevkli idman ve maçlar yaptık.Sizi de ağırlamaktan mutluluk duyarız.Selamlar..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap